Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Revenim in forta si va prezentam din seria "mami va avea nevoie de laptop nou" ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------- Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia |

Parca ar canta la pian! Ce concentrata este, dulce rau!
un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash
Tecky spune:
Gata am impodobit bradul cu sotul,Raluca a stat langa noi si a fost foarte cuminte,ne-a urmarit tot timpul cu privirea.Este pasionata de luminitele din brad.
Ariadna super tare.![]()
AU MAI RAMAS 4 ZILE IN CARE NE PUTETI VOTA AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
violeta29 spune:
Bunaseara.Am citit tot dar n-am dispozitia necesara sa scriu deocamdata.Sunt prinsa cu pregatirile pentru Craciun si sunt putin stresata ca mai sunt cateva zile si am impresia ca bat pasul pe loc.Pup fetele
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Nene ce nervi am! La Itsy Bitsy se discuta de azi dimi despre existenta lui Mos Craciun. Printre picaturi am auzit ca la nu stiu ce scoala in State s-a spus copiilor de la preschool ca Mosu nu exista samd... Acuma, doua tanti comentau ca unii copii se sperie de Mos, etc... M-au apucat nervii si le-"am scris o sesizare" Cum e posibil ca la un radio de copii, pe care il asculta sute, poate mii de copii care cred in Mos Craciun, sa dezbati despre existenta Mosului!!! Ce idioti! Si am profitat de ocazie sa le spun si ca refrenul ala cu "da mama cu biciu'n mine" de la Tichia cu Clopotei e complet grotesc, si la fel e si "povestea", cu tanti aia care scoate niste sunete de... ma scuzati... da' zici ca e retardata ce hahaieli, bolboroseli si scalambaieli emite! Nu as fi crezut, acum 3 ani, cand au aparut, ca o sa decada in asemenea hal! I-am zis Elizei sa inchida radioul, si ea a crezut ca sunt suparata pe ea si ca asta e o pedeapsa... in ciuda tonului meu bland insotit de "te rog frumos" ![]() |
se poate face sesizare si la CNA, sa-i si usture putin.
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
pica1 spune:
Biri fromage blanc este fix asta. Dupa mine este branza de vaci cu putina smantana.
Boti am o pacoste de mac, al 2-lea in seria de testari ale sotului pe cobaiul de mine
. La inceput nu mi-a placut...acum m-am obisnuit, dar sunt diverse aplicatii care nu merg pe el, dar problema mea mare era ca nu puteam sa play-ez minidvd-uri si pt asta am primit de craciun o camera noua...
Ankut am drum miine pe la mall si o sa iti spun daca mai au brazi sau nu acolo. Eu am luat de la Hornbach, pt c ain piata la noi imi cerea 250 Ron, fat ade 60 Ron la Hornbach.
Tecky nu veniti si la mine sa impodobiti bradul ??? Este deja montat, dar nimeni nu vrea sa il impodobeasca, pt ca e afara
. Dar sper ca miine sa ii conving...iar daca nu ii conving, trec la amenintari [:].
Ileana s-a facut...POate te trezesti cu toti bebici in brate ca sa faci poze [:))].
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
Ileana asa m-am emotionat cind ti-am raspuns incat am scris "POate" si "bebici" 

.
Violeta fii calma si ai sa vezi ca ai timp sa le faci pe toate. Eu nu ma agit de loc, anul asta am declarat ca nu fac nimic
. Pe mine singurul lucru pe care ma nelinisteste ca trebuie sa ma duc la cumparaturi si nu cumparaturi speciale pt Craciun ci cele uzuale...si o sa fie aglomerat ca la balamuc.
SEBASTIAN (31.07.08)
Biribu spune:
Boti, Vick sarna'!
Boti da, are aproape 2 ani
cind au trecut???
cit despre tantrums sa fii tu sanatoasa ca le avem de la 1 an
ultimul cu tavalit pe jos in magazin si tot tacimul 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
narcisa.s spune:
Fac poze si va trimit...cu lucru manual...hehehe, nu e cine stie ce, e o chestie simbolica pentru cumnate...
Si cu "lectiile" va raspund cand ma adun, zilele astea adica...Nu sunt exact lectii, sunt mai mult jocuri dar orisicat.
Pupam
Sunule, ioi ce tari sunteti...
Biriiiiii, cuscra, pun duminica poze sau maine spre searaaaaaaa.Pup tare de tot ginerica
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
atb spune:
Multumim tuturor de urari!!!
Imi cer mii de scuze ca nu scriu mai des dar sunt fff prinsa acum cu curatenia, cumparaturi, bla-bla. Seara ce mai apuc sa citesc pe diagonala si cad franta. Ia ute si-acum ce ora e!
Da chiar n-am vremeeee! Si vreau sa fac muuuulte si nu-mi ajunge timpul!
Raportam : Nicholas la 5 luni: 6,500 kg si 63 cm. Creste taaare greu dar nu-i bai ca e mai piticel decat altii, are vreme sa tot creasca!
Va pup dulce pe toate si va urez spor la ce mai aveti de facut pana la Craciun!
Cuscra draga, m-ai dat gata cu salata ta, o incerc si eu acu de Craciun! O intrebare am: cam cata sare pui in compozitie? Pe fiecare strat in parte? Sau telemea este de-aia f sarata si nu mai trebuie sare? Oare sa te pup si io dulce de tot sau... las pe alta data!![]()

Irolf, sa dea DD sa treceti cu bine peste toate si sa aveti un Craciun minunat!
Sun, ma bucur taaaaare sa aud din nou de voi, cuvintele tale ma ung la suflet. Vazut si Theea scuipacioasa, pupici multi!!! astept poze cu bradul!
Narci, un pupic de la mine! Cum se sarbatoreste pe la voi Craciunul? 
Va las ca scoate sotu facaletu imediat de mai stau la calc la ora asta!
Pupici!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
serbanica spune:
Buna dimieata!
Azi Serban face 4 luni.Aceste luni au fost cele mai frumoas luni din viata mea!Ai crescut la mine in burtica timp de 9 luni cu griji si gindurii facute ca poate nu o sa fiu o mama buna,dar acum cint te vad cum rizi dimineata cind imi vezi fata nu imi mai trebuie nimic,decittu sa fi sanatos sa nu sti ce inseamna supararea si sa te fereasca Dumnezeu de rautatea lumii in care te-ai nascut.Mami te iubeste inger trimis de Dumnezeu sa imi luminezi viata si sa imi implinesti existenta!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community