Pepenasi de iulie-august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Capri, ti-am raspuns . Daca vrei sa ma mai intrebi ceva, go on!

Pica tu ai pus hartile pe picasa? Ai un mac? I love you si te invidiez pt leopard, si eu astept unul in ianuarie

Vic da tu faci niste rafiamente culinare acolo nene, pai si caltabosii, piftia...????????

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Nevi ??? care-i faza cu plecatul?

Vick ce e fromage blanc brinza sau ceva gen brie?

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Boti te-am prins! ce ziceai ca merge cu conopida, ca simpla n-o vrea de nici o culoare...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Biri Anna mai are putin si face 2 ani Cum e Anna la 2 ani, au inceput tantrumurile? Mie mi-e frica de pe-acum de varsta asta...

Mergi la inceput

Io fac dupa cum am zis un melanj de baza din batate, morcov si dovlecel si in el camuflez gusturile noi (proportia e jumi-juma). Ultima data am facut baza+conopida si baza+conopida si urme de sfecla rosie. Foooooarte bine primite. Poti eventual sa-i pui si nitel ardei copt, le place ca e dulce si gustos. Eu am copt 2 ardei mari, mari, i-am blenduit si i-am bagat in tavite de gheata si doar scot un cub si-l arunc in melanj si e gooodes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce inseamna Thea nu mai scriu, am facut-o in nenumarate randuri. Ce-a insemnat 2008 pentru noi, hmmmm. A fost cel mai frumos, implinitor si halucinant an de pana acum! Un an in care am invatat sa fim autentici, sa fim aplecati spre credinta, un an in care am invatat ce inseamna sa iubesti cu patos, un an in care am invatat cum sa treci de la fericire la disperare si invers, ca intr-un carusel ametitor. Un an plin de miracole, ingeri si lumina! Un an plin de Thea, minunea noastra suprema!

Turtu cu mare drag vreau sa ma intalnesc cu tine si cu Mara. Poate acum reusim!

Adina sanatate multa Romanei si anticorpi puternici lui Mircea, cel mai hazliu pepenas, in viziunea mea!

Ooka vrei un "compLot"? Super tare:)

Nevi vorbim pe privat, daca vrei explicatii!:) Sa ne spalam rufele in familie, ca inca suntem:)

Vazut si Xenia scumpa si cu ochisori bestiali! Si ma tot tin s-o intreb pe Turtu unde i se rup ei blugii, ca e slaba si frumoasa tare.....ma rog, cred ca de la linistea aia ti se trage:)

Monicule da' mie mi se pare ca Mariuca ta a luat nu bine ci foarte bine in greutate, e grasuta si falcoasa...cerealele or sa ti-o faca pufi pufi:), draga de ea! Sa aveti bafta cu diversificarea! Ma deci clar noi ramanem la coada...i-am zis ca-i dau 3 sarmale si 2 carnati ca sa ma ierte:)))

Sar'na fetele, ete asa face...de fapt acu' era bine, pt ca varsase aproape tot in apa la baitza:) Ankuta ne luam de manuta atunci, cu scuipacioasele astea doua!:)

Deci noi 2 suntem o familie de blonzi, clar.:) Hotaram noi sa luam bradut in ghiveci si apoi sa-l plantam in gradinita, sa fie primul ei bradut si sa aiba viata! Booon. Si astazi il salta iubi de la magazin (impropriu spus, adica a lasat masina acolo si baietii i l-au pus frumos, el a platit si gata). Ei si ajunge acasa, urca prima data ghiveciul, care e cat o cabina de dush de lat:)). Apoi coboara sa ia "bradutul" si ma suna de la parter ca el lesina. Cobor sa-l ajut si imi intepenesc bratele..."bradutul" nostru are "doar" 80kg (l-a cantarit vecinul apoi). Ei si ete asa ne-am chinuit noi 2 juma de ora sa-l urcam tarash-grapish pana la etajul 4, de tremuram si acu'.:)) E drept, scara blocului inca miroase a brad iar in casa e o nebunie, se vede clar ca este viu! Da'i greu nene si nici macar nu e asa inalt, nu cred ca are mai mult de 1,70 dar....Abia astept sa-l impodobim!

Am fugit la programul artistic! Seara buna si weekend minunat!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Biri fromage blanc=un iaurt mai tare si mai gros (un iaurt gras scurs bine). Ca sa te lamuresc mai bine, se face ca branza noastra dulce, dar nu se scurge si se amesteca cu o parte din zerul ala, si la sfarsit arata ca un lapte batut :)). Eu zic ca poti sa pui orice fel de branza dulce, cremoasa si un pic acida.

Hihihi, Boti, pour une fois am zis sa nu fac Craciun traditional 100%, desi socro a adus si ceva porcosenii, dar care nu ar fi ajuns la cati suntem (o sa fim 7), asa ca le-am mancat deja :)).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna seara...

Eu sunt terminata, nu mai reusesc sa fac nimic ...David nu prea mai sta, se intoarce si pe urma tipa ca nu mai poate sta, il mai tin in scaun dar nu asa mult, se mai plictiseste....e primul craciun cand nu mai vreau sa fac nimic

Treceti-ma si pe mine pe lista, vin!

La multe lunitze sarbatoritilor de azi!

Cuscra sa pui neaparat poze!

Vazut poze iar, nu mai dau nume!

Narci si eu vreau poze cu ce ai creat tu!

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic....

Va las... noapte linistita!

AMR 2 zile de vot...

Edit: Moni_or mi-a placut muuult ce ai scris!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cuscra, pai sa venitzi la intalneala, musai ! Trebe sa venitzi de data asta!

Turtu, da de veste cand esti aici si incerc sa viu si io sa va vad .

Boti, citit, mersi si .

Sun, sa stapaniti sanatosi bradul si sa se prinda in gradina cand il veti planta .

Adina, sper sa aiba fata o forma usoara a bolii si sa nu o ia si bb.

Noi am servit pe la 21:00 un cocktail facut din 60ml apa, 2 masuri lapte, plus vreo 4 linguritze de cereale de orez. Nu stiu cati ml a insemnat asta pana la final . Am facut baitz, am facut masaj, apoi am papat san si in momentul asta cam . Speram sa dormim muuult si bine pana la urmatoarea masa de tzitzi din noapte.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Revenim in forta si va prezentam din seria "mami va avea nevoie de laptop nou" asa cum a numit-o Sun gogoasa infuriata Enjoy!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput