Pepenasi de iulie-august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursu, unde iesti mai?
Da un semn cuscra, sa stim de tini . Please!

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky nu stiu de ce se trezeste asa de des Ioana (de alaptat eu nu am alaptat decat cateva zile). Pur si simplu scanceste si miauna si daca nu ma duc la ea incepe sa planga de adevaratelea. Si ii dau suzeta, o mai iau in brate, si daca tot nu adoarme la loc pun bazaitorul vreo 10=15 minute. Dar eu trebuie sa ma mai ridic o data din pat ca sa-l sting Si nu mai dureaza mult si o ia de la capat. Asa ca eu toata noaptea patrulez intre cele 2 camere de am facut carare. Si asta se intampla cam de la 4 luni...De mancat mananca o data, in jur de 3-4.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sunule am ras cu lacrimi!!!!!

din seria creaturi am si eu una urlatoare-zbiara nene de o doare gatul, tuseste apoi iar zbiara(noroc ca zbiara de bucurie, cred ca asa vb ea cu noi)

am uitat sa va zis : ne diversificam!ieri 20ml de suc de mere, azi 60 lins!
cereale seara o masura in lapte- dar , casi exista un dar,dansa nu se satura si tot cere noaptea papa!nu stiu ce o sa ne facem

am casa dezastru, si chef ioc
o sa incerc si eu maine salata ankai si gogosile lui sun

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

m-am uitat la listuta si am descoperit ca nu avem toate datele complete: mada apgar 9 cezariana, 38 saptamani
avem 2 tize! eu nu stiam decat de andreea maria a lui mina, dar am descoperit-o si pe fetita lui irolf

Mergi la inceput

anul trecut pe vremea asta aflasem de existenta mariei, atunci avea un milimetru... a trecut un an , ma uit la ea si nu-mi vine sa cred
Dumnezeu face minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dianami, am o intrebare legata de laptele praf gratuit. Poti sa ma lamuresti si pe mine de unde se ia, cat pe luna, si ce marca e? Si ce iti trebuie ca sa-l iei? Reteta de la pediatru? Ca doctorul meu nu stia nika de asta, da a zis ca-mi da reteta daca imi trebuie.
Multam.

Boti, ai mesaj de la mini pe mess cu o intrebare legata de cantarul de alimente.

Vazut pozici minunate cu Xenia, Irinuca si Thea.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anna chiar ca e nasol sa te trezeasca toata noaptea.Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau.Eu ii dau Ralucai 180 ml lapte cu 2 masuri de cereale inainte de culcare seara pe la ora 22 si adoarme pe la 23 si ma trezeste o singura data noaptea pe la 4-5 si mai papa 120ml.
SUN super haioase ultimele poze cu Thea.
Votati-ne aici:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Buna seara fetele!
Am intrat sa va multumesc tuturor de raspunsuri si tin sa mentionez ca am intrebat-o pe doctorita daca e ok ca mananca asa putin si ea mi-a zis in felul urmator atat timp cat i-a in greutate e ok, iar daca tot ce mananca (inclusiv pireul de fructe si cerealele)insumeaza 800 de ml e ok, si am masurat si se aduna deci nu-mi mai fac griji!
Draga Sun vreau sa-ti spun ca si Sara mea face ca Thea ta, a mea face tota ziua asa, de ma baloseste toata, asa se trezezeste, asa adoarme si mai nou face asa si cand plange!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Multumesc mult de tot de complimente.

Biri, retetele sunt in franceza (in afara de desert care e in ro). Totul se face ultra-usor si rapid :

Duo de mousses de saumon fumé et d’avocat

INGREDIENTS

Pour 4 personnes :
- 220 g de saumon fumé
- 2 avocats
- 50 g de fromage blanc
- 15 cl de crème liquide
- 5 cl de vodka
- 2 cuillères à soupe de jus de citron
- 6 feuilles de gélatine
- 1 bouquet de ciboulette
- sel et poivre

PREPARATION

1/ Dans un bol d'eau froide, placez les feuilles de gélatine pour les faire ramollir.

2/ Pelez les avocats et mixez en la chair avec un peu de jus de citron et le fromage blanc. Salez et poivrez.

3/ Faites tiédir la vodka dans une casserole. Hors du feu, dissolvez la gélatine au fouet en la plongeant dans la vodka. Ajoutez à la purée d'avocat. Versez dans 4 verres et placez 2 heures au réfrigérateur.

4/ Mixez le saumon fumé, la crème fraîche et le jus de citron. Faites bien mousser au fouet et ajoutez la ciboulette finement ciselée.

5/ Versez sur la mousse d'avocat et servez frais

Rosace de St Jacques & Corne de gâte sautées

Nombre de personnes : 4 personnes

Ingrédients :
400g de coquilles St Jacques
400g de Corne de Gâte Doréoc (cartofi rosii)
Salade de roquette ou mâche
Huile de noisettes
Beurre
Sel, poivre du moulin

Etapes :
Mettez les pommes de terre dans une casserole d'eau froide salée ou dans un cuiseur vapeur et faites-les cuire 15 à 20 minutes, selon la taille des pommes de terre.
Pendant la cuisson, préparez sur chaque assiette un lit de salade et arrosez très légèrement d'huile de noisettes.
Découpez les pommes de terre tiédies en rondelles et faites-les sauter dans une poêle beurrée pour obtenir une légère coloration.
Réservez au chaud.
Coupez les coquilles St Jacques en deux et faites-les revenir dans une poêle beurrée 1 minute de chaque côté.
Disposez ensuite les rondelles de pommes de terre en rosace sur le lit de salade puis les tranches de St Jacques.
Salez et poivrez.
Servez immédiatement.

Cocktail granita
4-6 portii

Ingrediente
- 2 lamai intregi taiate mare
- 250 g zahar pudra
- 2 banane coapte
- 200 ml suc de lamaie
- 50 ml gin

Puneti lamaile pregatite, zaharul si bananele intr-un mixer. Opriti mixerul inainte ca amestecul sa devina omogen. Puneti amestecul intr-un vas mare si adaugati sucul de lamaie si ginul. Dati la congelator pentru 2 ore.
Luati o furculita si amestecati bine partea de compozitie ingretata cu cea neinghetata. Dati din nou la congelator timp de o ora. Scoateti din congelator, amestecati bine, serviti imediat in pahare de desert (obligatoriu cu picior :)).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CAPRI
sunt bine,doar ca f.f.ocupata cu filmari-nu apuc decat sa arunc un ochi si un gand...dar,fac tot posibilul sa ajung si eu la intalnire!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput