Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna pozici de azi poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
Wow, mami, ce voinicel ai tu acolo!
![](olala.gif)
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gaia.nevia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
La Capriciosa, pe Barbu Vacarescu. Da, ar fi o locatie super pt botez, dar nu stiu daca se fac botezuri acolo. Cred ca mai multe stiu fetele care au stabilit locul asta de intilnire, Kid, Simodina, Musette, Babytza. Daca vrei, iti fac legatura cu o prietena de-a mea care organizeaza nunti si botezuri la Casa Oamenilor de Stiinta, in Pta. Lahovary. ![]() Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Merci frumos pentru raspuns. Nu m-am hotarat inca sa apelez la organizator, cu fundite si decoratiuni si DJ...Caut un loc unde sa luam masa ca intre prieteni, sa se manance foarte bine si rezonabil la pret si sa pot tine copiii feriti de fum si curent (o sa fie mai multi, cred ca vreo 5). De aceea am intrebat de restaurant.
![](pupic.gif)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
Nerantula spune:
Babytza, mi-a soptit o pasarica ceva despre un costum foarte frumos de mos craciun pe care il voi ... de unde?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nausica spune:
Ii povesteam acum Evei, dar ma gindeam sa va spun si voua, o fi vreo moda de care eu nu stiu.
Vecina mea de palier a nascut acum 2 zile si ceilalti membri ai familiei ei au mutat cartierul general pe culoar, probabil pt ca nu mai au voie sa fumeze in casa. Si-au adus scaune, o masuta pe care e o scrumiera si pachetele lor de tigari si stau acolo toata ziua. Excuse me?
Nu m-ar deranja foarte tare, daca n-ar comenta (cu zimbetul pe buze si deosebit de amabili, de altfel) ce dragutz plinge aia mica. Pai normal, frate, ca-i auzi fiecare sughitz, daca stai la juma' de metru de usa mea.
Alt inconvenient e ca si ciinele lor (o cockeritza agresiva, daca ati mai pomenit asa ceva) sta cu ei pe culoar, chestie de care uit de fiecare data, si imi sare inima din piept cind ies cu Pucca si aia se repede cu zgomot la gitul ei.
Acum astept sa vina fata de la maternitate, ca sa-mi dau seama daca e o chestie temporara sau au colonizat definitiv culoarul. Ca, daca-i asa, eu am pus ochii pe lift. E the perfect storage space.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
simodina spune:
gaia.nevia sigur fac acolo ca am vrut noi sa facem si a vorbit sotul cu ei insa pana la urma am gasit un resto ft aproape de casa care ne-a placut si am facut acolo.
simodina spune:
citat din mesajul lui Nausica Ii povesteam acum Evei, dar ma gindeam sa va spun si voua, o fi vreo moda de care eu nu stiu. Vecina mea de palier a nascut acum 2 zile si ceilalti membri ai familiei ei au mutat cartierul general pe culoar, probabil pt ca nu mai au voie sa fumeze in casa. Si-au adus scaune, o masuta pe care e o scrumiera si pachetele lor de tigari si stau acolo toata ziua. ![]() Nu m-ar deranja foarte tare, daca n-ar comenta (cu zimbetul pe buze si deosebit de amabili, de altfel) ce dragutz plinge aia mica. Pai normal, frate, ca-i auzi fiecare sughitz, daca stai la juma' de metru de usa mea. Alt inconvenient e ca si ciinele lor (o cockeritza agresiva, daca ati mai pomenit asa ceva) sta cu ei pe culoar, chestie de care uit de fiecare data, si imi sare inima din piept cind ies cu Pucca si aia se repede cu zgomot la gitul ei. Acum astept sa vina fata de la maternitate, ca sa-mi dau seama daca e o chestie temporara sau au colonizat definitiv culoarul. Ca, daca-i asa, eu am pus ochii pe lift. E the perfect storage space. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
![](icon_smile_big.gif)
Nausica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simodina
![]() Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Mai, culmea, nu se simte fumul. Noi avem geam pe hol. Iti spun, sint foarte simtiti, vorbesc incet, etc. Dar, come on, ma desparte de ei doar o usa, mie mi se pare enervant.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
felicic76 spune:
citat din mesajul lui Nausica Ii povesteam acum Evei, dar ma gindeam sa va spun si voua, o fi vreo moda de care eu nu stiu. Vecina mea de palier a nascut acum 2 zile si ceilalti membri ai familiei ei au mutat cartierul general pe culoar, probabil pt ca nu mai au voie sa fumeze in casa. Si-au adus scaune, o masuta pe care e o scrumiera si pachetele lor de tigari si stau acolo toata ziua. ![]() Nu m-ar deranja foarte tare, daca n-ar comenta (cu zimbetul pe buze si deosebit de amabili, de altfel) ce dragutz plinge aia mica. Pai normal, frate, ca-i auzi fiecare sughitz, daca stai la juma' de metru de usa mea. Alt inconvenient e ca si ciinele lor (o cockeritza agresiva, daca ati mai pomenit asa ceva) sta cu ei pe culoar, chestie de care uit de fiecare data, si imi sare inima din piept cind ies cu Pucca si aia se repede cu zgomot la gitul ei. Acum astept sa vina fata de la maternitate, ca sa-mi dau seama daca e o chestie temporara sau au colonizat definitiv culoarul. Ca, daca-i asa, eu am pus ochii pe lift. E the perfect storage space. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
wow, si eu care ma simt prost ca las caruciorul piticului pe hol, in fata usii mele, in conditiile in care pe palier nu sunt decat doua apartamente, iar proprietarul celuilalt apartament nu s-a mutat inca
![](bang.gif)
![](bang.gif)
oricum, mi se pare extrem de inestetic atunci cand ies din lift si dau cu ochii de caruciorul meu
azi Mosu" mi-a facut o surpriza : a venit si mi-a lasat bradul si un suport de lemn la usa
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mamica de
![](baietel.gif)
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui claudinna pozici de azi poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
ce frumos e razvanel
![](olala.gif)
si ce frumos a crescut el,,,bravo mami
abia astept si eu sa facem 5 luni
![](pupic.gif)
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
300 spune:
La mult ani sarbatoritilor de azi: Amalia, Gruia, Edwin, Sasa, Vesna!
Nausica, te-ai interesat, poate au cumparat golul. Acum vezi ca-si culca si musafirii pe-acolo... Nu se fac asemenea lucruri... de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei