Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 4

atelocin74 spune:
 tamaryllis , eu zic sa-i mai scrii un mail ,insa oricum cred ca dupa sarbatori o sa te programeze dupa cum stiu eu este deja in luna Ferbruarie cu programarile pt . pacientii care vin pentru  primul consult si o sa inceapa munca dupa 5 ianuarie.
mamabria ,ok abia astept sa va vad ,o aduci si pe Bria nu ?
mihaele 
liana 

cornelia1172 spune:
 buluna   la multi ani, multa sanatate si  fericire tie lui Gabi si la bebe.
gyongyi va pup 
KLU1973 astept telefonu' ca intru in concediu
Mihaele 
Liana
va salut pe toate
Espe
Ana Maria 

pamy spune:
 mamabria eu fac bine.Astept maine vesti bune de la tine.Trebuie sa credem in minuni!Eu sunt un pic in ceata ptr ca eu am inteles ca trebuie sa imi fac un test de sarcina la 15 z de la IA.Oricum beta nu o sa pot sa fac in ziua de Craciun.Tu unde ai facut beta in Arad si dupa cat timp ti-au dat rezultatul?Maine la Szeged sa fie beta tau ce putin 1200!!!!TE PUP 
Gyongyi ce test a zis Zadori sa fac? 

Pupici!!!!

Liana30 spune:

pamyyyyyyyyyyyyy esti mortala mumaaaaaaa
usor..usor incepi sa ma asculti..trebe sa faci betaHCG asa se cheama testul de sange..nu e neaparat sa'l faci in z115 cum zici tu adica z14 fara ET..poti sa'l faci mai devreme.teste de urinaaaa sa nu faciiiii![]()
va pupp pe toatee
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! 

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

atelocin74 spune:
 Buna fetelor !!!!!
Camy , Zadori a zis sa faci BHCG-UL , asa cum ti-a zis si Liana ai putea sa-l faci si cu o zi doua mai repede si atunci e normal ca nu mai are rost sa faci si testul de urina , dar daca vrei sa faci in ziua a 15 atunci poti si un test de urina fiindca ar trebui sa arate si el ceva serios 
.
Cornelia1172, chiar i-mi era dor de tine si noi va 
mihaele 

tamaryllis 
felix 

pamy spune:
 liana eu am inteles de test de sarcina din urina.Oricum betaHCG cine imi face in ziua de Craciun?pup

mihaele spune:
 Atelocin bebei mei ce fac? ne este tare dor de ei si de voi  of abia asteptam sa venim  sa va vedem pe voi si sa ne lom bebei acasa

Liana

Fetelor va pup pe toate 

Pamy  La multi ani santate  si un bebe  frumos si sanatos
Cu ajutorul Bunului  Dumnezeu si al Maicutii Domnului  voi reusi 

pamy spune:
 liana eu am inteles de test de sarcina din urina.Oricum betaHCG cine imi face in ziua de Craciun?pup

atelocin74 spune:
     LA MULTI ANI PAMY !!!! multa sanatate si un bebelus sanatos !!! ca frumos va fii oricum , asa ca si voi !![]()