Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
bitza2008 spune:
Salutare!
Multumesc de urari, dar nu e cazul ...chiar nu e! Copilul meu e Lucas si e nascut pe 1!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
anca81 spune:
E vorba de Alexandru de bilitza2007.
Bitza, lui Lucas.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
EvaF spune:
Ilinca Anastasia de tigresa
Luca de maria
Andrei de Iriss
Alexandru de bilitza2007
Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
clau_geo spune:
neata si de la noi
noi ieri am plans si nu prea am vrut sa papam iar de dormit aproape deloc in 14 ore, iar noaptea trecuta ne-am trezit din 2 in 2 ore si am fost galagioasa. E posibil sa ne iasa radacinile la dintisori ca e un pic umflata jos pe gingie si se vad si 2 mici punctulete albe.
Cat despre ce zicea Anca legat de bebita care nu ridica capul, eu zic sa stai linistita, cunosc bebei care nu au zis nimic, nu s-au rasucit si nu le-au dat dintisorii pana la 6-7 luni, cand au explodat cu toate si acum nu-i mai poti opri, sunt ca bateriile Duracell
Cele care folositi Nan , s-au mai linistit bebeii vostrii sau sunt tot plangaciosi?
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Boo spune:
Ilinca Anastasia, Andrei, Alexandru
Anca nu stiu daca mai e nevoie sa te incurajez si eu, ca am vazut ca au trecut gandurile negre, dar nici Alex nu face nimic din ce ai spus tu acolo. Nu se intoarce nici de pe spate pe o parte, nu sta pe burta mai mult de 2 minute si asta doar daca are o jucarie in fata, nu doarme pe burta .. In schimb zambeste stirb de fiecare data cand ma vede si pentru mine e suficient
Si noi am fost ieri in Plaza cu totii sa luam cadouri. Alex a fost foarte cuminte, cu toate ca nu a dormit deloc. Asa cuminte ca nici nu mi-am dat seama cand a trecut vremea si am uitat ca s-a facut ora de masa si saracu' a inceput sa chitaie dupa 4 ore de la masa precedenta
Irina poate trimiti si la noi putin soare ca ma deprima vremea asta.
Nerantula spune:
Fetelor, (mai) am si eu o problema/intrebare: mie mi se pare ca doarme prea mult copilul meu: ziua nu reuseste sa treaca de o ora jumate, maxim 2 de stat treaz si peste zi are 4, maxim 5 reprize de veghe de acest fel, in rest doarme ... in general la mine in brate sau de mine lipit, mai putin cand il scot afara .. nu doarme prea mult?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Boo spune:
Nerantula eu ma declar fan infocat al lui Gruia. E absolut bestial!!! are o fatuca asa de expresiva .. ma uit mereu la toate pozele tale si ma amuz
gaia.nevia spune:
noi bem nan si suntem agitati doar noaptea... o fi vreo legatura?
eu l-am trecut pe nan pt ca se dizolva foarte bine si repede, spre deosebire de humana... si are si prebiotics chiar de la formula de inceput.
toti sarbatoritii de astazi si le dorim numai de bine!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
Boo spune:
Eu zic ca nu doarme prea mult. Cred ca e normal la varsta asta cu dormitul. Poate daca ar dormi non-stop sa te ingrijorezi, dar asa .. Si cat timp doarme in timpul zilei?