Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 8
mamibria spune:
KLAU,felicitari pt inimioara harnicuta!val a crescut in 3 zile doar Sa bata inca vreo 80 de ani de acum inainte!
INTERNET,eu am oprit tratamentul pt ca si joi val. de la beta a crescut doar cu 100 in 3 zile(era 740 in sapt 5);acum astept o saptamana sa inceapa sangerarea ,si sper sa se elimine si embrionul;daca dupa 7 zile nu incepe sangerarea,trebuie sa vb. cu Zadori,sa vedem ce facem mai departe...Oricum,povestea mea cea frumoasa a ajuns la final...Asta este...Nu am ce sa fac...
Liana,te pupic!
Gyongyi,multi pupici din partea Brianei ;sa stii ca ti-ai castigat un nou prieten care "vrea sa se mai intalneasca cu tanti buna din Ungaria".Vezi,am un copil cu gusturi bune!Pupici si pentru Doru si pt catei,chiar si pt cel mare care vroia sa ne pape jucaria.Sunteti o familie de nota 10!Multumim pt. tot si sa stiti ca vrem sa ne mai intalnim!
PAMY,bafta la marele test;vreau o valoare mare...
Eu am facut testele la Bioclinica in Micalaca(de acolo primesti rez in 3 ore).
DANIELA 2,hai si tu cu o veste buna!
Bafta multa fetelor care astepta acum minunea de sarbatori!
Va pup pe toate!
Liana30 spune:
mamibria te pup..
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
pamy spune:
mamibria
internet ma dau un pic bine pe langa tinepoate scap de bataie.
liana ce mai faci?
daniela2cum esti?Cand faci beta?
felix76
mihaele multumesc de urari
gyongyi
daniela2 spune:
Mamibria, Pamy, luni fac BHCG. Nu sunt increzatoare, nu am niciun semn, nu ma doare nimic, nu am nici cea mai mica sensibilitate la sani (asa mi-a zis dr. Zadori ca ar fi bine). Sper din tot sufletul sa fie bine si sa vin cu vesti bune.
Va pe toate.
KLU1973 spune:
Va multumesc tuturor pentru felicitari... le primesc
atelocin, liana, miha, un special, mi-e tare dorrr de voi ... si de doru si de fate-miu si de dan ... daca n-am fi asa impartite in 4 zari ce mai sarbatori am fi tras ... de s-ar fi auzit pana in germania ... pe canapeaua lui gyongy, noi toate trei asa cum ne-am cobit in aprilie ... dar, la anu' promit ca ma ocup de organizare ... datele problemei se vor schimba ... vom avea si comorile cu noi
mamibria, si sunt alaturi de tine ...
daniela, asteptam beta mare !!!
atelocin, si eu sunt multumita ... chiar foarte multumita si-i multumesc lui DD ca a fost alaturi de mine ...
klu +6
pisix spune:
Buna fetelor,
Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca e vreo una dintre voi care a facut FIV cu biopsie/punctie testiculara si ce parere aveti despre experienta vecinilor nostri pe infertilitate masculina.
Multumesc anticipat
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
pamy spune:
daniela2 se pare ca facem beta in aceeasi zi.Si eu fac maine beta.Legat de simptome,pe mine ma dor putin sanii,dar la mine asa e si inainte de CM.Asa ca nu pot sa imi dau seama.Oricum maine sper din tot sufletul sa avem un beta mareee!!!te pup
pupici la toate fetele !!!!
atelocin74 spune:
Daniela 2 , pamy , asteptam si noi cu sufletele la gura rezultalele voastre la BHCG . Doamne ajuta !!!!!!
teacdrn spune:
pisix-eu am citit candva toate capitolele de la acest subiect; daca-mi amintesc bine au fost doar fete care s-au interesat de biopsie dar inca nu au scris daca au recurs la ea in Ungaria.
Mult noroc fetelor care asteapta rezultatul si felicitari celor care au reusit!!!!
Va pup pe toate, tea.