Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
anca81 spune:
Ooka, e super dulce micuta Sofi Pai ii dau fier cateva zile sa vedem ce se intampla, numai de consti nu avem noi nevoie acum
Eva, multumesc pentru aprecierile la adresa "tineretii" mele Uneori sotul meu imi spune ca sunt "un copil cu copil".
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Pai ii poti face ceva personalizat cu poza bb ului tau!!!Cum a facut si Babytza.Eu m as duce in Unirea sa fac...tot pt cadou, dar de data asta pt soacra mea, care este o dulce si e inebunita dupa Karinutza noastra. MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
Multumesc de idee. E misto dar daca nu m-as fi grabit saptamana trecuta sa-i ofer un calendar cu Edi.... [bang
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
nikolici spune:
giulianna
Pai sapt trecuta un calendar, azi un ceas cu edi, de craciun un mos craciun cu edi.....si tot asa.GAMA EDI
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
gaia.nevia spune:
a, si am uitat sa va povestesc... Teo, daca il compar cu Radu, a fost un bebelus extraordinar de cuminte, nu plangea, dormea toata noaptea de la 2 luni, a mancat intotdeauna tot la masa...
si eu eram stresata, plangeam tot timpul, aveam depresie si eram moarta de oboseala atunci. Si in general, foarte ingrijorata / nu ia in greutate / nu trage bine la san (de aici ore intregi du muls, pana aveam lapte sa hranesc si prin vecini) / daca doarme, doarme prea mult - de ce nu se trezeste sa manance / cum il imbrac... Primele luni au fost groaznice si parea ca n-o sa ma descurc vreodata...
Acum nu e zi sa nu ma mir ce bebe cuminte am avut... si am! Asa ca e si o chestie de perceptie.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici giulianna Pai sapt trecuta un calendar, azi un ceas cu edi, de craciun un mos craciun cu edi.....si tot asa.GAMA EDI MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
Am chemat si bona (a se citi bon=fratele meu ), ma duc sa vad ce gasesc.
Cand e vorba de cumparat cadouri sunt varza
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
iriss_04 spune:
buna si de la noi mamici si pitici!
Gruia de Nerentula
Mihai Edwin de Denisa.g
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
subiectele zilei:
-parul si mie imi cade la greu si andu zici ca are lipici, ca inebunesc cand il gasesc cu fire de par in manute
-plimbatul cu masina noi plecam cu landoul de la carut sau cu scoica in directia inversa de mers,,,noi mergem cu tati ca eu inca nu mi-am luat inima in dinti sa conduc cu el,,am emotii sa plec doar cu el cu masina
noi suntem bine parca prea cuminti azi dar nu prea avem chef de papa,,,dar ma gandesc la ancuta ca si ea a patit si incerc sa nu ma ingrijorez
LE EDIT:voi cum dezinfectati jucariile?ca pe majoritatea scrie sa nu le fierbi,,,iar cu solutia chicco de sterilizat la rece ma gandesc sa nu ramana in ele solutie si mai ales ca el le baga pe toate in gurita,,,astept pareri
pup fetele
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Fetelor, Am facut vaccinul, nu va spun cum a facut saracutza.Si m a pus pe mine sa o tzin...ca ea incepuse dinainte sa o intzepe show-ul,...de cand i a facut masuratorile. I am zis daca pot sa o alaptez in timp ce o intzeapa si a zis in nici un caz, caci Karina este un copil agitat si cand plange nu e de gluma...si ca s ar putea ineca, ceea ce cred ca are perfecta dreptate. Dupa i a administrat eferalgan pediatric, lucru ce tre sa l fac si eu 2 zile...mi a zis nu frecush pe intzepatura decat compresa rece daca face galma.Ufff Iar de cand am ajuns acasa...urlaaaaa nu vrea nici tzitzi , nici leganat, nici carutz...o doareee cred. Noi i am facut Infarixul...cele care ati facut ac vaccin, cum au reactionat bb seara???Sa ma astept la febra??? O mamica trista pt puiutzul ei MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
Si noi tot infarix am facut la 2 luni...a plans cam 2 min la intepatura apoi nici o reactie...nici febra nimic
Mi-a spus sa nu ii fac baita in ziua respectiva si sa ii pun un supozitor cu paracetamol..atat.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
denisa.g spune:
Buna fetelor!!!
In primul rand la multi ani sarbatoritilor mei preferati la care cred ca o sa ma gandesc de fiecare data cand Edwin va mai implini o luna, un an...
Gruia de Nerentula
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Va multumim pt urari si dorim si noi tuturor bebelusilor sa aiba parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Nikolici- ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin. Pupam pe Karinuta sa doarma bine la noapte si sa uite de intepatura
Anca – pupici pt Carla sa treaca supararea de la vaccin
Musettepink, andy_p, cosmyB – multi pupici pt voi.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
Noi am avut musafiri de sambata pana ieri.. cam aglomeratie. dar a fost placut. BB s-a comportat f. bine la agitatia din jur. Azi e atat de bine ca am revenit iar la programul nostru .. noi doi singurei ..
Nerantula spune:
Multumim tuturor pentru urari!!
Sabinel, deocamdata nu avem decat varianta asta si asta, ca in rest suntem cam suparati ..
Pustiul nu stiu ce are ca iar imi urla la san la una din doua mese, dar efectiv urla, nu plange, parca il taie cineva!
Iar eu is amarata rau ca am intrat in posesia minunatului colet de la Mothercare, dar nu mi-au livrat costumul de Mos Craciun
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...