Nora

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariiiii Aleeeeee ma bucur din tot sufletul..nu mai crezut fatooo cand ti'am spus ca vei reusiimoamaaaa ce ne mai ciondaneam..da io te iubeee oricum..tu stii..
Bun venit pe lume printzesei tale sa creasca mare ,frumoasa si drakoasa ca mumasa
va pup

Ps.erai gravi cand am vb ultima data

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Felicitari!!!

Te urmarisem la sarcinile trecute ... uite ca visul ti s-a indeplinit.

Sa va traiasca, e o frumusica bucalata, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

ALE Felicitari!!!!!!!!!

sa va traisca si sa fie sanatoasa!!!!!!!
Ce surpriza frumoasa!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Felicitari!!

Ma bucur din suflet pt tine. sa fiti fericiti toti 3!

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Doamne Ale ce veste minunata!!!Dumnezeu sa aiba grija de tine si micuta si sa ai parte numai de momente fericite asa cum ai visat,o meriti din plin!FELICITARI pentru MINUNEA TA mult dorita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Felicitari mami Ale pentru cel mai pretios cadou de Craciun pe care ti-i l-ai daruit.Micuta bucalata Nina va fi terapie adevarata pt tine,pt toata suferinta pe care ai avut-o.Crede-ma pe cuvant!
Multa sanatate va doresc!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ale va doresc sa aveti parte de tot binele din lume! Sunteti binecuvantati! Bun venit Nora, pui mic! Sa-ti dea Doamne Doamne cel mai lin si senin drum in viata!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Superba poveste, Ale
Ma bucur enorm pentru tine, pentru voi. Sa va traiasca micuta Nora si sa va umple inima si viata de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ale sa creasca mare si frumoasa printzesuca ta! Esti o luptatoare! Felicitari!!!!!!!!!

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ale...am ramas fara cuvinte.
Acum vreo doua luni asteptam la Tutu la cabinet. Am vazut o graviduta cu o burtica f frumoasa, si burtica si gravidutza. Nu stiou de ce m-am gandit la tine. Nici macar nu stiam daca ai mai mers la el dupa prima sarcina. Mi-a atras atentia fatzuca de ingeras a mamicutei. Acum stiu sigur ca tu erai.
De cateva zile m-am tot gandit la cateva fete de la "Durerea unei pierderi de sarcina" ma tot gandeam la tine, la chantal si la michelle, nu stiu de ce. Noaptea te-am visat, visam ca vb cu tine si imi spuneai ca trebuie sa nasti. Deschid azi calc si ce sa vezi, imi atrage atentia subiectul deschis de tine. Nici nu l-am deschis si deja am stiut ce voi citi. M-au trecut toti fiorii.
Nu am cuvinte sa iti spun cat ma bucur. Va doresc tot binele din lume. Va doresc sa uitati toata durerea de pana acum, toate temerile si frustrarile (eu vorbesc, stiu ca nu se poate asa ceva dar uneori le mai lasam intr-un colt). Va doresc sa va bucurati de fiecare secunda petrecuta alaturi de micuta Nora. Este adorabila. Nici nu putea sa fie altfel.

PS: of, cand imi aduc aminte de cate temeri si cat de singura ma simteam in sarcina trecuta dupa 2 esecuri, cat de straina fata de sotul meu care parca era langa mine dar absent, traindu-si suferinta si teama in felul lui, distant si fara sa se exteriorizeze... Te inteleg perfect. Conteaza insa ca acum totul s-a schimbat si fiecare zi e o bucurie.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput