Fiv in Ungaria 48

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ariana, cred ca am postat in acelasi timp. Tu stii mai bine. Sa-ti dea DD putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ariana io nu;ti dau sperante fatoooo.intelege odata ca iti spun dn ceea ce mi s;a intamplat mie si nu o data de 2 ori si de fiecare data a fost sracina..si eu imi cunosc organismul..doamneee ce'l mai cunosc..de 14 ani il tot testez,,doamnee si de ate ori m';a tradat
da tu fa cum crezi fata mea..poate ca tu stii mai bine,,,
ma mira insa ca nu esti macar curioasa sa faci un beta..da dehh cine sunt io sa ma mir atat..
faci cum crezi...io numai zic nimil..

Laura te puppp..daaaa sunt superrrrrr,,imi plac toate ..toateee..hai ca numai e mult..

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Liana, am facut azi beta, dar la noi in valcea iti vine rezultatul intr-o saptamana. Intr-o saptamana imi si trece ciclul.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

A, si a inceput sa se inroseasca, nu mai e maroniu, e rosu, deci e ciclu.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Felicitariiiiiiiiiiiii Giulia cred ca inca mai visezi. Dar te trezesti repede cand iti vezi
Sa ai un sanatos si norocos si sa va bucurati din plin de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Ariana 1. am trimis un pm pt. tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Am schimbat semnatura ieri dar cateva zile nu mi-a mers netul si nu am putut sa va mai scriu.
Liana, klu, Atelocin un special
restul fetelor

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pamy

Fetelor acum am sunat la bioclinica sa intreb orarul de sarbatori.Pot sa fac beta HCG in 23 dec (ar cam fi z13 de la IA nu de la ET ca eu am facut inseminare), sau in 29 dec (z 19).Rezultatul il primesc in aceiasi zi.Si acum e intrebarea:cand fac eu betaHCG?
liana cred ca tu deabea astepti intrebari de la mine.Nu-i asa??
Va pup pe toate

Saluty! Mai lucreaza SYNEVO in 24 pina in ora 12. So...de la Arad la Tm e o aruncatura de bat. Si eu sint cam disperata pt ca trebuie sa imi fac fsh si lh in z2 si...of course ca pica cam in 26, 27...si guess what? nu lucreaza nimeni?! Am intrebat la judetean...cica nu sint urgente medicale.....poate pt ei...fir-ar ei sa fie. Anyway mai avem o sansa la clinica lui Munteanu...o sa ma interesez miine si daca aflu ceva te anunt.
Pusi la toate fetele....Ma innebunesc vitaminele astea...si ma ingras...ca am redus si tigarile...de la 1 pachet si...la 2-3/zi...si am si niste nervi:))) Dar merita efortul, nu?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

olguta normal ca meritadaca nu gaseti da o fuga la unguri le faci acolote puppp
mihaaaa hai ca mai e putin 3 sapt si 5 zilefacusi netu??atunci te asteptttttt
klaaaaa pe unde umblii?
Espe fusesi?ce facusi?haiiii ca te astept..pupp
mamibria te pupppppppppp

aaaaa colega noastra draga daria e gravidutzaa..uraaaaa..felicitariii si aici ca le merita..o puppp

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Buna fete dragi!!Cam liniste pe aici.O fii din cauza vremii?,ca eu va stiam mai active.
olguta,iti multumesc mult.Intradevar de la Arad la Timisoara nu e mult,si la cat am umblat pe acolo cunosc orasul bine dar ce mi 23,ce mi 24.Si daca zici ca lucreaza pana la 12 poate nu dau rezultatul in aceasi zi.Te pup
Despre mine pot sa va spun ca sunt cam reaaa!!Ma bate un gand sa imi fac un test de sarcina,dar sunt numai in z9 de la IA.Stiti voi pe cineva care a facut in z 9?
liana,nu vreau bataie cu bata,sau tu ai fost cumva mai cuminte ca mine? te pupppp!!!

Mergi la inceput