Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 13
olgutza0905 spune:
Victorie!!! Cadoul meu de craciun: FSH 6,23 si LH 6,3. Au scazut valorile!!! Am trimis mail la Zadori si astept raspuns. Va pup pe toate!!!!
medeeea spune:
la multi ani tuturor fetelor, un an minunat va doresc, cu realizari si sanatate!
as avea nevoie de un sfat daca ma poate ajuta cineva. oscilez unde sa fac urmatorul fiv: laura dracea-bucuresti sau j.zadori la szeged.
la dracea mi-ar fi mult mai simplu locuind in bucuresti. daca ma duc la szeged ar trebui obligatoriu sa demisionez pt ca nu pot lipsi atat de la serviciu.daca insa as sti ca face minuni n-as sta pe ganduri. stiu ca nu-mi ofera nimeni garantii, insa m-ar ajuta un sfat de la cineva care ii cunoaste pe amandoi, impresii, pareri.
despre amandoi aud lucruri frumoase.
medeea
internet spune:
Medeea eu nu o cunosc pe dr Dracea dar vreau sa-ti spun ca minuni face doar Dumnezeu, dr Zadori isi da toata silinta e un bun profesionist dar totul depinde de DD. Multa bafta 
medeeea spune:
multumesc mult, internet.
am incredere mare in el si eram hotarata, dar au aparut atatea piedici (in ce priveste situatia mea personala).poate reusesc sa le depasesc.
Miha3 spune:
Nu lasati nici o clipa sa treaca fara sa luati ce-i mai bun si mai frumos in ea. Sarbatori fericite si multa pace in suflete! Anul nou sa fie asa cum ne dorim!
Va pup pe toate si ce imi doresc mie va doresc si voua. Fie ca in anul 2009 sa avem parte numai de minuni! Doamne ajuta!
adaca spune:
medeeea Asa este, Dumnezeu face minuni. Dar vreau sa-ti povestesc ce mi s-a intamplat mie: in decembrie 2004 aveam deja 4 IA nereusite si ma pregateam de FIV. In acea luna sotul meu a fost internat in spital, din cauza oboselii, bunicul meu a facut infarct, pe 1 ianuarie 2005 l-am operat pe sotul meu de apendice si pe 5 ianuarie 2005 am fost anuntata ca firma la care lucram s-a inchis si ca sunt somera. Dar Dumnezeu a fost alaturi de mine, in ianuarie 2005 am facut FIV - reusit cu DARIS si CAIUS. La cate probleme am avut nici nu speram sa reusec. Ii multumesc Bunului Dumnezeu, dar si lui dr. Zadori.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Dado spune:
Va pup pe toate si va doresc distractie placuta de revelion si un an nou cat mai bun !!!! 

Retam- iti multumesc tare mult pentru mesaj. sotul meu cunoaste bine limba maghiara deci cred ca ne vom descurca. ma bucur tare mult ca nu o sa avem nevoie de cazare. mi-am facut deja programare la dr tandor pe 22 ianuarie (ar fi prima), am facut deja analizele preliminare pe care ni le-au cerut (hormonale, hiv, hepatita, pana nicolau). acum incerc sa ma pregatesc pentru ce va urma... sper sa fie bine ! tu pe cand ai programare la dr zadori? te pup !
sunshine4ever spune:
LA MULTI ANI, UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARISI IMPLINIREA TUTUROR VISELOR
pe toate
in asteptarea unui ingeras
atelocin74 spune:
La multi ani !!!! tuturor si un An nou fericit cu multe reusite va doresc.
Miha 2004
mamica si burtica , am vazut pozele esi o graviduta frumoasa , iar peisajul din jurul tau e superb , abia astept sa va vad
miha2004 spune:
LA MULTI ANI! SA VA ADUCA 2009 TOT CE VA DORITI, NUMAI FIV-URI REUSITE, SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI, 

Mihaela
38+