Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Caprioara spune:
Helou,
Acum ne-am adunat de pe drumuri, ca si-a serbat socrul ziua de nastere azi. Si am descoperit la tataie in vizita ca:
SI NOI AVEM DINTISOR
!
Vicky, sa va fie de bine si voua dintisorul!
De aia probabil ca suntem asa de pe dos in ultima vreme, iar io, mama denaturata, nu m-am prins
. Acum a spart gingia si cand imi morfole degetul, chiar simt dintisorul cum ma taie
.
Azi noapte am avut o medie mai buna la trezit: doo ore
. Fata de 1 ora sau 1 ora jumate, e mai bine
!
Ma duc sa citesc ce ati scris azi, ca doar am tras cu ochiul la pagina asta.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
mcoca spune:
Boti, Maya a fost in ultimele 2 zile mai irascibila, dar am zis ca e vre-o faza. Nimic deosebit, doar ca avea nevoie de toata atentia mea. Azi la fel, mār, mār si toata ziua cu tzatza in gura, a supt la 1h30-2
, lucru ne mai cunoscut de mine de la puseul de 3 saptamani. O sun pe mama sa ma plang, si ea ma intreba : nu-i dau dintzii? Nuuuuu, zic eu, dar totusi ma uit in gura fetei si ce vad, dintzosul aparuse, sta sa apara si al doilea. I-am dat urgent niste picaturi homeopate, luate pentru acest eveniment si acum doarme. Ca nici de dormit nu a vrut sa doarma saraca :(.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Capri, felicitari si voua, si bate palma cu alta mama denaturata
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ooka spune:
Boti, Mcocamultumesc, multumesc, sa dea Domnul sa fie bine si sanatoasa:)
Boti ma bucur ca ti-am dat o veste buna, e o grasuna de 3560, 52 cm, Nora Ioana..
Mcoca ce pic homeopate se dau la dintzosi?
Capri felicitari pentru dintoasa mica
mami de Sofi
Caprioara spune:
Ooka, felicitari pentru nepotica! Si multumim de info cu mancarea eco de la pukka.
Vicky,
mama denaturata
!
Boti, deci am poze de vazut
?
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bujo spune:
Ia ghiciti ce-am facut io azi: intalnire cu Gini si cu Irinuca
A fost super. Avem 2 boboci asa frumosi ca ne-a racolat o agentie de casting ca sa ne bage bebeii la reclame
O sa pun si poze.
PUIU MEU ZICE MAMA.

De doua zile numa ma-ma-ma-ma zice. Atat de clar ca am impresia ca pe mine ma striga.
Moni petrecerea a fost la Ordinul Arhitectilor.
Anka din cate stiu io cefalosporinele tot antibiotice sunt dar sunt mai usoare.
bujo mami de Filip
boticelina spune:
Moama, ce de dintzoshi avem aici, si Ilinca e iepurila? 
Ooka, daca ai sti cat ma bucur
Am avut din pacate ocazia sa aflu cat de mult s-a chinuit Ale, cate sperante si cate dezamagiri a suportat, offf, ce bine ca are bebe acum. Iar numele sunt minunate

Capri, doar la semnatura sunt ceva mai multe decat pe Picasa, caci, daca ma crezi, in ultimele 2 saptamani nici macar n-am mai suflat praful de pe aparat
, noroc c-a fost cumnata-mea in vizita si i-a facut ea acum vreo 4 zile cateva, ufff, dar daca fusei racita, numai la asta nu mi-a stat gandul...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Marina_1609 spune:
nu stiu care e treaba cu MP la mine dar eu de cate ori intru zice ca e activat insa nu apare...
dar am primit mesaj pe mail de la mada, era in spamuri si daia nu am vazut
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi