Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula ce ai vrut sa ma intrei de costumasul de mos craciun ? De unde e ? Sau ce ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy, la noi vad ca a inceput sa pape mai bine cu Milumil. Cu asta am crescuto si pe Inisa dar la ea am inceput tarziuuuu ca a papat san pina la 9 luni la greu dupa aia brusc stop joc.

Ada esti o curajoasa cu doi copii asa mici, sunt scumpi foc

nicolici pupam fatuca suparici de vaccin

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Apropo de kki, noi avem parca papam iarba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Acum am ajuns si eu sa-mi trag sufletul si sa respir aerul de forum in voie si vreau sa multumesc din suflet tuturor mamicilor care ne-au felicitat de ziua noastra, pentru primele 3 lunite din viata acestui nou omulet care mi-a schimbat sensul vietii: Musettepink, Anca, Sabinel, tzitziri, Boo, clau_geo, nikolici, maryb, giulianna, iriss, denisa, claudinna, Ramo, babytza, Paula-Laura, MommyMagda

Pe de alta parte, la multe lunite pline de veselie si noi descoperiri fascinante pentru:
Edi cel cu vino-ncoace
David de tzitziri

Mihnea Cristian de Corrina
David de pisik4ever
Anna de Piersicutza

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nerantula ce ai vrut sa ma intrei de costumasul de mos craciun ? De unde e ? Sau ce ?

Soricelul meu iubit

poze

poze David

da, de unde l-ai luat

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Laureta, ce fel de vecine suntem? Si cat de?

Fetelor, cine mai merge maine la Capriciosa? Ca eu azi mi-am luat inima in dinti si am iesit cu piticul singura cu masina, cu scoica pe locul din dreapta spate, a stat foarte cumintel tot drumul pana la depozitul de unde trebuia sa ridic coletul si inapoi, deci cam o ora jumate legat si am prins curaj, as mai iesi asa

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eu mor de nervi! am primit un centru de joaca insa fara jucarii. chiar discutam cu babytza pe messenger... deci mor de nervi, ca nici somn n-am!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mihnea de Corina
Edi de Giulianna
David de tzitziri
David de Pisik4ever
Ana de Piersicutza

La multe lunite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nerantula Unirea etajul 3

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Laureta, ce fel de vecine suntem? Si cat de?

... once upon a time ...

Am vazut pozele si va plimbati pe unde mergem si noi. Inclusiv magazinele.Noi Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

eu mor de nervi! am primit un centru de joaca insa fara jucarii. chiar discutam cu babytza pe messenger... deci mor de nervi, ca nici somn n-am!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Pai si nu poti reclama? Uof, ce bafta am avut si noi cu comenzile de ziua puiutilor, eu fara costum de mos, tu fara jucarii la centrul de joaca ... hai ca poate rezolvam noi cumva, nu te mai amari!

... once upon a time ...

Mergi la inceput