Pepenasi de iulie - august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am fost in mall cu Ralu si cu sotul si fata a fost foarte agitata desi era mancata,schimbata si ma gandesc ca poate ii iese si ei vreun dintisor.Daca tot sunt la moda dintisorii la odiseea noastra o sa o caut si eu pe Ralu.
mcoca,Caprioara felicitari pt primii dintisori!
Boti frumoasa foc este Nancy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Va multumesc din suflet pt voturi!
Inseamna mult pt mine si Ioana

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Poze de la intalnirea cu Gini la pepenasi in albumu lu Filip.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

pt toata lumea!

Mergi la inceput

Bujo si Gini frumoase pozele de la intalnire.Am mancat si eu gogosi cu ciocolata chiar ieri pt ca la Unirii au organizat un fel de targ de Craciun asa ca mie nu mi-ati facut pofta.
Noapte buna,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!Cu buna seara de la Bistrita!

Astazi a fost una din zilele acelea rare in care imi vine sa pun copii in sac si sa-i scot la usa...
Dar cum au mai trecut, asa a trecut si astazi...in final, dorm amandoi, unul adormit de tati si unul de mami.

Nu mai detaliez ca poate no sa aveti rabdare sa cetiti...oricum tati zice ca eu ar trebui sa cedez...adica cu alte cuvinte io-s lupu in casa asta, sau bau-bau...sau Anka, tu stii cel mai bine ...senzatia Desi nu-i de ras...cam atat mai pot sa fac la ora asta...la cati nervi si stres am indurat astazi...acu parca imi vine de-a dreptul sa rad.

Ah si o "noutate"
Bunica, adica strabunica, ne-a dat cu japca si fara drept de refuz pik-up ei cu toate discurile din tinerete...si dupa ce l-am bagat in casa si ne-am tot invartit pe langa el in final l-am dus in dormitor si Stefan asculta incantat povesti inainte sa adoarma, sotul zice ca nu-i trebuie o poveste intreaga si este deja adormit...Fashaitul acela specific discului il adoarme mult mai repede.

De o vreme incoace, Stefan pare intr-o lupta contiuna cu mine...si nu stiu cum sa o scot la capat cu el, nu pot ceda de fiecare data si nici nu pot sa-l vad cum sufera. Pe mine ma percepe cumva legata de Matei, adica pe el il percepe asa cumva o parte din mine, nu-l poate vedea inca "separat" Matei este o parte din mine, o parte care nu-l lasa sa ma aiba numai pentru el, nu stiu, pe deoparte nu-i poate face rau ca il iubeste dar pe de alta parte l-ar zmotoci si scarmana la fiecare 5 minute, cand se supara pe mine automat se supara si pe Matei, cand ma iubeste pe mine ma iubeste cu tot cu Matei, asa vede el lucrurile, si probabil Matei se va "dezlipi" de mami atunci cand se va lipi cumva de el, cand vor misuna amandoi unul dupa altul.Pana atunci voi avea ceva munca de adaptare...La cat este de mic are atatea ganduri si framantari si el... offf nu-i usor. Dar este bine cand trece, adica cand trece valul sau rabufneala sau cum si ce o fii...maine o sa avem alt copil mai calm si mai intelegator...

Va doresc o noapte linistita!si o duminica placuta.
Maine no sa fiu pe aici ca mi-a promis sotul ca iesim undeva, oriunde, numai sa nu ma mai lase singura cu amandoi sa faca presh din mine.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.Raportam si noi dupa o noapte linistita o zi taaare agitata, cu maraieli , bocete si nesomn.Noroc ca in seara asta au venit ai mei si vreo doua trei zile m si eu ajutoare
OOKA, felicitari pentru nepotica, sa-ti traiasca
MCOCA, CAPRIOARA, felititari pentru dintisori
SERENITY, bine ai revenit.Pupici lui Raducu
BOTI, sa-mi spui si mie cum e Sudocremul,ca si alexandra are doua cute la picioruse care se tot inrosesc.Si am primit si eu mosul de la serviciu, maine e zi de cumparaturiA primit si tati dar lui i-au dat o traista mare mare cu dulciuri. Nah si cica io vreau sa slabesc
DANA, bai da ce coincidenta cu portocala, idem am patit si eu numa ca la mine a lins de zor la saraca portocala.Si tot la capitolul coincidente, aveti rochita de Craciunita ca a noastra

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Eu acu' am culcat mutza si am apucat si eu putin la calc. Azi noapte abia a adormit, s-a culcat la 3 si s-a trezit la 8.30. Am fost chiauna azi...Totusi am reusuit sa dormim dupa masa amandoua ca doua porcutze de la 4 la 8 .

Boti mersi de explicatii!! Si eu ma gandeam sa i le dau doar impreuna cu altceva.

Marina imi pare rau ca ai racit! Sanatate iti doresc!

Moni super tare faza cu Luca la masa Povestesi foarte haios! Si Miruna are obiceiul sa-mi "bareze" lingurita chiar cand ma indrept spre gura ei. Si isi baga mana in cana se umple de pireu si se manjeste pe haine. Eu ii dau la Miruna banana si ii place, nu a facut nicio alergie...De inceput am inceput cu cereale cu banana si i-au placut si alea...

ooka Felicitari matusico!! Sa va traiasca nepotica sa creasca mare si sanatoasa! E fetita lui Ale, nu? Hopa, acu am citit ca da. Felicitari!!

Serbanica felicitari pt. bebe cumintel! Si noi avem o turma de tauri in dulap, numa la capitolul asta si eu sunt la fel ca si sotul...

Vicky, Felicitari pentru !
Capri felicitari si voua pt. !!! Hmmm is curioasa daca si la chestia asta se vor asemana fetele noastre. Eu deocamdata nu am vazut nimic suspect...

Bujo Ce super ca Filip zice ma-ma...tare dulce tre' sa fie!!

Flori unde ai pus retetele de pireuri? Mai tii minte la ce capitol? Ca tare as vrea si eu idei noi...

Fetele, la ce concurs participati? Cine dintre voi? Ca vreau si eu sa va votez daca se mai poate...

Nici eu nu am primit inca parola de la pepenasi...Imi dati si mie un PM please?

Noi am fost ieri in Metro cu Miruna si cu bunicii, i-am luat cadou o jucarie si niste cormnitze de ren sa-i fac poze de Craciun. Am mai luat si cea mai tare inventie de la roata incoace...BLENDER VERTICAL... e chiar super. E de la braun, i-am facut pireu de cartofi cu el si a isit ca o crema pufoasa. Sunt ultra incantata. Asa sa tot gatesti!!

No ma duc sa mai recapitulez ce mai pot, ca sa vad ce-ati mai facut de la 1 decembrie incoace de cand nu am mai intrat.

Noapte buna si linistita!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ana ce fain ca aveti pickup!!! Eu am crescut cu povesti la pickup, inca mai am toate placile, dar din pacate nu mai am pickup ca si-a incercat frate-mi-o talentele de reparator pe el . Oare se mai gaseste de cumparat? Ca tare as vrea sa se bucure si Miruna cum m-am bucurat eu de povesti, ca e altceva cand le citesti si altceva cand le asculti iterpretate ca lumea...

Acu is nostalgica dupa zilele de odinioara, cand faceam "sedinte" de diafilme cu copii de la bloc...Si din ala avem, numai ca nu mai avem filmele...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

dia_filipas, nu ai PM-ul activat! Daca ai mess adresa mea este anaadam77, siiti dau parola acolo!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput