Fiv in Ungaria 48

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pamy daca te manca rauincepand de maine poti sa faci..dar numai betaaaaaaaa..pricipisi??????
te pupppsi pumnii sunt stransi

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Asa de rau m-a mancat ca am facut un test.Bineinteles ca a iesit negativ(z9 de la IA).Vreau sa va spun un banc ca sa stiti si voi de la ce mi se trage.Cica o famile X si-a ales un medic de famile Y.Doar toata lumea trebuie sa avem un medic de familie,nu-i asa? Dupa o perioada de timp,se imbolnaveste copilul.Mama merge repede cu el la medic,iar medicul dupa ce il consulta ii zice mamei diagnosticul:are limbrici!Mama merge cu el acasa ii da tratamentul scris de medic era un pic ingandurata de ce i-a zis medicul da asta e.Dupa o alta perioada de timp face o criza de fiere mama.Fuga si ea la medic,dupa ce o consulta medicul ii zice:ai limbrici!Merge acasa ii spune sotului ca si ea are limbrici,dar asta e medicul e medic si trebuie sa ai incredere in el.Mai trece ceva vreme si tatal se urca in pom sa taie niste crengi uscate si pica jos de isi rupe mana.Fuga si el la doctor.Dupa ce il consulta medicul ii zice:ai limbrici!Infuriat omul ii zice medicului de ce toti au limbrici? Medicul calm ii explica:Te mancat in fund sa te urci in pom!!De aia ai cazut si ti-ai rupt mana asa ca :ai limbrici!!!
V-am spus asta ca sa stiti de unde mi se trage cu testul
va pup pe toate

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna fetelor,

Am fost azi la eco si am vazut o inimioara pulsand ... nu pot sa va spun ce am simtit ... parca visam ... imi tremurau picioarele ...

Va doresc tuturor sa traiti aceasta clipa cat mai curand !!!

pe toate !!!

Klu +6

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Felicitari Klu!
doar 1 inimioara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Liana da am net ca soacra mea are modem pe alta retea si merge mai bine
Klu trag un dans din buricu pt inimioara din burtica
Atelocin va daca nu see grabeste bebita se pare ca venim la Tm pe data de 3 si pe 5 ne internam

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Espe

Felicitari Klu!
doar 1 inimioara??

espe , una + inca una...al mamicii = 2 , asa esti multumita ? , eu sint Doamne da-le sanatate .
Miha2004 , ne vedem la Timisoara pina atunci
Liana
Klu
mihaele
si tututor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Daria felicitari, sarcina usoara
Miha ce repede trece timpul, inca putin si iti tii COMOARA in brate. Te pupam
Pami de limbrici are Liana leac, o ajut si eu , eu zic ca ar trebuii sa faceti testul din a doua zi , ai putina rabdare
Klu felicitari
Mamibria , ce faci? ai repetat beta ? am intrat zilnic din Germania sa vad cum esti, am citit doar postarile tale, sper ca esti bine
Va pupam pe toate, de citit am citit pe fuga, abia azi ne-am repatriat, o sa recuperam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mihaaaa traiasca socrelaaaaa ,,va puppp
kla fata nu stie cu ce se mananca,..intelegi tu.
gyongyi te pupp
Tia bine ati revenit..ati rezolvat?va pupp

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput