Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 9
felix76 spune:
Pamy, Daniela2, sper din suflet sa primiti rezultatele mult sperate!
Gyongyi,
Liana
Klu, felicitarile mele!
Mamibria
Ariana1
Felix
internet spune:
Daniela, Pamy
Liana am rezolvat problema, avem patru dinti lipsa, cei din fata trebuiau scosi, doua masele avem imbracate ( Daria spune ca sunt dinti de printesa) si restul plombat. Dupa ce ne-a vazut dr din Germania sa socat cand iam spus ca am mers din 3 in 3 luni la dentist. Traiasca stomatologii din Romania , ar trebuii sa puna mana si sa mai citeasca. Te pupam
Criss
mihaele spune:
Daniela fara cuvinte este foarte greu dar trebuie sa treci peste si sa mergi ianinte
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
Dado spune:
Buna fetelor !
Sunt o mai veche membra "desprecopii" dar, spre rusinea mea am scris destul de rar pana acum. Sa va spun mai pe scurt povestea mea. Sunt casatorita de 3 ani si tot de atunci incercam sa facem un copil. Nu s-a intamplat absolut nimic, si in urma cu un an si ceva am si aflat de ce: sotul meu are necrospermie moderata. Asta inseamna ca el are suficienti gigei, insa acestia sunt morti.
Am urmat calea medicilor (urologi si endocrinologi) insa fara nici un succes (doar o vaga imbunatatire a numarului lor).
Ne-am hotarat sa ne indreptam apoi spre Ungaria - clinica Kaali din Debrecen (fiind cea mai aproape de noi). Suntem programati pentru un prim consult pe 22 ianuarie cand trebuie sa mergem cu mai multe analize. Noi speram sa ne programeze pentru FIV sau IA cat mai repede. Problema este ca acum sunt destul de speriata pentru ca am prolactina foarte marita (normal este pana in 20 si eu am 49,5).
Ce ziceti? Asta e o problema ? In sensul ca ar putea amana mult inceputul procedurii?
Fetelor care ati facut FIV in Debrecen spuneti-mi va rog la ce sa ma astept? Cat ar dura toata procedura? Adica cam cat timp ar trebui sa stam in Debrecen? Stiti vreo cazare mai ieftina?
Va pup !
Daniela - imi pare tare rau... fi tare !
Pamy - inca iti tin pumnii
Liana - te pup ! tu ai fost cea care ma-i incurajat cu mai bine de 1 an in urma si care m-ai sfatuit sa merg spre fiv si sa nu mai pierd vremea degeaba pe la medicii din romania. Felicitari !
pamy spune:
Va multumesc tuturor celor ce ati fost cu gandul alaturi de mine.Din pacate si la mine BHCG a fost <1.1,dar asta e viata si mergem mai departe.Sunt tare si increzatoare pentru ca stiu ca intr-o zi sigur voi reusii.
Va pup dulce
pisix spune:
teacdrn - eu sincer recunosc ca nu mai am rabdarea sa citesc atat din urma (mai ales ca si voi sunteti taaare active)
De fapt, mi-am pierdut rabdarea de tot, as vrea doar sa ma duc undeva sa fac FIV si ...sa raman gravida
Liana hai ca tu stii pe toata lumea, mai stii vreo fata care mi-ar putea da info ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Espe spune:
Dado,
eu am avut prolactina dubla decat maximum si am luat Bromcriptin, 1/2 pastiluta pe zi. poti sa o iei deja, de fapt chiar e f bine sa incepi. vei lua acest medicament pe perioada stimularii si dupa FIV si dupa ce faci beta HCG. Eu sunt in sapt 6 si iau inca, nu stiu pana cand. penru reteta poti merge la un endocrinolog sau ginecolog, dar precizeaza ca vrei sa ramai insarcinata pt ca mai exista un medicament pt prolactina marita care e containdicat in caz de sarcina. cere tu Bromcriptin.
Espe 6+