Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN foarte emotionant ce ai scris.
Anaxena ma bucur mult ca veniti si voi la intalnire!
Bine ai venit Eliza!
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIARUXULE - te iubea ma??? Muza ce esti!
Si ce facusi? Dadusi cu copy paste de doo ori

SUN Sa fiti sanatosi toti 3!
Felicitari maxime pentru tzitzi!

GINI, iete ca ma atinsesi la punctul sensibilos. Inainte de nastere am luat 18 zile de CO, pentru octombrie inclusiv, asa socotisem eu postnatal complet, functie de DPN. Acuma, daca am avut medicale si nu am suspendat contractul, am considerat, alimentata de zeci de discutii si citit forumuri diverse, ca mi se cuvin diferenta de 3 zile din contract. Ceea ce nici nu era complet fals.
Ei bine, angajatorul interpreteaza legea cum vrea el - recte codul muncii, unde zice ca Co se ia proportional cu perioada lucrata, ori in maternal nu lucrezi! Pe de alta parte, la medicale cica se suspenda numai munca si plata, alte drepturi fiind la latitudinea angajatorului.
So... firme mai bengoase pun astfel de clauze in contracte sau regulamente proprii, firme mai cacacioase interpreteaza cum vor.
So, una peste alta, m-au scos si datoare cu 8 zile
L-am intrebat pe Marius la legislative si a spus si el ca nu am dreptul, fara sa imi mai spuna ce se intampla totusi cu diferenta de zile! Am citit la legislatie de sunt toba.
Norocul meu a fost ca am mai avut 3 gravidute. Si nu imi puteau lua numai mie boii de la bicicleta. Am stat cu inima stransa vreo 2 zile, chiar nu era momentul sa imi ia banii inapoi... ei bine, nu mi i-au luat, dar a doua oara m-am lecuit... totul trebuie scris negru pe alb...

Si ce mai... va intorc tuturor pupaturile dulci inzecit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am uitat sa va mai spun ca tortul se lasa macar 8 ore la rece, ideal peste noapte, ca sa se insiropeze. In felul asta piscotii se inmoaie, iaurtul crema se deshidrateaza sau cum se zice, si se taie frumos. Altfel se prabuseste.

Neneee... tre sa vorbesc cu Mada sa ii bag un text mai explicit la reteta ca v-am aiurit si asta e cel mai simplu tort din viata mea, da' zici ca e racheta de la NASA cum l-am explicat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor multumim de voturi!

Va rog sa ne mai votati pana pe 18 dec,inclusiv

http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html

o seara usoara!

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

deci...am mai facut o praji pt bebe maine pt ca annterioara am mancat-o pana a venit pizza si da...am facut praji pe care ati pus-o voi cu maru si bezeaua

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaaaaaaaaaaaaaaaa... cam palpaia lumina si ma gandeam ca pica de tot si pierd mesajul...sa reluam. De aici si dedublarea. haide bai, radeti de o biata mama incercata de cupil de vreo 4 zile. ce daca am scris de doo ori? deci inseamna ca m-ati citit si de aia ma bucur.De fapt dadesem copy paste ca sa nu pierd mesajul si in loc sa il pun intr-un word, l-am pus tot aici. si pen'ca urla minunea, a trebuit sa ma duc si nu am recitit. relelor!Aka BIRI si ANKA

ANKA pe tine te iert de protectia mamelor ca mi-ai trimis retetele...

si pentru ca aici e dezmatz total cu retzete, ia si io una cu tort.
deci:

TORT DE FRUCTE

3 pungutze mici cu piscoturi (depinde cate straturi vreti)
un kil smantana de preferat dodo ca mie cu aia imi iese
praf de frisca daca e cazul
o banana
3 kiwi
o cutie de compot de ananas feliat
2 portocale

se face frisca din smantana (evident ca doar nu din fructe). se tapeteaza fundul oalei cu fructe modelul dorit. Atentie, dupa rasturnare asta va fi fatza tortului, deci puneti-va imaginatia la contributie. se asemenea se "tapeteaza" si marginile oalei tot cu fructe. Peste, se toarna un rand de frisca. apoi se pun piscoturile ca gardu' din lemn a lu bunica, peste frisca. Se adauga al doilea strat de frisca peste piscoturi. se intoarce oala la 180 de grade (cred ca) si se pune al doilea rand de piscoturi astfel incat sa fie perpendiculare peste primele. si repetati figura in functie de cate straturi de piscoturi vreti, rotind mereu oala sa fie perpendiculare piscoturile. la sfarsit se pune strat de frisca si se orneaza iar cu fructe care vor constitui...fundu'tortului.
Se lasa la frigider peste noapte si a doua zi se rastoarna in platou cu mare grija. eventual se introbaga o paleta sa se desprinda bine fructele de pe margine inainte de a rasturna.Iar cand oala e cu ...fundu' in sus, bateti tare ca la toba sa nu ramana vreun piscot lichit.

moamaaaaaaaaaa...ce ca lumea, io am recitit si nu am inteles cum se face.Ia sa mai incerc.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Biri, nu ma supar, doamne fereste, vroiam doar sa va povestesc din seria "Nancy si buni"; si din aceeasi serie... eu cumpar jucarii de am deja 2 cosuri pline si buni are cel mai mare succes la copil cu strecuratori, capace de cutii, d-astea... azi io incercam sa i-l dau pe Tigrut, aiurea, ea tot la strecuratoarea cu care-i fac branzica proaspata molfaia

Ano daca vrei ti-o imprumut putin pe maica-mea si ti-o gonfleaza pe Maria de nu te vezi. Intr-o luna ii ia pe grasanii de The_Andreea sau Mobriq

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

gasesc la carfur inel special ptr torturi ?????

m-ati innebunit si pe mine cu retetele, cred ca o sa fac si eu praji cu mere si cu crema de cremsnit, si evident salata miraculoasa, sa vaz daca ma lipesc de vinete de la mama.

intrebare: prajitura cu mere si crema in loc de blat cum se taie, nu iese moale????

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa...uitasem sa vars nervii ca tot m-a citit BIRI, manca-o -ar mama.

deci ma inscriu la minunatul grad unu, sa intru si io in randul profesorilor cu salariu mai mare, adi peste trei ani.buuun.

Toanta de mine, prim LUCRARE DE GRADUL I, a inteles ca treb sa imi las deosebita minte sa cerceteze...where no one has gone before.Sa aduc ceva nou si nemaiintalnit. si deja aveam un subiect de ziceam io ca las lumea ierduta in extaz. kk mak.deci nu. cand aud sugestie MIORITZA si BALTAGU...imi venea sa ma arunc iar de la doi ca in capitolul trecut. ZDeci tre sa fac ceva care sa poata fi aplicat la clasa...bla bla bla...
asa ca...maine tre sa duc titlul si io am stat toata ziua cu urlatoarea. si la baie...m-a trasnit (ideea.)am facut o compilatie. sa vedem daca e bine .

ma duc la somn sa fiu fresh maine.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Aha Gabitzule vrei direct orgasmul lui Anka, nu pe-al meu io zic sa incerci cu blat intii daca vrei prajitura, cealalta crek iese ca o sarlota asa...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput