Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 wow, si eu care ma simt prost ca las caruciorul piticului pe hol, in fata usii mele, in conditiile in care pe palier nu sunt decat doua apartamente, iar proprietarul celuilalt apartament nu s-a mutat inca ![]() ![]() oricum, mi se pare extrem de inestetic atunci cand ies din lift si dau cu ochii de caruciorul meu |
E misto ca poti lasa lucruri pe culoar, noi nu mai putem, de cind ne-a fost furata o bicicleta. Dar uite, apar noi posibilitati.
Cind eram noi (eu si fratii mei) mici, ai meu lasau carutul pe culoar (o jale de carutz, dat mai departe din generatie in generatie). Si aveam pe strada, la nr. 7, o curte plina de "etnii conlocuitoare". Cind disparea carutul (cam o data pe luna), taica-miu se ducea, calm, si-l recupera de la nr. 7. Era clar ca numai acolo putea sa fie.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iriss_04 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
E misto ca poti lasa lucruri pe culoar, noi nu mai putem, de cind ne-a fost furata o bicicleta. Dar uite, apar noi posibilitati. Cind eram noi (eu si fratii mei) mici, ai meu lasau carutul pe culoar (o jale de carutz, dat mai departe din generatie in generatie). Si aveam pe strada, la nr. 7, o curte plina de "etnii conlocuitoare". Cind disparea carutul (cam o data pe luna), taica-miu se ducea, calm, si-l recupera de la nr. 7. Era clar ca numai acolo putea sa fie. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
super tare
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
iar vecinii tai: no coment ce sa zic
![](icon_smile_big.gif)
vazut filmulet cu ania,e o scumpete de fata
![](pupic.gif)
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
LUCUTTA spune:
Ce mai faceti mamicutelor si bbilor?
Eu am o problema!Please help!
Inca nu m-am lamurit la cate ore tre sa pape bb meu care are deabea in 20 ,2 luni?
Ai vostri care papa lapte praf la cate ore maninca si ce cantitate ?
ca eu sunt disperata ca al meu cere des papa si toata lumea zice ca e un grasun si ma tem sa nu manance prea mult.
Cum va zis dr vostrii ca mie nu mi-a zis nimic.BB meu are 6 kg cred,ca m-am cantarit cu el in brate dar joi mergem la vaccin si atunci voi sti exact.
300 spune:
Lucutta, felicitari ppt bebe maricel! Eu stiu ca in cazul alimentarii cu formula se da la 3 ore si cam asa procedeaza / procedau si mamicile pe care le cunosc.
Legat de greutate s-a mai discutat pe forum, ideea in mare e ca fiecare copil creste in felul lui, nu respecta niste grafice; voi sunteti mici inca, e normal sa cresteti mult deodata. Ce-ai sa faci peste vreo 3 saptamani cand multi bebei isi descopera diverse extensii (aca degetele) si mai pierd din pofta de mancare? Las' ca acumuleaza acum pt atunci... mamica ingrijorata.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Boo spune:
Nausica hai ca esti tare !!!! Am ras aici cititnd cu voce tare si lui barbata-miu. Si pe urma i-am aratat poze cu Ania ca sa stie despre cine e vorba
Am ajuns la concluzia ca seamana un pic cu Alex si el cica "pai sa le facem cunostinta !!"
sabinel spune:
nausica si noi tot carusel din asta avem numai ca are alte melodii. amalia e in al noualea cer cand se invart ratustele. aa, iar caruselul e montat la patut pliant. pupici aniei.
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Boo spune:
Sabinel si noi am primit un carusel din asta la botez si vroiam sa-l pun la un patut pliant cand mergem acum la munte. Deci se poate prinde ?? ca eu ma gandeam ca nu merge ..
sabinel spune:
am improvizat. a bagat soata o chestie de lemn in sistemul de prindere sa nu se duca intr-o parte sau alta. daca tot l-am primit am zis sa nu mai dam bani si pe carusel. daca ii strangi bine ”menghina” sta si singur, fara ajutoare.
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Nausica spune:
Wow, mi s-a luat o piatra de pe inima!
Am citit prospectul de la Panadol Baby si am vazut ca nu influenteaza capacitatea Aniei de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
aly_c20 spune:
buna seara.
acum am venit de la dr...si ne a dat medicamentatie pt raceala.
inca nu am apucat sa dau search p web, dar va rog,imi puteti zice voi ceva de fluimucil, eurespal,sinupret?a mai luat vreun bebe asa ceva?
merci, pup Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade