Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza
la multe lunite pt toti bbi de saptamana aceasta !! sa creasca mari si sanatosi

anca si eu sunt de parere ca nu tb sa te ingrijorezi pt ca fiecare copil are ritmul propriu de crestere si de dezvoltare. daca ne-am lua dupa carti sau dupa altii am innebuni de tot. de ex al meu la 16 sapt abia a facut 6 kg si imi impun sa nu ma stresez. pupici

diana si voua pupici si sanatate multa. sa va faceti bn cat mai repede. noi pt tuse am primit intai eurespal apoi stodal

clau felicitari pt dintisori. wow asa devreme !!! la noi gingiile sunt roz si moi, nu tari si albe asa ca mai avem de balit. o sa iau calgel sa am in casa multam ca mi-ai adus aminte ca exista

multumesc si pt ideea cu aerosolii. nu cred ca am multe puncte la sensiblu, dupa ce voi cpara si a doua doza de rotarix voi vfica si poa ne luam si noi aparat pt aerosoli

cuscra ce face nora ? eu am pregatit (va invit) placinta cu br dulce si stafide, plac cu praz, pui la cuptor cu piure si orez brun si acum vreau sa prajesc niste file de pangasius cu cart prajiti (atat am auzit la tv de pangasius incat am luat si eu 4 fileuri sa vad cum e)

o zi buna si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Uite ce program a avut Alex pana acum azi : aseara s-a culcat pe la 10, s-a trezit pe la 8 jumate azi dimineata. L-am luat la mine in pat si i-am dat de mancare, am mai stat "de vorba" un pic .. la 9 jumate a adormit. S-a trezit la 11 si l-am pus la el in pat la carusel.. Acum m-am dus sa vad ce face .. doarme ! E foarte obosit saracu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Nerantula eu ma declar fan infocat al lui Gruia. E absolut bestial!!! are o fatuca asa de expresiva .. ma uit mereu la toate pozele tale si ma amuz

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

atunci suntem chit!

Si mai am eu vreo doi dragalasi care mi-au intrat la inima (cu noru-mea Amalia cea guraliva in frunte, of course! ) ..
aham, ca mi-am amintit, stiu ca giulianna pusese niste poze noi, dar n-am apucat sa la vad si acum nu stiu unde sa le mai caut ; linkul de la filmuletul cu gangureala il am la Favorite!
Sabinel, voi nu aveti vreun filmulet cu gangureli? Ca poate daca o aude Gruia pe mandra lui incepe si el ... sau isi pune castile pe urechi?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Clau stii ca si noi tot Nan bem si seara e super agitata.in rest ziua nu prea .

Nerantula eu zic sa nu-ti faci griji, e bine cand dorm bbeii se odihnesc si cresc..acuma doarme la fel in fiecare zi??sau are zile in care doarme mai mult si in altele mai putin sau aproape deloc?Ca la noi cam asa se intampla.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

ma terorizeaza forumul asta ..incerc sa imi editez profilul si imi spune ca parola nu e corecta !
bineinteles ca in momentul in care ma loghez e corecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau capul si-l tine cand sta pe burta, nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. Si nu intinde manuta dupa jucarii. Daca-i dau plusuri le strange in brate si le prinde in mana insa jucariile din plastic - zornaitori si alte zdranganeli - le scapa imediat.

Boo, Freshanana

Fresh, da' ce de bunatati ai tu acolo. Asta da gospodina

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cu dormitul cam la fel in fiecare zi, cred ca in total doarme cam 17 ore din 24! Ieri chiar mi se pare ca a exagerat, am fost iesiti la cumparaturi de pe la pranz (a stat treaz vreo ora pana-n pranz) si ne-am intors pe la 8, timp in care s-a trezit de 2 ori sa pape in masina, in rest lemn, si am umblat, nenica! Doarme bustean in scoica de la masina!

@ freshanana, noi nu am ajuns inca la 6kg si maine facem 3 luni! Si nici n-am avut de recuperat ceva de la nastere, ca ne-am nascut marisori, la 3.850gr. O sa vedem miercuri, la control, ce ne zice doctorita, abia astept!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nikolici, nerantula, eu am intrebat-o pe dr cat timp trebuie sa mananc asa cu restrictii si mi-a zis ca 3 luni. probabil carne de porc nu o sa mananc mai mult timp, o voi intreba la urmatoarea vizita. si eu mancam de toate (cu acele exceptii, varza, fasole, brocoli, rosii, castraveti) pana sa ma duc la controlul de 2 saptamani si atunci a vazut dr ca facea kk cu mucozitati si m-a intrebat ce am mancat cu o zi inainte si i-am zis ca ciorba de perisoare si musaca. mi-a zis ca nu aveam voie nici una nici alta. si atunci mi-a dat lista cu ce am voie sa mananc si ce nu. observasem si eu ca facea kk moale si cu mucozitati dar nu stiam de ce pana nu m-am dus la dr. de atunci mananc cu grija. de ex, aseara am mancat niste carne de pui mai mult prajita decat fripta ca si-a lasat ulei de la piele si vad ca acum 20 min bebe a vomat cred ca tot lapticul . acum l-am schimbat si l-am culcat nemancat mititelul. deci la mine nu merge cu orice mancare, poate si din cauza ca de 1 luna si jumate mananc numai cu regim.

nu vreau sa para ca ma laud, dar vreau sa spun ca bebe al meu scoate niste sunete cand vorbim cu el de vreo 2 saptamani, acum a inceput sa si gangureasca. de cateva ori l-am vazut cum se intoarce de pe spate intr-o parte si ne zambeste si gangureste la greu cand vorbim cu el. dar fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, asa cum au spus si alte mamici de aici.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nerantula pai voi mai aveti de crescut. la 3 luni esti ok. sa inteleg ca al meu e cel mai slab din toata odiseea? asta e. si dr de fam tot ma innebuneste sa ii dau suc de portocale. nu ii dau. o sa caut ceva cereale fara gluten sa ii bag in lapte si o sa incerc asa sa vad poate mai creste. dc nu oricum nu am ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, va multumesc in numele Mariei2004, noi suntem prietene, vorbim zilnic, doar ca ea este ff ocupata cu cei doi pitici, Maria si Luca(sunt splendizi!!!) si nu are timp sa intre, sa scrie nici atat! Dar ii mai fac eu rezumat...nu v-a uitat!
Poate intra si ea cand are un moment de respiro!

Cum va spuneam, ieri seara am fost in vizita, la niste amici francezi. FFF fain, lume multicica, mancare buna, specifica Alsaciei, choucrutte si Baeckeofe, yummmy, si un desert cu crema de cocos si ciocolata, un vin pe care doar l-am pupat in fine, un delir...Fi-miu a uimit pe toata lumea cu faptul ca desi a stat treaz(o scurta repriza de jumatate de ora de somn)si a analizat tot tot, mai mai ca lua notite, a fost fff cuminte, se asteptau ca un bebe de 3 luni sa mai si planga...hm, nu noi Ne-au impartasit din experienta lor de parinti majoritatea si am aflat ca suntem norocosi ca nu se mai trezeste noaptea, altii s-au trezit pana tarziu dupa un an...ma rog, ni s-a confirrmat ce stiam, e o bomboanade copil, asa sa tot faci...
Plus ca, la un moment dat, gazda, care are si ea o fetita de 9 luni, o frumoasa, o Claudia Schiffer varianta satena, ne-a oferit un pat(un fel de landou geanta unde pui copilul sa doarma) si Luca a dormit putin acolo, si aceasta "chestiune", desi avea 72 cm lungime, lui Luca ii era cam fixa la talpi, a dormit acolo dar peste o saptamana/ doua nu-i mai vine; ea a folosit patutul pana mai tarziu cu fiica ei, la noi deja nu prea mergea. Ea, de fapt, m-a atentionat ca e f lungan...stiam
Ce ma felicit ca nu am dat banii pe diverse lucruri pe care scrie "pana la 7/8luni", clar nu ne vin...

Si acum sa raspund si eu catorva fete:

Ancule, de ce te agiti atata cu nora-mea Lasa copilul in pace!! Se dezvolta bine, frumos, care ti-e supararea? Am citit si eu materialul ala cu vaccinurile, si eu ma sochez sa aflu din ce sunt facute dar lasa paranoia!!! Nu ai ce face, ti le cer cand intri in comunitate, asta e sistemul, nu te poti duce pe o insula pustie! Asta este!! Nu poti decat sa le refuzi pe cele optionale, cum am facut si noi, si gata!!! Nu iti face ganduri negre, pls, nu aduc nik bun, atrag raul!

Nerantula, vazut zambet de pretios! Rabdare, mamico, toate la vremea lor. O sa se intoarca si Gruia cum vrei tu dar unde arde?

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput