Raspunsuri - Pagina 5
tanima_i2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alé Nu mi-am dorit niciodata fetita, pentru ca fetele pling, sufera si le doare. Nu mi-am dorit fetita ca s-o imbrac frumos si sa-i fac codite, mi-am dorit baiat sa fie puternic si luptator. Nu mi-am dorit fetita ca sa se chinuie ca mine cind va dori sa devina mama, iar eu, ca mama, sa pling alaturi de ea si sa n-am cum s-o ajut si sa-i alin suferinta... Acu’, asta e, n-are putza, va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea. Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08| |
Asta a fost temerea mea cea mai mare. Cand am aflat ca e baiat am rasuflat parca linistita. Ulterior am constientizat ca si baietii plang si sufera, mai mult ei o fac de cele mai multe ori in tacere si e mai rau. Acum voi avea o fetita si temerile au revenit, dar stiu ca daca Dumnezeu asa a vrut sa fie, va fi bine si se va bucura de viata asa cum eu nu m-am putut bucura din plin.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
xandrutza_76 spune:
Bun venit, Nora, iti doresc sa ai parte de tot binele din lume! Felicitari Ale! Fetita e foarte frumoasa!
Pepsi spune:
draga mea, sint in lacrimi, atit de tare ma bucur ptr tine, ca nu ai idee! FELICITARI MAMICO, din suflet, AI REUSIT, imi pare tare rau ca a trebuit sa parcurgi un drum atit de greu ca sa-ti tii minunea in brate, dar ai reusit, aveti o fetita minunata, o dulcica.........sa va traiasca, multa sanatate va doresc!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
felicic76 spune:
Felicitari
Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti!
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Alé spune:
Doamne, fetelor, m-ati facut sa pling rau de tot! Stiam io ca va iau prin surprindere, dar nici chiar asa.
Nu pot decit sa-mi doresc sa se implineasca acest vis si celor care inca mai asteapta...
M-am bucurat din suflet cind am vazut ca unele dintre voi ati reusit dupa lungi suferinte si am fost si eu la rindul meu, fericita pt voi...
M-ati last fara cuvinte...
madlen spune:
Nora, bine ai venit pe lume sa le luminezi viata parintilor tai. Ale, nu pot sa uit ca de cand am venit pe acest forum tu ai fost un reper pentru mine; de atunci ti-am urmarit cu sufletul la gura postarile, am suferit si m-am bucurat alaturi de tine, iar acum nu pot decat sa te felicit si sa-ti urez sa te bucuri in pace de micuta printesa si sa aveti o viata frumoasa!
_Ralu_ spune:
ale (si fiica-mea e tot ale), iubita, ma bucur din tot sufletul pt tine! mult mult de tot!
noi am fost colege la odisee in 2006, si am ramas cu sufletul si gandul la tine.
va doresc sa fiti fericiti si sanatosi o mie de ani!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Laura Ioana spune:
Ale nu stiu daca ai primit mesajul meu pe mess, asa ca vreau neaparat sa te felicit si aici!
Felicitari, mamicooo! AI o minune de fetita, o frumoasa si o norocoasa cu o mamica luptatoare, asa ca tine! Sa ii dea Domnul numai fericire si sanatate, iar voi sa fiti mandri de ea!
Ma bucur enorm pentru tine, m-am gandit tare des la tine si banuiam ca poate ai o burticuta cu bebic, dar nu m-am gandit ca ai si nascut!!! Stiu ca esti mai sus de al 9-lea cer si o meriti!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
L5845 spune:
Ale in sfarsit, AI REUSIT!
FELICITARI din toata inima , stiam ca nu renunti si uite, minunea NORA ti-e readus zambetul pe buze, ti-a redat viata, motiv de bucurie si impliniri. Sanatate multa micutei si voua, parinti impliniti!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!