Fiv in Ungaria 48

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor va doresc Craciun Fericit un an nou cu impliniri si numai bucurei,realizari si sa ne indeplineasca visul de a fi mamaici,si celor gravidute sarci usoare si la termen fara probleme.SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor va doresc un Craciun fericit , cu implinirea tuturor dorintelor, siun An Nou mai bogat si pline de realizari.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Anul care vine sa fie unul frumos, sa ne aduca minunea mult visata! La multi ani!!!!

Ne "vedem" la anul!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Craciun fericit si un An Nou plina de bucurii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pamy,daniela imi pare sincer rau..dar capul sus si inainteee..pana la urma veti reusi.
Dado asa cum te-am incurajat atunci..asa o fac si acum..sa nu te prind ca iei ceva pana nu vb cu doctorul..asa e e ff buna brom,,dar numai dupa ce vb cu doc.ok?odata intrata in hora nu dureaza mult..maxim 3 sapt..te pup si multa baftaa
pissss o sa o rog pe gyongyi sa-ti spuna mai multe..te pupp

Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta! Craciun fericit!!!!

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR VA DORESC SI ANUL NOU SA VA DE-A INTELEPCIUNE SI RABDARE ASTFEL INCIT SA IZBADITI IN CEEA CE VISATI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

daniela si pamy ... fara cubinte ...
espe, felicitari pentru ... twins !!!

Lumina in suflet... iubire in inima... speranta si incredere !!!
Craciun fericit, alaturi de cei dragi !!!

PS: Gyongi, ma primesti cu mos ajunu' ??? Daca nu ma opresc in Austria la frate-miu

Klu. +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

toate fetele, colegele mele vechi si pe cele noi !
asa cum spunea Liana, visul a inceput sa prinda contur; scuze de intarziere dar n am mai intrat pe aici cam de multisor;
dupa aproape 10 ani de asteptare , Dumnezeu m a binecuvantat a doua oara; am facut FIV cu dr Laura Dracea, la Giuli, am avut 8 ovocite, 6 embrioni si doi blastocisti iar in ziua a 12 a de la Et, beta 223,8 ; sper sa fie totul bine si bebele sau bebeii sa ajunga sa se nasca sanatosi;pe 6 ian. avem ecografie, nu mi am mai repetat beta ca sa nu ma stresez, fiinca eu cred ca, orice am face noi, tot voia Domnului se face !
Liana, Internet , Andicu- multumesc fetelor
CRACIUN FERICIT !pupici si bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KLU1973

daniela si pamy ... fara cubinte ...
espe, felicitari pentru ... twins !!!

Lumina in suflet... iubire in inima... speranta si incredere !!!
Craciun fericit, alaturi de cei dragi !!!

PS: Gyongi, ma primesti cu mos ajunu' ??? Daca nu ma opresc in Austria la frate-miu

Klu. +6

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, BINENTELESSSSSSSS, FUG SA DESCHID PORTILEEEEEEE AAA, AM UITAT CA AM TELECOMANDA OFFFF , BATRINETEA ASTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru mesaj.... Of de-abia astept sa incep o data !

LIANA Nu o sa iau pastile fara recomadarea medicului.... stai linistita !
DARIANA Felicitari ! Ma bucur din tot sufletul pentru tine ! Ti-am urmarit zbuciumul in incercarea de a avea inca un copil ! Felicitari ca ai reusit !

Pentru toate fetele Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun ! Sper sa va aduca Mos Craciun ce va doriti voi mai mult si mai mult !

Va pup !

Mergi la inceput