Pepenasi de iulie-august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
diarux spune:
iar m-a terminat psihic plodu'. Cum zice IRLANDEZIA, crek ma pashte vreun dinte. 

KIMMY, MONI
ANKA ms mult pt rabdare. am vrut si io sa inchei apoteotic cu o dulcegarie, da mi-a luat-o BIRI inaintw, asa ca...nu mai e fun. da o pup pe ea dulce, dulce. Asta nu e nik, io aveam o colega care facuse un fel de...psihoza pt mine. (exagerez evident). adik imi scria scrisori, ca pe vremea aia nu era netu' si mereu termina cu "te iubesc mult de tot, tu esti inspiratia mea."
asa ca...te-am batut. acu ce sa zic, probabil ca farmecul meu personal....
MARINAnu te supara ca ma bag, habar nu am ce e drept, dar mi se pare super...bleah faina de orez. Poate fata nu e pregatita pentru diversificare. Si al meu se trezeste noaptea, uneori ingrozitor de des si enervant, dar prefer sa il mai tin asa cu laptic decat sa trec pe diversificare. ma ingrozeste ca nu o sa mai am acusica si nu vrea deloc praf...Sau ma iau dupa mama si ii dau lapte din comert degresat.
De fapt...chiar am auzit mame care la 6 luni le-au dat lapte de vaca de la magazin.Nu o sa ii placa din prioma e sigur, dar...sunt atatea scheme de diversificare puse pe mail de fete...zic si io...incearca altceva. mai degraba legume zic io decat orez. repet, nu ma pricep, doar dau cu presupusul, asa ca nu te arunca asupra mea .
ESTRELLA ai incercat retetele puse de MADA pe prima pagina? poarca acolo ar trebui sa fie ciucalata. sa-ti fie rusine!!! ciucalata!!!hmmmmmm! te dau la...protectia memelor...![]()
FLO
MAITREYIkfc?????????????si tu la protectia mamelor !
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
SunSmile spune:
Epopeea unei Zane (sau sa-i zicem "prune":))?)
Ai aparut in gandurile noastre acum multi ani si de atunci ai fost pictata in mii de culori. Te-am visat si eu si tati ca pe un intreg univers plin de speranta, plin de pace, beatitudine si frumos. Te-am chemat in viata noastra si ne-am rugat Domnului sa vii sanatoasa! Intr-o buna zi, ai aparut sub forma a doua liniute roz pe un test de sarcina si de atunci ai insemnat o lume! Ni te inchipuiam si te creionam seara de seara. "Sa fie altruista si intelegatoare ca tine, ziceam eu"; "Sa fie diplomata si verbala ca tine, zicea tati"; "Sa aiba parul tau negru si tenul masliniu, ziceam eu"; "Ba sa aiba fatza ta alba si ochii migdalati, spunea tati"; "Sa fie inteligenta si sclipitoare ca tine, ziceam eu"; "Sa fie frumoasa si sarmanta ca tine, zicea tati"; "Sa iubeasca viata si s-o traiasca frumos, spuneam amandoi"; "Sa fie un om liber, just si autentic, ne gandeam"; "Sa fie blanda, modesta si inteleapta ca maitza, am exclamat in cor"; si cate si mai cate gandeam, visam si creionam!
Erai o lume deja, lumea noastra care crestea si ne acapara si ne invata, zi de zi, ca dragostea e fundamentul! Apoi ai aparut intr-o zi sfanta, o zi in care Dumnezeu ne-a mai supus unui test, ca sa vada daca te meritam cu adevarat! Au urmat minute, ore si zile in care ne-am incredintat sufletele si sperantele lui Dumnezeu. Era Singurul care ni te putea da! Si ai venit, iubita noastra, in bratele parintilor tai! Ai venit si esti aici, langa noi!
Esti tot ce ne-am dorit vreodata si inca putin peste! Esti o minune, esti un exemplu, esti un strop de Dumnezeire! Esti dar divin, esti miracol, esti desavarsire! Iti multumim Doamne pentru ca ne-ai permis sa traim fericirea suprema...aceea de a fi parintii acestui sufletel perfect!
Si, pentru ca Doamne-Doamne si-a desavarsit lucrarea cu ajutorul unor ingeri, trebuie sa-i mentionam. In primul rand dna dr Emel Nuraltay, care ti-a vegheat pasii timp de 9 luni si te-a ajutat sa spui "bun gasit" lumii! Nu o sa stie vreodata cat de tare o iubim si o apreciem! Minunat om, minunat! Apoi dna conf Stoicescu, fara ajutorul careia nu am fi fost aici si careia ii multumim din toata inima. Apoi parintele Nicolae de la capela Polizu, care e atat de aproape de noi! Si...omul pe care-l divinizam si caruia nu-i vom putea multumi niciodata indeajuns dar ne straduim - dna dr Mihaela Demetrian. Va iubim tare tare de tot si ne plecam in fata dumneavoastra!
Va multumim si voua, tuturor mamicilor de pepenasi pentru ca ne-ati fost alaturi in toate clipele si ne-ati tinut aproape de sufletele voastre! Multumim si pentru urarile frumoase si ne rugam Domnului sa vi le intoarca insutit!
Cu drag,
Noi 3
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Caprioara spune:
Sun, minunat si emotionant ai scris
!
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
diarux spune:
pai ce? acu pot sa mai scriu ce am vrut sa scriu dupa SUN? mai las sa mai treaca niste commenturi ca nu pot sa scriu bazaconii acu.
pup iu SUN si pe minune
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dara_d spune:
Capri cum mai este Ilinca sa aveti pofta la diversificare?
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
Caprioara spune:
Dara, Ilinca e bine. Si uite ca reusim sa ne si diversificam oleak
.
Nu mai pot sta.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dma2007 spune:
sun eu cred ca si ea ar trebui sa-i multumeasca lui DD ca are asa parinti!
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
maitreyi spune:
sun nu am cuvinte...foarte frumos...sa fiti sanatosi 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
marimar spune:
Biri thanks, salvat!
Sun, minunat! Sa va traiasca pepenasha si sa va aduca numai bucurii!
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !