Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Si mai am eu vreo doi dragalasi care mi-au intrat la inima (cu noru-mea Amalia cea guraliva in frunte, of course! ) .. aham, ca mi-am amintit, stiu ca giulianna pusese niste poze noi, dar n-am apucat sa la vad si acum nu stiu unde sa le mai caut ; linkul de la filmuletul cu gangureala il am la Favorite! Sabinel, voi nu aveti vreun filmulet cu gangureli? Ca poate daca o aude Gruia pe mandra lui incepe si el ... sau isi pune castile pe urechi? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
avem, avem. acum uploadez pe webshots si pun link aici.
cat despre somn, neeaahh!! lasa-l sa doarma. a mea are zile cand se trezeste doar de sete, foame, schimbat. noaptea nu se mai trezeste deloc, iar ziua imi sta cred 6 ore maxim treaza. restul somn
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
clau_geo spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia noi bem nan si suntem agitati doar noaptea... o fi vreo legatura? eu l-am trecut pe nan pt ca se dizolva foarte bine si repede, spre deosebire de humana... si are si prebiotics chiar de la formula de inceput. toti sarbatoritii de astazi si le dorim numai de bine! Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii |
Irina e agitata rau ziua si dimineata pe la 5-6 cand se trezeste , noaptea mai putin, insa eu am impresia ca nu o mai hraneste cum trebuie Nan. Abia astept sa ajung la medic sa vad ce zice si sa-i fac si analizele.
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:
Eva, felicitari lui Luca pentru iesirea in lume Ia zi repede, cate fetite s-au dat la el ?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
clau_geo spune:
citat din mesajul lui anca81 Clau capul si-l tine cand sta pe burta, nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. Si nu intinde manuta dupa jucarii. Daca-i dau plusuri le strange in brate si le prinde in mana insa jucariile din plastic - zornaitori si alte zdranganeli - le scapa imediat. Boo, Freshanana Fresh, da' ce de bunatati ai tu acolo. Asta da gospodina Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
sorry am inteles eu gresit, atunci e si mai bine si nu ai de ce sa-ti faci griji, eu sunt sigura ca, Carla e o fetita desteapta si astepata momentul potrivit sa va surprinda
Poze noi cu Irina
anca81 spune:
Clau, esti o scumpa Cum te mai simti? Ce analize ii faci Irinei?
Piti mic se face mare
clau_geo spune:
citat din mesajul lui andy.p Clau stii ca si noi tot Nan bem si seara e super agitata.in rest ziua nu prea . Nerantula eu zic sa nu-ti faci griji, e bine cand dorm bbeii se odihnesc si cresc..acuma doarme la fel in fiecare zi??sau are zile in care doarme mai mult si in altele mai putin sau aproape deloc?Ca la noi cam asa se intampla. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
cred ca bubu a mea este invers decat bebeii vostrii, culmea e ca a mea e agitata toata ziua , nu zic ca noaptea doarme de rupe dar de cele mai multe ori reusesc in maxim 1 ora sa o culc la loc chiar daca se trezeste din 3 in 3 ore maxim.
Poze noi cu Irina
clau_geo spune:
citat din mesajul lui anca81 Clau, esti o scumpa Cum te mai simti? Ce analize ii faci Irinei? Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Daca azi reusim sa avem scaun, si imi voi da silinta sa faca (ea face la 4-5 zile si cu supozitor ca singura nu reuseste), voi merge maine sa ii faca coprocultura pt a depista daca este vorba de vreun virus intestinal sau vreo bacterie care ii afecteaza tranzitul si cumva din cauza asta este agitata si plange cand papa, si sa ii ia sange din degetel, pt anemie si diverse analize de sange, ca sa eliminam orice dubiu.
Sper din tot sufletu sa fie bine si durerile resimtite de ea sa aiba un leac cat mai curand.
Poze noi cu Irina
anca81 spune:
Clau, bafta la analize .
Nu ai incercat Lass Baby pentru tranzit?
Piti mic se face mare
Nerantula spune:
freshanana, nu inteleg cum te poate ingrasa sucul de portocale, dar poate nu patrund eu secretul. La bebeii mai slabuti se incepe diversificarea cu cereale, nu cu sucuri, mai ales dintre cele foarte acide! Si nu te stresa cu greutatea, mamico, daca e sanatos copilul si vioi, asta e, e mai silfid si gata.
Maryb, bebeii alaptati la san pot face kk foarte moale in mod normal, nu e nici o prolema. Iar mucozitatile din kk se trag mai degraba din secretiile nazale neeliminate decat din musaca, ma gandesc ... In legatura cu vomatul poate ca, intr-adevar, Mario a devenit mai sensibil acum, dupa atata regim, poate ar fi bine sa incerci, incetul cu incetul sa revii cu alimentatia la normal, ca sa nu ramana sensibil copilul .. parerea mea.
Eva, nu ma stresez (constant ) in legatura cu aptitudinile lui Gruia, sunt doar niste ganduri uneori, dar foarte trecatoare. In legatura cu vaccinurile, sa cum spui si tu, m-am resemnat, n-am cum sa ies din sistem, deci ma conformez, incercand sa reduc la minim riscurile (de ex. nu vom face rotarixul,la prevenar ne mai gandim, varilix cel mai probabil nu, priorixul tot nu), desi cred ca cele mai rele sunt tot vaccinurile obligatorii
Felicitari pentru printisorul inalt ca bradul si foarte sociabil, sunt si eu curioasa cate domnisoare suspina acum .
Sabinel , m-am mai linistit, 6 ore cred ca sta si pustiul meu treaz. Oricum, am o mare banuiala ca somnul lui e mai mult un truc sa ma tina langa el ziua, ca daca l-as lasa pe canapea sau in patut singurel n-ar mai dormi asa dus ... de fapt asta si probez acum: a adormit in brate, l-am pus langa mine pe pat si dupa 20 min s-a trezit, l-am pus la san, m-a molfait 20min, a adormit iar, dar daca nu-s lipita de el pe toate partile iar miscoteste! E santajist, ce mai!
Clau_geo, despre Gruia era vorba cu ridicatul capului, asa ca am luat aminte la ce ai scris!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
bitza2008 spune:
Anca, Andy.p no problem!!
Mamicilor voi nu asezati copiii in scaunul de masina cu spatele la directia de mers? Eu asa il pun pe bancheta din spate, in mijloc si nu pot merge singura doar eu cu el..
Si mai am o problema..imi cade parul intr-un hal!!!Noroc ca am parul des, intrebarea mea este..cat dureaza???
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze