Raspunsuri - Pagina 3
valentina_22 spune:
Felicitari Ale. Sa-ti traiasca mica Nora, sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa, si sa aduca numai incantare ochilor vostri! Dumnezeu nu-i uita pe oamenii buni!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Roxana_G spune:
Felicitari Ale, ma bucur ca s-a intamplat minunea pe care o astepti de atata timp! Este incredibil de frumos si emotionant mesajul tau, esti o mamica minunata si iti doresc sa te bucuri de minunea ta asa cum meriti dupa atata asteptare.
Bine ai venit Nora, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ii bucuri pe parinti!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
szivarvany spune:
Hehehe, deci asta ai clocit tuuu, o printesuca roz
Ale`, sa aveti parte de tot binele din lume, felicitari mamico, sa-ti traiasca minunea
Daria & GIULIA(2004 08 16)
adelamaria spune:
Ale, Doamne, ce bucurie!!! Sa va traiasca printesa si sa fiti fericiti! Si sa nu mai spui niciodata ca ai dezamagit! M-ai facut sa plang! Dar acum plang si de fericire pentru tine, pentru ca ti-ai implinit visul!
Craciunul asta e intr-adevar magic!
Sa ne tii la curent cu ispravile Norei (superb nume!) si cu viata ta de mamica! Te rog eu mult sa nu mai dispari!
mav spune:
Felicitari, sanatate si numai bucurii!
...Asteptam poze cu printesica Nora, sa vedem daca-o petim or ba!
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
bubulina1 spune:
Felicitari Alé, sa-ti traiasca fetita! Asta da cadou de Craciun.
Ingerasul meu
Povestea mea
Bubulina + Doamne ajuta!
elyanne spune:
Wow, ce surpiza... n-ai zis nimic-nimicuta... te ma icautam pe forum sa vad ce mai faci, dar nimic
Alé ma bucur din suflet ca ai reusit!
Norei ii doresc tot binele din lume, o viata frumoasa si mult noroc.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Otiliav spune:
Felicitari din suflet parintilor fericiti, sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Asa vesti tot sa citesti!
Am vazut ca nu ti-ai pierdut increderea in Tutunaru si ai trecut si la ovule cu betadina si cerclaj dublu ca sa nu mai spun ce curaj sa nasti natural.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre