Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
sabinel spune:
nerantula, tare mai seamana gruia cu amalia in king size bed. daca pun o poza de-a ei cum doarme tot pe-o parte seamana perfect. bosumflatului sa-si recapete zambetul
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Boo spune:
Nausica m-am gandit azi la Ania sa nu o doara intepatura, vad ca a fost curajoasa mititica Nici eu nu i-as da asa preventiv. Daca face febra atunci i-as da.
Nerantula ce sa mai zic ??? Nu mai zic ca stii
Noi am fost pe afara, pana la posta ca sa-mi iau alocatia. Ca doar special mi-am deschis cont la Alpha .. ca mi-a venit la posta . Deci lasat copil in fata postei ca nu l-am carat cu carutul pe multele scari din fata (numai handicapat sa nu fii in Romanica asta), stat la coada cu babele care se mai si certau, umplut de draci .. dar am luat alocatia cupilului.
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Eu m-am mai linistit, dar inca am emotii pentru la noapte. Plus ca e ultima noapte cu patutul ei la noi in camera, i-am promis sotului ca dupa noaptea cu vaccinul o mutam in camera ei. Ma simt de parc-as trimite-o in cantonament. |
Si eu m-am simtit la fel in prima noapte cand l-am pus la el in camera singur. Imi venea sa-l iau din pat si sa-l aduc cu mine inapoi. Ca sa nu mai zic ca am pastrat patutul mic langa patul meu inca vreo 2 saptamani ca ziceam ca daca peste noapte imi vine sa-l iau sa am unde sa-l aduc. Dar saracutul doarme perfect la el acolo singurel. Am ajuns la concluzia ca am cel mai cuminte baiat din lume, zau ! Nu doar cu dormitul, asa in general.
claudinna spune:
La multe lunite! pt sarbatoritii de azi! sa fie sanatosi!
Chiar ca e mortal Gruia. iar comentariile...dementiale:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
Nerantula spune:
Boo, nu prea am inteles, cum ti-ai lasat copilul in fata postei? Cu cine?
Multumim de compliment!
Nausica, ochesica curajoasa, cred ca ii era dor de gisculitele ei, de asta s-a grabit sa scape cu bine de vaccin! Nu mai fi suparata, o sa-i fie foarte bine in camera ei, iar voua in dormitorul numai pentru voi, o sa vezi! Imi plac mult melodiile de la carusel!
Sabinel, pai copiii nostri or fi vreun fel de gemeni, ca tot au iesit la numai 10 minute distanta in lumea asta! Care e bilantul vostru, la 3 luni?
Maryb, claudinna, multumim!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
sabinel spune:
citat din mesajul lui Nerantula Boo, nu prea am inteles, cum ti-ai lasat copilul in fata postei? Cu cine? Multumim de compliment! Nausica, ochesica curajoasa, cred ca ii era dor de gisculitele ei, de asta s-a grabit sa scape cu bine de vaccin! Nu mai fi suparata, o sa-i fie foarte bine in camera ei, iar voua in dormitorul numai pentru voi, o sa vezi! Imi plac mult melodiile de la carusel! Sabinel, pai copiii nostri or fi vreun fel de gemeni, ca tot au iesit la numai 10 minute distanta in lumea asta! Care e bilantul vostru, la 3 luni? Maryb, claudinna, multumim! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
joi mergem la dr, insa bilantul de-acasa zice 6400 g si 65 cm. voi?
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Nerantula spune:
citat din mesajul lui sabinel joi mergem la dr, insa bilantul de-acasa zice 6400 g si 65 cm. voi? poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Maine mergem la doctor, iar de cantarit si masurat .. diseara
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Boo spune:
L-am lasat in carut, noroc ca ghiseul unde eram era langa geam si il vedeam perfect, deci in 2 secunde eram langa el la nevoie. Si l-am mai rugat si pe paznic sa se uite la carut . N-aveam cum sa fac sa il iau cu mine, decat sa il scol din somn ca il iau in brate.
maryb spune:
dragele mele,
haideti sa incercam sa o ajutam pe micuta Alexandra sa stranga banutii pentru a ajunge la Paris la tratament. gasiti mai jos subiectul deschis aici pe forum. o donatie cat de mica ii poate salva viata.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130582
Doamne Ajuta !
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel
poze cu mami si bebe