Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisa.s Saluti...suntem prin zona...Intru scurt sa va spun ca suntem bine, slava Domnului...Termin creatia si intru, daca-mi ajuta Dumnezeu si suntem sanatosi de duminica bag la greu si incerc sa recuperez... De o saptamana am inceput si programul cu Anais, program pe care il schimb din doua in doua saptamani Prima lectie a fost asa Literatura - Frumoasa din Padurea Adormita si Sfantul Ioan de Kronstadt Cantecel (colinda) - Ce-ati vazut pastori Muzica Clasica - Mozard concert pentru pian si harpa Biblie - Psalm 1 1:3 Vorbire si vocabular - Vorbeste in timp ce arati - tricou, scutec, picior, talpa, rochitza, deget, maini etc Poezie de bebelusi - asta merge la vitzel etc In mod normal ar intra in program si limba straina, un cd pus sa asculte asa, aiurea-n tramvai intr-o alta limba dar ea cum saraca aude deja doua unde mai pui si pasareasca mea de portugheza cred ca e cam mult sa ii mai dau a doua limba...Oricum, daca ar fii fost ar fii fost rusa... Astea le fac sau le citesc pe parcursul zilei, timp de 10 zile, dupa care modific programul...Nu e o chestie stricta dar incerc sa o obisnuiesc... Va iubesc, va multumesc si va pup tareeeeeeeeeeeeeee Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur |
Despre ce program e vorba? Scuze daca s-a mia discutata, dar eu din motive de 2 copii activi nu prea apuc sa citesc decat din 2 in 2.
Cat are copilul tau?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
maitreyi spune:
moni mi-au dat lacrimile...foarte frumos ai spus tu acolo ce simti...ma regasesc in multe dintre cuvintele tale...e superb sa fii mama. chiar nu se compara cu nimic din ce am trait pana acum
si eu ma gandeam cateodata daca ii sunt suficienta, daca ma place, daca is asa cum si-a imaginat daca si-a imaginat... ![]()
xeno petrecere frumoasa si asteptam pozili ![]()
narci spor la invatat! pupam fetili si lu tati o strangere de mana ca nu ne permitem sa il pupam

la noi a fost sor-mea si m-a ajutat sa ii fac baita alexandrei. am lasat-o sa o spele pe picioruse. era asa de incantata ca poate participa. ii place cand o las ca se simte importanta si mare
i-a citit, a stat cu ea cat am fost eu la pauza de tigara, i-a cantat. s-au distrat fetele.
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
aaa...si narci evident ca vrem pozi cu ce faci tu acolo ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Biribu spune:
ola!
maitreyi, moni
fetelor va astept pe toate, nu scapa una!
vicky pai stai asa si baga retete de ce ziceai acolo cu spumele si salata de nuci, por favor.
Narci poza, stii tu
!
Iriss eu te tin minte, nici nu se poate altfel, ia uita-te la data de nastere a fetei mele! intra si tu mai des 
Adina sanatate multa pt Romana
ea nu a fost vaccinata impotriva varicelei?
Ille sa stii ca si eu vad vagi asemanari cu tine, crek ca pe masura ce va creste or sa fie din ce in ce mai pronuntate.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
maitreyi spune:
biri n-ai auzit de puterea exemplului?
randurile tale unde is? ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Biribu spune:
si povestea mea:
Am sa spun de la inceput ca la vorbe mestesugite eu nu ma pricep.
Ce a insemnat pt mine maternitatea?
De aproape 2 ani o descopar si ii descopar valente noi in fiecare clipa. Intii a venit Anna. O nastere grea dar un copil perfect. Ma intrebam daca am sa pot iubi asemenea minune atita cit merita ea, si daca vom fi noi in stare sa o crestem asa cum merita ea. Am avut si eu o stare de perplexitate dupa ce a venit, nimic nu te pregateste pt asa ceva. Oare cum sa fac sa-i fie bine? O privire a ei, atita a fost de ajuns. Si-a pironit ochisorii in ai mei de parca vroia sa vada inauntru, dincolo de tot … si am realizat in clipa aceea ca voi stii sa o iubesc si sa o ocrotesc si sa ii fiu mama.
Pentru ea initial s-a infiripat ideea de a mai avea un copil. Ca parinte brusc iti vin mii de ginduri si griji pe care nu le ai inainte. Am vrut sa aiba pe cineva alaturi in viata, sa nu fie singura. Suna poate patetic dar noi asa am gindit. Si desigur am mai vrut sa retraim minunea nasterii … sa avem o casa plina de risete de copii … ca Anna sa nu fie un copilas singur si sa aibe tovaras de nazdravanii … si mai presus de toate s-a conturat parca pe furis imaginea lui. Si ni l-am dorit pe El. Numai pentru El si din nici un alt motiv. Parca ar fi existat deja imaginea lui si spiritul lui in noi. O fi adevarat ca un copil isi alege parintii? Inclin acum sa cred ca da. A venit atunci cind l-am chemat. Parca printr-o minune, imediat ce ce am fost pregatiti sa-l avem a si sosit.
E un sufletel bun si blind. Si parca intelept dincolo de privirea lui de bebelus, “an old spirit” cum s-ar spune aici. Parca a aparut sa-si ocupe exact locul lui intre noi si sa aduca pacea. Anna e furtuna, miscarea, freamatul. Anthony deja se profileaza a fi linistea, starea de calm si de bine, ancora.
Acum suntem intregi, cu totii. Invatam zi de zi unul de la altul. Cred ca mai mult noi adultii de la ei. Si mai cred ca cea mai importanta lectie invatata e ca si noi crestem cu ei odata si devenim mai buni.
Scriu astea acum de Craciun pentru ca pentru mine el simbolizeaza chiar asta: minunea nasterii, un nou inceput, familia. Si o sa am fericirea sa retraiesc toate astea an de an, alaturi de copii mei. Si poate si ai lor intr-o buna zi.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ooka spune:
salutare
stie cineva vreo crema de lamaie buna si care iese sigur?
ca as vrea sa fac un tort cu blat de brownie cu cioco amara, cu crema de lamaie si cu portocale coaja si eventual un complot de fructe bun
mami de Sofi
Tecky spune:
Turturica bineinteles ca ne intalnim cu voi.
Anaxena sa pui poze cu party-ul.
Distractie placuta!
Biribu foarte frumos ti-ai descris dragostea pt cei 2 copii ai tai.
AMR 5 ZILE PT VOTURI
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu Ille sa stii ca si eu vad vagi asemanari cu tine, crek ca pe masura ce va creste or sa fie din ce in ce mai pronuntate. |
Hi hi sa vezi ce tzeapa ii dam noi lu' tac'su. Da' asa, prin surprindere.
SunSmile spune:
Buna seara fetele,
Vazut poze frumoase si copii superbi! Maya de Vicky, o finuta si o dulcica (mi se pare asa mica si suava pe langa urangutanschi al meu:) ); Vladut de Ileana, care are o super freza de punkist (pacat ca nu ti-a mostenit ochii, caci altfel desi seamana cu tati, are si din tine destule); Irinuca de Gini, o mega scumpa cu niste ochisori de lesini!
La multe lunite sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari si sanatosi! Filipanu te iubeste mama...soacra!:)
Moni sunt niste forme de tot soiul, gelatinoase si lipicioase. Pe toate le am de la o prietena.
Frumoase cuvinte, fetelor! Au copiii nostri cu ce se mandri peste ani!
Birinuchis accept divortul! Mie nu-mi plac jumatatile de masura cu "hai fie" si nici emoticoanele gretoase. Si-apoi, eu oricum o sa plec si nu vreau sa te las maritata si incurcata. Oricum, te iubesc tare, esti unul dintre cei mai speciali oameni din galeria mea de suflet!
Sorelix, am pus 2 pozici la mine in album, cu o pseudo-craciunita. Sunt mai vechi, le-am facut cand am alcatuit calendarele si-mi trebuia imagine de decembrie. Maine voi face si la bradut, ca avem costumase si de mos si de ren. Cum zici tu. Te iubesc tare...asta asa, ca nu-ti mai zisesem de...ieri:)
Narcisule spor la treaba in emotia creativa! Esti aproape ireala pt mine...ai un suflet, oh Doamne!
Multumim pt aprecieri!
Si pt ca ma ruga Moni, cred, uitati si www.youtube.com/watch?v=rq2zbll1FKw&feature=channel_page" target="_blank">Creatura Scuipacioasa ![]()
O seara frumoasa!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete