Pepenasi de iulie-august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
boticelina spune:
Sa bag si io un kil de intelepciune la tortu lu Ruxi. Iese mai usor la intors daca-l faceti intr-un bol mare de sticla ca o cupola, arata spectaculos cand il rasturnati sau, daca-l faceti intr-o oala clasica, puneti folie alimentara din aia transparenta pe fundul si marginile oalei si la faza rasturnatului iese impecabil.
Ruxi, zper ca nu te superi ca am dat si io cu buzduganu' in tortu tau
Maitreyi giii, asta da rapiditate. Cum a iesit praji? Oricum, arata demential in pozele de pe culi.
Da' nu va trimit io maine-poimaine retetele de muffins?
Sa vedeti acolo baleli... 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dianami spune:
Ntz, ntz, ntz...e dezmat in bostana...e posibil asa ceva? ![]()
Intru si eu sa vad noutatile si dau numai peste retete delicioase si pupaturi duuulci
.
Sun, emotionante rau cuvintele tale
. Vi s-a alaturat printesa la party? Sanatate multa si felicitari pt. revenirea lapticului in cantitate mai mare.
Noi tot dupa Craciun ne diversificam
.
Ruxi (adica motanul Danila
), am vazut aseara un apel pierdut, la ora aia eram brambura pe afara si tocmai ma suna un curier, am crezut ca era tot nr. lui, de-aia n-am sunat inapoi.
Moni, noi ne-am vaccinat azi pt. ca intra dr. in concediu. Andrei e f. ok, i-am pus un supozitor preventiv dar n-are nimic. S-a hlizit toata ziua cu sora-sa. ![]()
Eu sunt fericita ca mi-a revenit menstruatia dupa o luna lipsa (in care am facut vreo 7 teste de sarcina, desi n-aveam motive
). In schimb analizele mi-au iesit prost de tot, n-am avut atatea carente in viata mea...trebuie sa ma repar
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
Gabriela82 spune:
Sun m-am emotionat toata, multa fericire si sanatate va doresc!
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Biribu spune:
Prooofa, cum adica te citesc eu? ca eu te citesc mereu desi nu zic
da tu pe mine cam rar...
mi-ai provocat niste nostalgii cu Mioritza 

ce ne mai frecau nene in scoala cu oaia aia si cu badea ca cica nu-i fatalist ci optimist si intelept 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Dianami spune:
Cuscra, de la Carrefour voi lua si eu inel
, am vazut mereu acolo. 
Diana, mami de Iulia si Andrei
boticelina spune:
Gabilone baga un oki in Kaufland, au forme detasabile de tort de la cea mai mica la cea mai babana, plus forme teflonate ursuleti, inimioare, o multime de jucarii d-astea.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
moni_or spune:
ELIZA, bine ai venit, scrie vreo 10 mesaje ca sa apara in timp real ce scrii. Cum il cheama pe baietelul tau?
DIARUX, tu pe unde treci faci ravagii, cred ca si aia din farmacie tot din cauza farmecului tau personal s-au zapacit de nu mai stiau ce e ala penta si ce e hexa
Acum il inteleg pe bietul Vasilica, amaratul cum l-ai lasat cu ochii in soare. Si era sa mor de ras cand ai zis ca nici tu n-ai inteles reteta de tort pe care ai scris-o 
SUN
n-am cuvinte, scrii atat de frumos si ESTI un OM atat de frumos!! Thea nu avea cum sa fie altfel. Sa mai pui si filmulete cu ea cand ai timp.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu Aha Gabitzule vrei direct orgasmul lui Anka, nu pe-al meu io zic sa incerci cu blat intii daca vrei prajitura, cealalta crek iese ca o sarlota asa...Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
pai daca tot e dezmat, sa fie pana la capat

ps: la cate mancaruri sunt de sarbatori zic eu ca mai mare succes are ceva ushor, pana de sarbatori n-am de gand sa fac vreun dulce ... poate niste gugosi
o sa va zic cum am facut eu gogosi la cuptor si au iesit delicioase

Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Cuscra, de la Carrefour voi lua si eu inel ![]() Diana, mami de Iulia si Andrei |
saru'mana

Edit: multumesc Boti dar nu cred ca vom ajunge pana la kaufland, suntem pe mare fuga, adica o sa fim cand merem.
Gabi
Biribu spune:
o sa va zic cum am facut eu gogosi la cuptor si au iesit delicioase 
Gabi
[/quote]
pai zi

Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)