Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 12
olgutza0905 spune:
CRACIUN FERICIT!!!!! Sa fiti fericite, iubite si cit mai repede cu bebele dorit!!!!
Va pup pe toate

Julia75 spune:
Eu am primit cel mai frumos dar de Craciun din viata mea, va doresc ca la anu sa primiti si voi mult visatul dar.
http://community.webshots.com/album/567298376WapGZF
ramonacostin spune:
Va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi cu indeplinirea dorintelor si multa sanatate!! 

luck spune:
Acum cand colindele aduc cu ele mireasma de sarbatori,va urez ca Bucuria si Implinirea sa va cuprinda sufletul si Noul An sa va aduca sanatate , bucurii si cea mai arzatoate dorinta sa se implineasca !!!

Andrada.P spune:
Craciun Fericit si in noul an sa ploua cu gravidute si cu bebici!
Andrada mami de
Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
raluca75_13 spune:
FELICITARIIIII Andrada.P
SA TE BUCURII DE COMORILE TALE.
Am citit cu lacrimi in ochi povestea ta. Dar meritat tot efortul.
Sa fiti sanatosi cu toti. 
Dado spune:
Ce mai faceti fetelor? Tot la colindat?
Va doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ! Si.. odihna multa in zilele astea libere !
Retam - iti multumesc de mesaj ! ti-am scris un PM. te pup !
RETAM spune:
VA
PE TOATE SI VA DORESC UN,, AN NOU FERICIT''. Dado acum am citit msj.tau eu nu ma descurc cu PM dar pot sa iti spun ca daca stai un BAIA MARE nu ai nevoie de cazare.Primul pas este sa te programezi daca cunosti limba suni la receptie si obtii o prog.la Tandor eu am fost la BODNAR.Ti se va da un set de analize iar cand le vei avea facute tot prin prog.le vei arata medicului.Daca esti inainte de cm.cu cateva zile o sa iti faca si un ecograf si daca analizele sunt bune poti sa te apuci de treaba.Adica in prima zi de cm sau a doua zi el te va chema din nou pt trat.de stimulare.Dureaza totul cam 10-12 zile.Nu merita sa iti iei cazare pt ca de la B-M pana le debrecen faci 2-3 ore. In timpul tratamentului primele 4-5 zile ai injectii si medicamente doctorul decide ce anume,dupa care mergi dimineata se face o analiza de sange iar med.iti continua trat.pt alte 2 zile si tot asa cam de 4-5 ori decinu merita sa iti iei cazare.In momentul cand ai suficiente ovule dezvoltate te prog.pt extragerea lor iar dupa 3 zile te prog. pt transfer.Eu am avut 2 operatii prin care am ramas fara trompe ia singura solutie a fost vitro.Primeste si atentii cat doresti tu.Eu am decis sa merg acum la szeged pt ca am vazut ca fetele au avut mult mai multe reusite iar eu am o prietena care locuieste la 50 de km.La debrecen este o persoana care am vazut ca lea ajutat pe fete cu limba maghiara eu ma descurc cu limba lor deci nu am avut nevoie,deci nu stiu cat costa sa va traduca dar am auzit ca aprox.5000 forinti la fiecare intalnire.Sper ca nu am uitat nimic.Am platit 325000 forinti fara trat.iar la prima consultatie 12000 forinti.Daca iti da inj. gonal sa la iei din romania ca la ei sunt mai scumpe.Poti sa intrebi la ei la farmacie cat face un pen cu o doza de 75 ui un fel de ,pix' iar eu am luat inj.cu 75ron doza de 75ui.
tanyuta spune:
aANDRADA P. FRUMOASA POVESTE.SA-TI TRAIASCA FEITELE . ADACA multumim frumos dar nici cu printi tai nu ne e rusine .am pus si noi poze mai noi ca alea erau de cind eram mici .ACUM SUNTEM MARI .
miha2004 spune:
Julia ce baietel mare si frumos ai, sa va traiasca sa fie sanatos. Te-am sunat da nu ai raspuns, m-am gandit ca te solicita mult BB si nu am insistat 
Mihaela
37+