Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Despre noi: (ca s-o detensionez pe Ruxi:) )

Pai Thea e un inger de copil, cuminte si luminoasa si inteligenta (zise cioara:) ). Doarme bine, mananca bine, se joaca frumos, ne pupa si ne mesteca obrajii cu mare iubire si apoi chiuie, ne baga degetele la baza ochiului (ca a inteles ea ca facem ca toate animalele si e lesinata de placere), ne baga degetele in nas si urechi, ne trage cu nesat de par, rade 90% din timpul in care e treaza, vorbeste pe limba ei theiceza, scuipa cu forta, vrea numai in picioare sa mearga si in fundulet sa se joace, nu e foarte interesata de exersarea mersului de-a busilea, in schimb se roteste ca titirezul de pe o parte pe alta, e scoasa afara pe orice vreme, in fiecare zi.

De astazi o sa incepem trecerea spre humana 2ha (noi si la trecerea de la humana simplu la cel ha am facut direct da' n-a vrut asa ca am luat-o treptat). La dna dr pt control si vaccin vom merge abia saptamana viitoare (e in concediu saraca, o lasam in pace) si drept urmare cred ca diversificarea ramane dupa 28 dec incolo, cand ne-om intoarce acasa la noi (va fi printre ultimii mohicani in ale mancarii da' sigur o sa pape pana ajunge la gradi:) ).

Cu lapticul e nesperat de bine, sunt chiar curioasa cat a luat in greutate caci de 2 sapt am inceput sa iau nutrinatal + ceai fares si am schimbat raportul meselor, adica are majoritatea la san, ceea ce e incredibil. Am fost si la party la mami la job, m-am plimbat din brate in brate, mi-a placut cel mai mult de seful lu' mami pe care l-am scuipat cu drag:) (ca doar n-o fi plans el in hohote degeaba in iunie). Am trecut si prin clipe grele, s-a inecat cu laptic si nu mai putea respira, se invinetise, maraia iarasi ca in iunie dar am trecut si peste asta (tati spune despre mami ca e ca o stana de piatra robotizata, care nu se panicheaza si face totul ca la carte... ).

Mami s-a operat pe viu chiar daca a fost foarte greu (oricum anestezicul e apa de ploaie pt mine si trebuia doza dubla/tripla, asa ca am sarit peste si doar imi mai shpreia niste lidocaina peste), am luat o singura pastila de augmentin dupa si asta a fost tot, sunt nou-nouta si alaptez cu spor, slava cerului in toate.(noh bine, noroc ca am eu pragul durerii foarte sus). Ne uitam la ea si ne minunam...e ca un mini-omulet, are de multe ori priviri si gesturi pline de intelepciune si prudenta, zambeste intelegator atunci cand trebuie sa aiba putina rabdare, este lipicioasa, este puternica si plina de ambitie (asa a fost de la inceput, de fapt)...este un copil solar. (ca doar e a noastra dar chiar e).

Bradutul il facem in weekend pt ca pe 24 dimineata plecam spre ai mei si mai venim pe 28. De revelion vom sarbatori la prietenii nostri cei mai buni, care au si ei copil si vor mai veni dentistii:), aka finutii, care-s gravizi si probabil si altii, pe care nu-i stiu. Thea va fi cu noi mereu, pt ca nu concepem ideea de a o lasa fie si pt 24h cu altcineva (cel putin nu atat de mica) si mai ales nu de sarbatori, care-s magice cu adevarat datorita ei, stelutei noastre pure si stralucitoare!

Cam atat despre noi. O sa revenim cu poze zilele urmatoare si cu urari. Toate cele bune sa vi se adune! Pupam cu drag!

p.s. si, ca un facut, acum o ora au venit baietii de la seminar sa ne colinde. A fost fascinata si noi asemenea. In cateva minute speram sa se trezeasca pt ca avem party, asa ca fug!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bai, Sunul meserias sta pe tusa si apoi vine cu o minunatie din asta de-mi vine sa ma duc sa-mi trezesc copilul si sa-l pup de sa-l albesc . Sunisor, sa va traiasca si infloreasca prunixu' si baga pozici noilici

dma steamer am luat finei mele de la Metro, cu 70 de lei, cu de toate, 3 nivele, fierbe si oo, si orez si are si un perete despartitor detasabil astfel incat sa obtii chiar 4 compartimente, ajunge de-ti gatesti tot frigiderul. Se numeste Optimum si prietena mea e in extaz. In definiv e o rezistenta care evapora niste apa si care trebuie sa te tina un an-doi, pina creste bebe sau pina veti avea banii de ceva mai de soi.

Biri, Anka bai, voi ati lepadat orice bun simt, pai eu cand am timp sa execut toate bunataturile astea? Dar promit solemn ca nu le iert. Biri, reteta de cozo aia fool-proof care se amesteca la robot e pusa de Mada pe site-ul de pe prima pagina.

Fetele, maica-mea e o giga-bunica si tot ce face face pt binele copilului, numai ca uneori intelegem binele diferit, noi doua.

Biberon cu husa - bunica-mea asa a crescut-o pe penultima mea verisoara care nu mai vroia sa bea lapte - a facut huse gri la bibe fiindca jmechera de cupila nu bea decat ceai iar bunica-mea a luptat cu ea care pe care

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sun, emotionant ce ai scris.

Eu tot vreau sa scriu, dar stau foarte prost cu timpul.
Am fost in week-end la Brasov, unde m-am intalnit cu Bujo (care, da, arata ca de 14 ani). Am vazut ca v-a scris ea si a pus si poze. I-am facut Irinei cunostinta cu Filip.

Pe mine m-ati bagat in boala cu dulciurile si salatele astea. Biri, trebuie neaparat sa fac si eu praji cu mere, iar salata Ankai, negresit.
Turturica, pana am scris eu reteta de cozonac, cred ca ai facut de 5 ori. Eu fac asa:
3 oua, 150 g zahar, 1/4 l lapte, 25 g drojdie proaspata sau 1 pliculet drojdie uscata, 2 linguri ulei, arome, 500 g faina. Pun toate astea in masina de paine la programul de framantat si dospit. Dupa ce s-a terminat programul scot compozitia (care iese un pic mai moale decat un cozonac framantat cu mana) si pun in interior crema (nuca, stafide, cacao si lapte), rulez si pun la cuptorul obisnuit.

In alta ordine de idei, voi v-ati luat anul asta zile de concediu proportional cu perioada efectiv lucrata (fara concediul de maternitate) sau ati luat in calcul si concediul de maternitate?

Pup fetele, sper sa ma mai lase ratusca sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vorbit cu sotzul..venim si noi duminica...spune-tzi unde si cand

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gini mie astia de la personal mi-au dat tot concediul si primele de vacanta, tot... dar asta e politica la noi, mamele sunt privegiate pt ca la personal sunt numai doamne intelegatoare si pe sefi ii doare la basca cat stau eu in conced si cati bani imi da mie compania...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

merci boti, o sa merg maine sa ma uit

anka eu am fol deja baby love si mi se par ok

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ginulica eu mi-am luat tot concediul. Pupa Irinuca...sper ca a fost cuviincioasa langa Filip, da?

Boti culmea e ca n-am stat pitita, pur si simplu m-am acoperit de proiecte, livrari, exporturi, etc, etc. Noroc ca Theei ii place sa fie plimbata. Saru'mana, punem si poze zilele urmatoare!

Multumim fete dragi!

Fii-mea doarme ca porcu si noi ne invartim pe langa ea si balim la tort...ne mai aruncam cate un balon in cap, ne mai punem cate un joben, mai cantam un la multi ani....si ea s-a sucit cu fundu:)

Am vazut poze noi muuulte de tot de cand n-am mai intrat. Sunt superbi toti pepenasii nostri!

Ahhh, Ankule, te pup dulce dulce de tot, mai!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Maria papa dimineata la 5-6 tzitzi,la 9 iar tzitzi,la 11 iar tzitzi,la 13-14 piure sau cerale,la 16 din nou tzitzi,somn si apoi la 21 the final tzitzi...in total habar n-am

azi m-a sunat tata sa ma roage sa ma duc cu Maria la dr ca este foarte slaba si sigura are ceva copilul

si de 4 zile stam in 4 labe,am uitat sa va zic...se ridica singurica,ba chiar e obsedata acum sa stea numai asha si se balanseaza fatza spate pana cade

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Sun la multzi ani pt cele 6 luni ale Theei!!!a si trecut juma de an...uofff!!!

am uitat sa va spun de mersul cu mashina: cum dam cu funduletzul de scoica cum ne facem scandura si eu ma infig in ea sa o bag in scoica,dar sa-i mai pun si centurile deja e un chin,ca nu sta!!!!!

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Laurash inca odata La Multi Ani pt ditamai fetita! m-ai emotionat da asa faci tu mereu

scuze pt cine nu vrea dulciuri da prajitura aia e chiar buna
mai am dar daca nu mai vreti....

Xena eu in poze n-am vazut nici o Marie slaba.Las-o in pace, la cita miscare face ea...

Profa e chiar rau cu nervii, s-a ajute careva repede (pune si mesaje duble ) Auzi si pe colega aia o chema tot Vasilica?! Ile de-asta mi-esti?

Boti nu te supi ca n-am vrut sa o critic pe buni, sunt convinsa ca vrea tot binele pt Garga. e drept ca tocmai de-aia e uneori greu de negociat al cui "bine" e mai corect

Azi am copii cuminti si o gramada de treaba, de-aia ma dau pe net

Va sarut

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput