Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi suntem mucioase in continuare, fetili casei
Bianca si a revenit vad da ioooo is varza zici ca sunt baba de 100 de ani

Din pacate Bianca a renuntat de tot la san, se facea efectiv pod cand o puneam la san si pompa nu prea mai are ce sa scoata.
Papa NAN si tot asa ca la voi de la o vreme nu papa bine, plangea dupa papa tragea de cateva ori si gata. Asa ca am inceput schimbarea graduala cu Milumil, vad ca a reinceput sa pape.

Ieri am fost la serbarea Inisei, ma mandresc cu puiul meu ce frumos a zis ea poezia si fara emotii

Voi de care Baby Phone aveti?

Nerantula super piticul tau, tare trendy. Cred ca suntem vecine rau

nausica bine ca ati scapat de vaccin

Boo in leg cu alocatia, Inisei i am facut cont la BCR si nu am luat niciodata alocatia in 4 ani juma in mana, luna asta a fost prima data, cine stie

claudinna pupam voinicul

Aly, Sinupret si Fluimucil sunt pt fluidizarea secretiilor. Sinupretul am impresia ca e homeopat. Eurespal a primit si Bianca 5 zile. A avut efect bun.

babytza super idee

Mai vin

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

babytza, sarumana si jos palaria! o adevarata doamna care are intotdeauna o vorba buna pentru toata lumea.
ce face tina? se distreaza?

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Sar'mana Beeeeeeeey, pai ce m-as face eu fara voi ? Ca azi cand m-am trezit am vazut negru cand mi-a zis mama ca nu ne merge net-ul.... Si pe la 15:00 inca nu mergea cand am plecat eu de acasa. Am trecut pe la clinica sa il iau pe cutzulache acasa si a zis dr sa il mai las ca trebuie sa faca la 8 antibiotic intravenos. Asa ca il mai las acolo pana vineri Si m-a vazut tolomacul cat e el de orb (si mai e si surd si nu mai are dinti in gura)...si plangea dupa mine. Am fugit manacand pamantul dupa ce am stat de vorba cu dr. Oricum , important e ca e bine si o sa il luam in curand acasa
Ideea este,ca m-am lungit, ca la 8 cand am ajuns acasa am navalit peste calculator cand am vazut ca merge....sunt dependenta de voi
Valentina e tare bine, am vorbit cu ea mai devreme, se bucura de noul ei fratior si e rasfatata de tati si de buni din Italia care o vede LIVE pentru prima oara.Pana acum nu a vazut decat poze si filmari . Nu mai stie ce sa ii faca sa o multumeasca si o adora Inca nu vrea acasa, ceea ce e bine. Imi este tare dor de ea si o sa imi lipseasca de Craciun. Dar cel putin e fericita

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza mamici!

La multe lunisoare Amalia, Edwin, Gruia, Sasha !!!!
Mai face cineva comanda la mothercare? Ma gandeam sa dau si eu comanda. Parca se mai primeste pana pe 19. Asa ca... sunt amatoare (fie o fac eu, fie ma pot alia cu cineva)

Felicic, va pupic!
Si pe voi celelalte, toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey fetele!Veniram si noi de la serbare...mandra-s tare de fiu-meu care a spus poeziile dintr-o suflare.

babytza haha ce s-a distrat barbatu-meu..credea ca numa io cum intru-n casa pac la net si la forum

laureta si sper sa va treaca cat mai curand..mai si pe mine ma enerveaza din ce in ce mai tare NAN asta...ma tot bate gandul sa-l schimb ca de mancat nu-l mananca cu placere si nici nu cred ca-i face tare bine la stomacel.

nausica ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin...super tare faza cu vecinii,si in fata usii mele e fumoar de la vecina

claudinna ce mari suntetiCum merge cu diversificarea??Ce-i mai dai??

Aly Eurespal am primit si noi..tusea un pic

gaia.nevia acuma si tu...incurcai,naIoi ca eu sunt tare rea de gura mai ales la volan

Paula e tare scump Mihnea

Magda

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

La cat mai multe lunite sarbatoritilor, sa cresteti mari si sanatosi!
Edwin
Amalia
Sasha
Musette,simodina aveti dreptate e puselul de la 3 luni! se pare ca vrea la tzitzi mai des ca de obicei si nu mai doarme asa mult, de doua zile se trezeste la 7 sau 8 dimineata, ea dormea lejer 8, 9 chiar 10 ore pe noapte, fara sa se trezeasca deloc. nu e maraita, e cuminte, chiar daca si dintisorii isi arata coltii isi roade la greu degetelele, probabil o mananca gingia.
Anca, Nikolici, Nausica sa uitati repede de vaccin!
Noi nu prea avem timp sa recuperam, dar ne straduim

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Karinutza mea inca se resimte dupa vaccin...imi plange rau, de abia am adormit-o.
Multumesc inca o data pt.sustinere fetelor!

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Uite am reusit sa pun ceva poze cu noi:

pregnant 2008
Teo cand era mititel
Teo
Radu

Radu a facut azi, dupa 2 zile de pauza, un caca inchis la culoare, destul de lichid si cu un miros infiorator. Ati patit careva? Sa vorbesc cu pediatra?
va pupam

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Mergi la inceput

Ada ai doi copii superbi !!!!
De kki nu stiu ce sa iti spun, decat sa zic vreo tampenie....mai bine tac.Ce pot sa iti spun este ca si David face cam verzui de cand cu Nan , dar nu mi s-a parut ca l-ar deranja burtica asa ca nu m-am agitat. De miros ce sa iti spun, ca fuge tati pe unde apuca cand suntem in ziua cu kaki

Mary buna initiativa

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Babytza

Sti cumva, unde se face ceas personalizat ca cel primit de tine.Mi a placut mult de tot si tot caut, dar gasesc alte modele uratzele.

Si am uitat sa ti zic, super ideea cu clipul de Craciun, astept sa se linisteasca Karina sa i trag o poza langa brad...dar in starea care e no chance.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Nikolici eu am cumparat ceasul pentru mama, dar cand am vrut inca unul pentru soacra, mi-au spus ca nu mai au. I-am rugat si au sunat la distribuitori, dar din pacate pana la inceputul lunii ianuarie nu mai sunt nicaieri in bucuresti. Si eu astept cu nerabdare sa mai aduca, mi-a placut f mult si a iesit foarte frumos. Deci , daca mai vrei atunci , iti voi spune cu mare pacere unde mai poti gasi, dar pana in ianuarie nicio sansa Sorry

Iar cu poza nu e graba, abea am adunat 4 poze cu bobocei. Astept sa faca mamicile bradul

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput