Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Anca Cu baia am auzit o aici pe forum, ca ar fi bine sa nu.Eu am preferat chiar daca doctora mi a zis program obisnuit, sa nu o fac, a fost si la noi nu horror super horror sa o auzi cum urla ca din gura de sarpe.

Fete... care merge in Tineretului???Eu m as duce , poate ne face bine la vaccinel si ne trece supararea:)

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si ca sa vedeti cant sunt de dusa acum cateva zile i-am zis sotului meu sa se duca undeva si sa zica ca e prietenul meu...[:D]si culmea nu mi-am dat seama pana nu m-a intrebat sotul"dar eu sunt prietenul tau sau sotul tau"Opssss

Minunea a venit! de Luca Nicolae

[/quote]

Ce m-am distrat!!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ooka, multumesc. Pai sunt roz unghiile... Nu stiu ce sa fac, cred ca-i voi da 2 picaturi. In prospect scrie ca profilactic se pot da 2-4 picaturi, deci 2 picaturi reprezinta doza minima.

Pe bune acum, a mai facut cineva baita copilului dupa vaccin? Sau sunt singura freak de pe aici

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

o domnisorica de 3 luni.
gruia, hai cu pozele!!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

si ca sa ma bag de tot asa..mai scriu ceva si gata

Anca, am tot citit asa de grijile tale referitoare la Carla, fetele noastra pe langa ca sunt destul de apropiate mai si seamana, si la mancare si la fatzuca si sa iti spun de sofi:

- acum doua sapt nu tinea in mana decit daca ii indesai, acum o saptamana tinea cu o singura mana, acum tine cu amandoua, la jucarii ma refer, cel mai mult ii place o girafa usurica cu o parte de ros si patru labutze de lins;

- capul si-l tine bine ca la fel ca si Carla sta mult pe burtica, insa de intors abia ieri a reusit de pe spate pe burta asta dupa ce de vreo doua saptamani isi tot ridica burtica cind statea pe spate de spuneai ca vrea sa faca podul, cert e ca se vede de la sapt la sapt ca face ceva nou chiar daca nu e in avangarda miscarilor;

plus ca e din ce in ce mai prezenta printre noi ceea ce nu ma indoiesc nici despre Carla, asa ca pupici si observa cu atentie ca se dezvolta foarte bine!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gaia acum sunt singura, dar nu stiu cum o sa fie cand vor fi 2, mai ales cu unul din ei la varsta la care misuna pe peste tot. Oricum vreau 2, asa ca ce-o fi o fi

Anca si noua ne-a zis pediatra fara baie dupa vaccin. Dar afara l-am scos la o ora dupa ..

Musette hai ca ai fost tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ooka, iti multumesc mult pentru raspuns. Am intrat sa o vad si eu pe Sofi dar albumele sunt goale. "Podul" il face si Carla de vreo 3 zile, mai ales cand o schimb pe masuta de infasat. Ii pun scutecul sub fundulet si in secunda urmatoare se ridica si ii fuge . Tine si ea jucarii, dar numai pe cele de plus, le prinde cu amandoua manutele si le baga in gurita. Erau doar niste ganduri "negre", acum mi-am revenit si ma bucur pentru fiecare zambet stirb pe care-l primesc

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Pun acu niste poze cu sofi

si am vazut ca inclini sa da, cu fierul, la oamenii mari cam constipa, sa nu constipe si la astia mici ca stiu ca bebe are deja neplaceri consitpative ca sa spun asa

pupici si sper ca nu am deranjat mamicile ca ma bag ca musca in lapte

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Gruiaaaaaaaaaa
Mihai Edwin de Denisa.g
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Vesna de Octavia75

Citesc din urma si vad ca ati inceput deja cu vaccinul de 4 luni. Mergem si noi maine, fix in ziua in care implinim 4 luni. La fel am fost si cand l-am facut pe cel de doua luni.

Fetelor sunt intr-o dilema totala. Astazi este ziua mamei mele si nu stiu ce cadou sa-i iau. Ma tot gandesc de aseara si nu gasesc nimic :(( trebuie sa plec dar nu stiu incotro s-o apuc. Offff....

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Gruiaaaaaaaaaa
Mihai Edwin de Denisa.g
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Vesna de Octavia75

Citesc din urma si vad ca ati inceput deja cu vaccinul de 4 luni. Mergem si noi maine, fix in ziua in care implinim 4 luni. La fel am fost si cand l-am facut pe cel de doua luni.

Fetelor sunt intr-o dilema totala. Astazi este ziua mamei mele si nu stiu ce cadou sa-i iau. Ma tot gandesc de aseara si nu gasesc nimic :(( trebuie sa plec dar nu stiu incotro s-o apuc. Offff....

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Pai ii poti face ceva personalizat cu poza bb ului tau!!!Cum a facut si Babytza.Eu m as duce in Unirea sa fac...tot pt cadou, dar de data asta pt soacra mea, care este o dulce si e inebunita dupa Karinutza noastra.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput