Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Am facut vaccinul, azi dimineata la 9.
Fi-mea e hardcore , clar, a plins cel mult un minut dupa intepatura, de fapt a inceput sa plinga inainte, cred ca s-a enervat ca o tinea asistenta de picior si ca i-a dat doctorita cu vata aia rece.
Apoi s-a linistit si a adormit.

Am venit acasa si m-am pus in pat cu ea. Eu ii faceam masaj "energic" (la indicatiile doctoritei), cu comprese de la gheata, ea gingurea la mine.

Apoi am pus-o in patutz si a adormit instantaneu. Probabil pentru ca noi am facut vaccinul cind ea si-ar fi dormit somnul de dimineata.
A fost foarte dragutz ca i-am pus caruselul pe sunete din natura si l-am rugat pe sotul sa o pazeasca un pic. Cind m-am intors adormise si sotul, ca Ania dormea de cind am pus-o jos.

Acum bebeleste in bouncer. A mai tras o portie de somn pe burta mea, dupa ce-a papat.

Fetelor, intrebare: Doctorita mi-a spus sa-i dau, preventiv, de 3 ori pe zi cite 2ml de Panadol, azi si miine. I-am dat la 10, cind am venit de la cabinet. Sa-i mai dau, daca nu face febra? Mie mi se pare un pic aiurea sa-i dai copilului paracetamol preventiv.

Eu m-am mai linistit, dar inca am emotii pentru la noapte. Plus ca e ultima noapte cu patutul ei la noi in camera, i-am promis sotului ca dupa noaptea cu vaccinul o mutam in camera ei. Ma simt de parc-as trimite-o in cantonament.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Iar eu is amarata rau ca am intrat in posesia minunatului colet de la Mothercare, dar nu mi-au livrat costumul de Mos Craciun

Asa, pur si simplu, fara nicio explicatie?

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Iar eu is amarata rau ca am intrat in posesia minunatului colet de la Mothercare, dar nu mi-au livrat costumul de Mos Craciun

Asa, pur si simplu, fara nicio explicatie?

Nausica si Ania
poze
_

Da, fara nici o explicatie .. inca. Am mai avut un articol care la momentul livrarii nu era in stoc, insa mi-au trimis mail si mi-au spus, plus ca mi-au virat pentru acela banii inapoi. Cu costumasul de mos insa nici un semn. Le-am dat eu un email, sa ii intreb. Oricum, clar nu vom mai avea costum de mos de la Mothercare anul asta

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, e mortal pustiul tau cu jeansii cool si geaca smechera. Iar poza in king size bed e super . Imi pare rau de costumasul de mos, poate gasesti ceva prin oras.

Nausica, eu nu i-as mai da nici un paracetamol daca nu are febra. Ania cea cuminte si curajoasa. Bine ca a trecut.

Ne-am plimbarit vreo 2 ore jumate, am luat o razatoare din sticla pentru mar... Sa-i dau, sa nu-i dau...

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Nerantula, e mortal pustiul tau cu jeansii cool si geaca smechera. Iar poza in king size bed e super . Imi pare rau de costumasul de mos, poate gasesti ceva prin oras.

Da, e absolut durere Gruia. Si eu m-am uitat adineauri la pozele lui, de cite ori ii vad mutrita, ma binedispun. Si are niste costumatii de mori. Nu stiu de unde-i iei hainele, Nerantula, dar e intzolit haiducu' intr-un mare fel.

Nausica si Ania
poze
_

Mergi la inceput

Anca, multumim!
Am intrat si eu pe pozutele voastre si am vazut o omuleatza scumpa de zapada, cum sa nu te topesti in preajma ei?
Si poza cu carucioarele aliniate e super, foarte tare!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nausica, unde erati la intalnire pe 3 dec? Poate fi o locatie de botez?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Da, e absolut durere Gruia. Si eu m-am uitat adineauri la pozele lui, de cite ori ii vad mutrita, ma binedispun. Si are niste costumatii de mori. Nu stiu de unde-i iei hainele, Nerantula, dar e intzolit haiducu' intr-un mare fel.

Nausica si Ania
poze
_

Pai .. LaRedoute, Miniblu, Prenatal, Mothercare, Z ... fitze

LE: aaa, si Debenhams, dintre magazinele favorite, mai ales ca se poate alapta la cabina de proba!

Deci clar, azi nu e in dispozitie de ziua lui

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Nausica, unde erati la intalnire pe 3 dec? Poate fi o locatie de botez?

La Capriciosa, pe Barbu Vacarescu.
Da, ar fi o locatie super pt botez, dar nu stiu daca se fac botezuri acolo.
Cred ca mai multe stiu fetele care au stabilit locul asta de intilnire, Kid, Simodina, Musette, Babytza.
Daca vrei, iti fac legatura cu o prietena de-a mea care organizeaza nunti si botezuri la Casa Oamenilor de Stiinta, in Pta. Lahovary.

Nausica si Ania
poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nausica, ma bucur ca Ania a fost asa curajoasa la vaccin. sper sa treceti noaptea cu bine. eu i-am dat panadol preventiv cate 2 ml la 8 ore doar de 3 ori. daca nu i-as fi dat si ar fi facut febra as fi fost tare suparata sa stiu ca din cauza mea a facut. acum vezi si tu, decizia iti apartine.

nerantula, bebe Gruia este mortal in salopeta aia de blugi, tare bine ii mai sta.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput