Pepenasi de iulie-august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Saluti...suntem prin zona...Intru scurt sa va spun ca suntem bine, slava Domnului...Termin creatia si intru, daca-mi ajuta Dumnezeu si suntem sanatosi de duminica bag la greu si incerc sa recuperez...
De o saptamana am inceput si programul cu Anais, program pe care il schimb din doua in doua saptamani
Prima lectie a fost asa
Literatura - Frumoasa din Padurea Adormita si Sfantul Ioan de Kronstadt
Cantecel (colinda) - Ce-ati vazut pastori
Muzica Clasica - Mozard concert pentru pian si harpa
Biblie - Psalm 1 1:3
Vorbire si vocabular - Vorbeste in timp ce arati - tricou, scutec, picior, talpa, rochitza, deget, maini etc
Poezie de bebelusi - asta merge la vitzel etc
In mod normal ar intra in program si limba straina, un cd pus sa asculte asa, aiurea-n tramvai intr-o alta limba dar ea cum saraca aude deja doua unde mai pui si pasareasca mea de portugheza cred ca e cam mult sa ii mai dau a doua limba...Oricum, daca ar fii fost ar fii fost rusa...
Astea le fac sau le citesc pe parcursul zilei, timp de 10 zile, dupa care modific programul...Nu e o chestie stricta dar incerc sa o obisnuiesc...
Va iubesc, va multumesc si va pup tareeeeeeeeeeeeeee

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am fost cu Raluca la plimbare.E o vreme superba afara.
Ileana ce scump e Vladutz si ce par lung si des are.
marimar ce nasol ca Romana are varicela.Cumnatul meu ieri a fost diagnosticat cu varicela si anul acesta nu vom face Craciunul la socrii din aceasta cauza.
moni super tari bancurile.
narcisa
VOTATI-NE AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Votat...
Ma duc sa termin cadoutzele...
Ah, a mancat azi cartof dulce.I-a placut.Nu se omoara dupa dovlecel dar il inghite si pe ala

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

hali halo, intru scurt ca n-am vreme, am musafiri azi, tre' sa fac curatenie, mincare, etc, etc.
Mersi de urari fetelor si multe lunite le doresc si eu pepenasilor de 19
marimar, pupam ginerele mare, grasun si frumos Si-mi pare rau s-aud ca Romana are varicela, tinem pumnii sa treaca repede si sa aveti parte de sarbatori linistite.
serbanica, uau, ce mari ati crescut si voi.
biri, io inca n-am idee ce sa facem de Craciun, ne vin rude din Germania incoace si vara-mea sigur vine cu sarmalele dupa ea, asa ca din astea nu fac. Da' in rest n-am idei, prospectez si eu piata
vicky, fie-ta e-o frumusete Si ce meniu misto aveti de Craciun. Ai reteta de la desertul ala? Ca suna tare bine.
ile, si io zic ca vladutu' seamana cu tine, iar de pleata nu mai zic, e-o minune
flori, imi pare rau ca esti in butoi, stiu cum e, da' iesi d-acolo, ca-i pacat sa nu te bucuri de minunile cele 2 din viata ta. Se rezolva toate
ooka, ce face purci? Tot ca si corbul?

Ce va mai intilniti, vreau si io. Cu noi se intilneste careva la sfirsit de ianuarie? Ca venim acasa pentru-o saptamina, dupa ce rezolvam botez + pasaport sintem free for party

Hai ca merg la trebile mele pina nu se trezeste a' mica.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Uram si noi:

LA MULTE LUNITE pentru:

MARIA (ANAXENA)

NICHOLAS CRISTIAN (ATB)

FILIP (BUJO)

MARA (TURTURICA)

GABRIEL IONUT (NINAG)

Vicky, Maya e o frumusetze !

Fug sa hranesc cupilu.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am facut aperitivele

am taiat totul pt pus la coptor,mai tre doar se la pun in tava

bautura e

tortul e pe drum

invitatzii sunt la munca

maria doarme

sotzul nu e acasa

mai tre sa fac curat

si cam asta e tot...cred!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mda..mai tre sa-i fac Mariei mulaj la manutza...sa vezi chin pe mine!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Eu si emotia mea creativa...Va mai stresez cu un site si am disparut
http://www.artprojectsforkids.org
Va pupa Narci pe toate si va doreste spor la pregatiri si Dumnezeu sa binecuvinteze toate bunatatile pe care le faceti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Tecky, turtu ms

turtu of cors ca ne vedem cu tine!!!!

narci iarta-mi indolenta, dar de ce are Anais lectii asa de devreme?? Presupun ca e un program ceva pt bebei, nu? Eu sunt mai varza la treburile astea, mereu va astept sa incepeti voi primele cu orice si dupa aia sar cu intrebari ztupide . Dar tot nu inteleg ... Adica, oricum va invata sa vorbeasca si toate cele ca toti cupiii. Ideea e care? Sa ii stimulezi potentialul cat mai mult acum cat este "foaie alba"? Expliciteaza si mia por favor

la micutzii pepenashi cu lunitze scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marimar

Iris, mami de Yvonne si David, ( wow ce diferenta mica, curajoaso!) am observat ce norocoasa ai fost sa se nasca David pe 08/08/08 !!!!! Data mea preferata ( si a multor fete de aici , he he) Felicitari si tie si puiului mic, sa creasca mare si sa va bucurati mereu de minunile voastre!
[/i]

La noi s-a intamplat sa vina si David si oricum ne doream 2 copii, asa ca l-am primti cu bucurie si pe el, chiar daca diferenta este atata de mica. Imi amintesc cu drag, ca anul trecut de mos Niculae am aflat vestea cea mare. Ne mai ajuta si bunica (mama mea), dar mai sta si pe la noi, cam juma-juma. Ce sa zic, e greu, nu imposibil, dar si bucuriile sunt de doua ori mai multe si mai mari.
D-aia eu nu prea am timp sa intru pe forum sa scriu. Va mai citesc din cand in cand.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput