Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
sabinel spune:
mihnea de corina
edi de giulianna
davidutza de tzitziri
david de pisik4ever
ana de piersicutza
sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laureta
Am vazut pozele si va plimbati pe unde mergem si noi. Inclusiv magazinele ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pai eu am dat o strigare deunazi catre cine se plimba prin parcul de langa policlinica Titan, e chiar in coltul blocului meu!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Pai si nu poti reclama? Uof, ce bafta am avut si noi cu comenzile de ziua puiutilor, eu fara costum de mos, tu fara jucarii la centrul de joaca ... hai ca poate rezolvam noi cumva, nu te mai amari! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
le-am dat mail in seara asta si maine-i sun. sper sa se rezolve si sa le trimita, ca daca nu opc-ul ii paste
![](icon_smile_big.gif)
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
gaia.nevia spune:
Am intrat si eu azi pe mothercare.com si majoritatea articolelor de interes penru noi erau out of stock on line...
Asa ca imi imaginez ca de sarbatori e varza la ei si se mai intampla erori... asa e in logistica pe peste tot, va zic eu ca este domeniul meu de activitate (cand nu stau acasa si optimizez logistic bebelezi).
Pupati sarbatoritele si sarbatoritii de ieri si azi (ca e deja 12 noaptea!) si le dorim multa sanatate, fericire, noroc si sa creasca frumos si usor!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
laureta spune:
Mihnea Cristian
Eduard-Gabriel
David Paul
David
Anna
Nerantula plimbarea mea din pacate e pina la gradi la Inisa si inapoi macar pina intra in vacanta. Cand vine tati colindam magazinelede
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nerantula spune:
Laureta, macar stiu pe cine sa intreb cand ajungem la capitolul 'gradinita'
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
_giulianna_ spune:
Fetelor ce surpriza frumoasa ne-ati facut, va imbratisam cu drag!
Multumim Nerantula, Roxi, Sabinel, Ada, Laureta!
Am pus cateva pozici la semnatura daca vreti sa ne (mai) vedeti....
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
Nerantula spune:
Giulianna, vad ca ii place mult puiului pe insula tropicala! Imi place foarte mult poza www.flickr.com/photos/31848759@N02/3113731527/in/set-72157610649075957/" target="_blank">asta si comentariile tuturor pozelor, sunt foarte haioase si sugestive, iar Edi isi joaca super toate rolurile!
... once upon a time ...
Piersicutza spune:
Fetelor va multumim mult de urari
Nerantula, babitza, sabinel, Laureta ,
ce bucurie, am implinit si noi 2 lunite!
Urez si eu multa sanatate si la mai multe lunite sarbatoritilor de azi: Mihnea Cristian
Eduard-Gabriel
David Paul
David
Va pup si va doresc o noapte cat mai linistita
fericita mami de Anna
Piersicutza
Piersicutza spune:
Ah, am uitat ceva.
Din ce am mai citit pe aici, caci nu reusesc sa tin deloc pasul cu voi, as avea sa-mi spun cu parerea in 2 cazuri:
Anca nu-ti mai fa griji in legatura cu evolutia scumpei de Carla. Daca e nascuta ceva mai devreme, eu stiu ca atunci se calculeaza varsta ei reala luand ca data de referinta ziua cand ar fi trebuit sa nasti. Adica daca ea s-a nascut in saptamana 36, atunci toate lucrurile ce ar fi "normal" sa le faca la 2 luni, ea le va face la 3 luni.
Felicic, am citit ca tu bei ceai de menta si in acelasi timp alaptezi. Eu stiu ca ceaiul de menta se foloseste atunci cand vrei sa reduci cantitatea de lapte sau pentru intarcare. Asta e intentia ta, si mi-a scapat mie ceva?
In rest, am mai citit ca va faceti probleme cu scaunul. Noi am intrebat medicul si de culoare, si de consistenta si mai ales de acel scremut indelung inainte sa iasa si ne-a asigurat ca totul e normal deoarece sistemul lor digestiv nu e perfect functional si trebuie sa se maturizeze. Multe functioneaza de la nastere dar unele mai trebuie sa le invete si singuri.
Anna a mea, saracuta atat se screme uneori caci regurgiteaza laptele deja digerat si vine apa cu branzica pe gurita. Si asta ne-a zis medicul ca e normal si ca atata timp cat copilul ia normal in greutate nu conteaza cat da afara.
pupici la mamici si bebei si noapte buna
fericita mami de Anna
Piersicutza