Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Gruia de Nerantula
Mihai Edwin de Denisa.g
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Vesna de Octavia75

Nikolici imi pare rau ca a fost atat de dureros Pup puiutul sa ii treaca

Sabinel ai o comoara de fetita

Felicic tu ma termini pe mine cu postarile tale....PAna la urma e al tau bradul sau nu ????

Musette eu inca ma mai recomand cu numele de fata si imi vine rapid cate o palma in ceafa asa.....din dragoste....de la sotul

Fetelor e super ok sa pun adresa de mail si mess( e la fel) pe prima pagina.

Nausica acum vei sta tare linistita stiind ca poate conduce fara probleme

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetelor, ia de cititi sa ma mai racoresc si eu.

Am iesit cu Raducu prin cartier la plimbare nocturna cu caruciorul. Intrucat toate trotuarele sunt ocupate de masini parcate, am tot mers pe strazi ("carosabil") ferindu-ma de alte masini.
In sfarsit ajung pe Iriceanu, trotuar lat, masini parcate si pe stanga si pe dreapta, si loc pe mijloc de inca un rand de masini. Pe acolo merg pietonii. Hop si eu cu carutul meu, mai raresc pasul ca scosesem limba de un cot tot jucand sotronul (balti) si ratele si vanatorii (masini) pana atunci.
Asa mergand eu printre masini (da pe trotuar, ma scuzati de ma repet, dar pare important) mi se lumineaza fundu a giorno. Hopa, ce-o fi asta, se zbate bietul meu neuron ametit de mamica... intuneric, si iar lumina prin fundul meu... sangele meu de soferita clocoti navalnic "flashuri! flashuri!" si bag repede un ochi pe stanga catre retrovizoare. Opa, unde-i? Retrovizoarea vreau sa zic...
Ma uit in fata, intre labe n-am volan si crosele de la carut. A, nu conduc? Pai atunci ce mama naibii flashuri?!
Intorc capul de-a dreptul sufocata ca sa vad pentru o fractiune de secunda care e treaba de fapt: limuzina, pinguin imblanit la volan, lumina aprinsa in habitaclu, arrrchhhhh!!!! fund de ochi. Mi-a mai dat un flash drept in fata.
Decid ca nu ma pot pune cu carutz putere la caii lui si ma inghesui cu greu intre 2 masini parcate, si ma gandesc impaciuitor (asta ca sa nu vomit de furie) ca poate se grabeste omul, si oricum pe unde sa iasa si pe el pe carosabil, nu-i loc pe nicaieri, ma rog.
Si pinguinul, fetelor, ce credeti ca face?! Merge doua lungimi de limuzina si parcheaza elegant din 15 manevre in gura scarii de bloc, adica sa se dea jos si sa urce direct in copac la el. (ceea ce si face).
Pai cum vi se pare? Nu putea si el sa astepte sa treaca mamica cu caruciorul? Pe trotuar... cat putea sa dureze, ca doar nu stateam pe loc.
Uf!!! M-am abtinut cu mare greu sa nu-l injur, nu de alta dar imi era mai greu sa ajung pana acasa cu nasul spart...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, ia de cititi sa ma mai racoresc si eu.

Am iesit cu Raducu prin cartier la plimbare nocturna cu caruciorul. Intrucat toate trotuarele sunt ocupate de masini parcate, am tot mers pe strazi ("carosabil") ferindu-ma de alte masini.
In sfarsit ajung pe Iriceanu, trotuar lat, masini parcate si pe stanga si pe dreapta, si loc pe mijloc de inca un rand de masini. Pe acolo merg pietonii. Hop si eu cu carutul meu, mai raresc pasul ca scosesem limba de un cot tot jucand sotronul (balti) si ratele si vanatorii (masini) pana atunci.
Asa mergand eu printre masini (da pe trotuar, ma scuzati de ma repet, dar pare important) mi se lumineaza fundu a giorno. Hopa, ce-o fi asta, se zbate bietul meu neuron ametit de mamica... intuneric, si iar lumina prin fundul meu... sangele meu de soferita clocoti navalnic "flashuri! flashuri!" si bag repede un ochi pe stanga catre retrovizoare. Opa, unde-i? Retrovizoarea vreau sa zic...
Ma uit in fata, intre labe n-am volan si crosele de la carut. A, nu conduc? Pai atunci ce mama naibii flashuri?!
Intorc capul de-a dreptul sufocata ca sa vad pentru o fractiune de secunda care e treaba de fapt: limuzina, pinguin imblanit la volan, lumina aprinsa in habitaclu, arrrchhhhh!!!! fund de ochi. Mi-a mai dat un flash drept in fata.
Decid ca nu ma pot pune cu carutz putere la caii lui si ma inghesui cu greu intre 2 masini parcate, si ma gandesc impaciuitor (asta ca sa nu vomit de furie) ca poate se grabeste omul, si oricum pe unde sa iasa si pe el pe carosabil, nu-i loc pe nicaieri, ma rog.
Si pinguinul, fetelor, ce credeti ca face?! Merge doua lungimi de limuzina si parcheaza elegant din 15 manevre in gura scarii de bloc, adica sa se dea jos si sa urce direct in copac la el. (ceea ce si face).
Pai cum vi se pare? Nu putea si el sa astepte sa treaca mamica cu caruciorul? Pe trotuar... cat putea sa dureze, ca doar nu stateam pe loc.
Uf!!! M-am abtinut cu mare greu sa nu-l injur, nu de alta dar imi era mai greu sa ajung pana acasa cu nasul spart...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

buna seara.

acum am venit de la dr...si ne a dat medicamentatie pt raceala.
inca nu am apucat sa dau search p web, dar va rog,imi puteti zice voi ceva de fluimucil, eurespal,sinupret?a mai luat vreun bebe asa ceva?

merci, pup

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Sinupret ii dau eu valentinei. Nu stiam ca se da si la bebei. Dar sunt multumita de el.

Ada eu ii ziceam ceva de dulce , nu ma lasam asa usor... Mama lor....si eu sunt satula de ratele si vanatorii pe strada....Si sunt soferita si eu dar nu las masina asa ca pe camp niciodata....

Le: am pus adresa mea de mail pe prima pagina.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

buna si de la noi !
in primul rand doresc sa urez la multe lunite fericite bebeilor ce se aniverseaza astazi: Amalia, Edwin, Gruia,Sasha

Mihnea astazi s-a hotarat sa ne aduca aminte cum era perioada de colici, asa ca am avut o zi agitata si lipita de mine :( sper sa ii treaca pana maine

Nausica, eu stau la et.1 si la parter se aduna vecinii aproape in fiecare seara la o vorba ... daca inchid usa de la scara e ok,m daca nu, pot participa la conversatie :) din acest motiv m-am hotarat sa imi schimb usa de la intrare cu una care sa izoleze fonic calumea (sunt in cautari acum)

am reusit sa imi editez semnatura si daca doriti puteti vedea pozici cu noi
am o rugaminte la fetele care pot completa in listuta : Mihnea a avut 52 cm si 1490 g la nastere
multumesc frumos

Mami de Mihnea (09.10.2008)
http://picasaweb.google.com/PaulaBesleaga

Mergi la inceput

Lui Raducu i-a dat Eurespal pt mucisori, 7 zile. I l-am dat cam greu, dar i-a facut bine, ii "usca" cumva mucisorii si ii puneam ser ca sa ii trag cu batista bebelusului.

Nu a vrut sa ne dea Sinupret, desi la Teo merge perfect si imi place ca e mai "natural", dar a zis ca e prea mic.
Si m-am gandit io cu mintea mea putina, lui Teo ii fluidizeaza imediat secretiile, poate ca pt Radu nu e bine, sa nu se sufoce...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, multumim!
noi am facut doar 4 luni, deci am intrat in a 5-a luna de viata:)
a, nu bea nimci acolo, i-am dat cana doar asha, sa o cunoasca, sa se invete cu ea:) cica asha se face:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

buna si de la noi !
in primul rand doresc sa urez la multe lunite fericite bebeilor ce se aniverseaza astazi: Amalia, Edwin, Gruia,Sasha

Mihnea astazi s-a hotarat sa ne aduca aminte cum era perioada de colici, asa ca am avut o zi agitata si lipita de mine :( sper sa ii treaca pana maine

Nausica, eu stau la et.1 si la parter se aduna vecinii aproape in fiecare seara la o vorba ... daca inchid usa de la scara e ok,m daca nu, pot participa la conversatie :) din acest motiv m-am hotarat sa imi schimb usa de la intrare cu una care sa izoleze fonic calumea (sunt in cautari acum)

am reusit sa imi editez semnatura si daca doriti puteti vedea pozici cu noi
am o rugaminte la fetele care pot completa in listuta : Mihnea a avut 52 cm si 1490 g la nastere
multumesc frumos

Mami de Mihnea (09.10.2008)
http://picasaweb.google.com/PaulaBesleaga

Am modificat

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

babytza, sarumana si jos palaria! o adevarata doamna care are intotdeauna o vorba buna pentru toata lumea.
ce face tina? se distreaza?

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

gaia.nevia, ma dezamagesti.
Pai tu esti indignata, in loc sa-i scrijelesti omului cu cheia pe capota niste cuvinte de multumire, ca ti-a luminat calea.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput