Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 11
buluna spune:
Craciun fericit!!!!!!!
Sa va aduca sfanta noapte de Craciun numai bucurii. Sa rada bebelusii din burta mamicilor si cei care sunt nascuti...iar viitoarele mamici sa primeasca sub brad multa putere si incredere in reusita lor.
Va pup pe toate.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
14+
Espe spune:
Va dorim ca sarbatorile sfarsitului de an sa va aduca bucurie, implinire, sanatate, iar in Anul Nou 2009 cat mai multe realizari!
Sarbatori fericite si la multi ani!
Espe & cei 2 embioni
Espe 6+
andicu spune:
Va doresc Sarbatori Fericite, Craciun frumos, cald si linistit, alaturi de cei dragi, un Mos bogat cu traista plina de tot ce-ati pus voi pe lista, si nu in ultimul rand, Sarbatori cu muuulta sanatate pt voi si famiile voastre!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
RETAM spune:
CU OCAZIA SARBATORILOR DE IARNA VA UREZ MULTI S IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.Dado eu iti recomand sa nu te cazezi la debrecen pt ca ,cazarea este cam 100 euro pe noapte.Daca ai masina iti recomand sa te cazezi in ORADEA sau SATU MARE. Eu am facut fiv de 2 ori la debrecen daca vrei detalii ti le dau cu placere.SARCINI USOARE PT CELE CARE AU REUSIT IAR PT NOI CELELALTE UN ,,AN NOU'' PLIN DE REUSITE.PE TOATE
tanyuta spune:
VADORIM UN CRACIUN FERICIT SI SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA VA IMPLINEASCA TOATE DORINTELE.
antosit spune:
CRACIUN FERICIT!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
borzasimo spune:
Sarbatori pline de caldura si lumina va doresc, langa bradul impodobit, alaturi de cei dragi, si un an nou cu mult noroc si bucurii!!! Sarbatori Fericite si La multi ani!
+ 34 David
miha2004 spune:
Craciun fericit, va urez sa va aduca mosul tot ce va doriti iar Craciunul viitor sa va tineti copilasii mult doriti in brate.
Va pe toate
Mihaela 37+
adaca spune:
CRACIUN FERICIT ! alaturi de cei dragi voua
Darius si Caius au fost astazi pentru prima data la colindat, au fost foarte entuziasmati.
TANYA am vazut pozele, ce mari sunteti, dar si tare frumosi x4
BORZASIMONAse apropie timpul, mai ai putin
CRISIS
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE