Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb felicic, astepti porcul ? pai mananci carne de porc daca alaptezi ? inseamna ca lui bebe Vladut ii prieste orice mananci tu ? mie mi-a zis dr fara carne de porc si multe alte restricii. am voie sa mananc doar lactate, carne de pui si de vitel, peste (dar nu orice fel de peste, de ex. am mancat macrou si bebe a refuzat lapticul, ba il si vomita), supe, compoturi, gemuri si dulciuri doar facute in casa si cam atat. (fara prajeli, rantasuri, carne de porc, citrice, varza, brocoli, fasole, mazare, rosii, castraveti, muraturi, sucuri, condimente, etc)....dar cum eu sunt pofticioasa, nu am reusit sa tin strict acest regim. am mai scapat si la cateva felii de pizza sau un pahar de suc. asta este...mai am o luna si gata cu restrictiile. va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa. maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel poze cu mami si bebe |
Si eu zic ca tzin...ceva regim, am mai calcat si stramb cu pizza, la o luna jumate mi am facut cartofi prajiti, iar de vreo 2 ori putzin gogosar murat.As manca din bunatatile Craciunului...uff socrii au taiat porcul, as manca o costitza ceva, un sorici.Sa nu mai vorbesc de o sarma, o salata de beof sau cum se scrie, o friptana la cuptor aburinda de porcutz....si multe altele
Dar,ti a zis doctorul ca de la 3 luni poti manca de toate???
Pup
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
Nerantula spune:
Anca, stiu ce simti, si pe mine ma trec ganduri de-astea foarte des, ca Gruia cand e pus pe burta nu ridica deloc caputul (sigur nu se va intoarce intr-o luna!), ca nu gangureste, etc. (+ paranoia dupa lecturile cu virusii ), dar apoi ma gandesc ca fiecare copil e unic in dezvoltarea lui si .. incerc sa fiu mai rabdatoare.
Despre dinti, iti pot spune ca am o prietena cu o fetita de un an si aproape 5 luni care nu are inca nici un dintisor! E tare haioasa pustoaica asa stirbuta, in rest dezvoltata normal, e vesela, agila, vorbareata, sociabila .. si isi asteapta si ea rabdatoare dintisorii. Nu te mai stresa, te rog, Carla e o scumpa si merita toata increderea!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Maryb , cand am fost la conferinta la dr. Culcer o mamica din public a intrebat ce nu are voie sa manance o femeie care alapteaza, iar doctorita i-a raspuns ca poate manca orice nu ii dauneaza ei (mamicii), mai putin cafea, cola, cioco, miere pana la 1 an, iar fasolea trebuie fiarta in 3 ape si varza oparita inainte, in rest cat mai multe fructe si legume, proteine, etc. Fara alte restrictii. Deci nu te mai stresa cu regimul, mananca ce vrei, eu asa fac si n-am avut nici o problema!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
andy.p spune:
Ancastai linistita..fiecare bb se dezvolta in ritmul lui...nici Alexia nu se intoarce de pe o parte pe alta sau de pe spate pe burta sau invers,nu tine jucarii in mana stanga delc doar in dreapta si ptr ff putin timp,nu se intinde sa apuce nici o jucarie mai mult priveste...ma ingrijorez si eu cate odata dar dupa aceea imi spun ca are ritmul ei si cand va fi pregatita va face toate astea singurica.
cat despre dintisori lu Andy i-a iesit primul dinte la 9 luni asa ca ..
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Multumesc Nerantula si Andy sunteti tare scumpe.
Gata, au disparut toate grijile!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
sabinel spune:
neata! anca, chill ca o sa le faca pe toate! cum iti zic si fetele fiecare bebe creste in ritmul lui.
cat despre regimuri si alte cele, vorba nerantulei, am mancat de toate, dar absolut de toate si amalia n-a avut colici. beau chiar si pepsi si nimic. daca e sa-i faca tot ii face, asa ca puneti si mancati sanatos, cate putin din orice. pai daca era sa ma iau dupa lista de alimente interzise ar fi insemnat sa fac foamea, ce Dumnezeu?
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Nerantula spune:
Claudinna, felicitari pentru dintisori si la multe si fericite lunite , cu intarziere! M-am gandit la voi de ziua lui Razvanel, dar in week-end si seara nu prea pot posta, ca ma ia radarul
Anca, la multe lunite si dragaleasei Carla!
Nikolici, bafta la vaccin! O sa treaca repede si bine, o sa vezi, nu mai plange ca ii transmiti karinutei frica si uite asa raman copiii stresati de doctori
... once upon a time ...
anca81 spune:
Sabinel
Ei, stiu si eu ca fiecare bebe are ritmul lui dar fiind nascuta prematur ... na', ma mai gandesc si eu aiurea.
Trebuie totusi sa intreb pediatrul de strabism pentru ca inca ii fug ochisorii spre interior. Sper sa nu fie nimic.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Anca, stiu ce simti, si pe mine ma trec ganduri de-astea foarte des, ca Gruia cand e pus pe burta nu ridica deloc caputul (sigur nu se va intoarce intr-o luna!), ca nu gangureste, etc. (+ paranoia dupa lecturile cu virusii ), dar apoi ma gandesc ca fiecare copil e unic in dezvoltarea lui si .. incerc sa fiu mai rabdatoare. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
la noi treaba cu vorbaraia e ereditara, ca eu si sotul vorbim mult. de bunici nu mai zic, te doare capul cand stai pe langa ei. asa ca era inevitabil ca amalia sa nu gangureasca devreme. acuma nu-i mai tace gura!!!cand face kaki se lasa cu aaaa uuu iiii, face ca toate rachetele, e tare comica. eu zic ca gruia o sa zambeasca, o sa se suceasca, o sa-si tina capul, dar cand va vrea el. si nu mai e mult pana atunci, ai sa vezi
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Nerantula spune:
Paula-Laura, bine ai venit in gasca mamicilor norocoase si optimiste!
Lala77, felicic, sabinel, babytza, Nausica, Anca, Laura, maryb, multumesc tuturor pentru complimente la adresa lui Gruia, pare foarte incantat, ca de dimineata am primit vreo cateva zambetele stirbe
... once upon a time ...