Pepenasi de iulie - august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, vazut pozele cu Garga. Tare dulce; si niste oochi woaw. O intrebare mica (da' sa nu te super): cat de frig este la tine de Garga sta cu caciula??? Adica nu cred ca e mai frig ca la mine: ziua 21-22, noaptea 19-20. Aa am ajuns si la poze fara caciula.

Caise uscate : fetelor, cum sunt uscate caisele, la fel ca si prunele? Ca eu stiu ca prunele se ususca prin afumare, si fumul nu e bun pentru bb.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare

am reaparut si eu dupa cateva zile de suferinta. am racit cobza. m-a lovit rau si am stat mai mult in pat. nici acum nu mi-am revenit complet.

am vrut sa ma uit la poze noi, dar din pacate vad ca ati schimpat parola si eu nu am primit nici un mesaj :(

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Marina nu ai PM activat ca sa iti pot trimite noua parola. Cred ca din aceeasi cauza nici Mada nu ti-a trimis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vic atunci cand cu caciula a fost o perioada cand astia nu ne dadeau caldura si era congel in casa, acum nu mai folosim decat dupa baie, cam o orutza.

Fructele alea sunt uscate prin deshidratare cu aer cald, ca am citit io pe eticheta, doar caisele si prunele uscate pot fi date la bb, restul au si zahar adaugat (merele, perele, piersicile sau ananasul) sau conservanti. De altfel am si vazut o scula casnica pt deshidratat fructe, cred ca-i iau si eu lu' buni pt sezonul urmator, daca tot avem fructutze bio, macar sa avem tot anul...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

boti zi-mi si mie cum sta treaba cu apa vanilata?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

revin si eu dupa o zi de bolit, am cam racit, bebe si ea are un pic de febra sotul la fel

azi am fost la Pucca foods si nu pot sa spun ca am picat in dos de admiratie..legume pas, fructe aveau niste lime stafidite si niste kiwi bio cica, da tanti de acolo e asa bleah incat ti e si nu stiu cum sa o intrebi ceva de provenienta plus ca au niste preturi de leshini. Am luat niste piureuri la punga, 7 ron punguta cica sunt de la 4 luni, am desfacut una cu mar, morcov si pastarnac si e bunicica da nu foarte. Pana la urma am trecut prin matache si am cumparat mere, pere si gutui de la un mos, fructele sunt cam mici si chircite sper sa nu fie foarte ne/bio. Am incercat si robotelul beaba, si isi face treaba foarte bine atat la steamuit cit si la blenduit, plus ca piureul e gata in mai putin de 10 min cu tot cu spalat, mai ramane racitul.

Am si eu o intrebare, legata de fructele cu potential alergen, (capsuni, zmeura) daca am gasit cereale sau borcanele care le au in combinatie mai exista riscul alergiilor?

ah, si la pucca food o cutie de cereale de vreo 125g era 19 ron, cam mult spun eu, cereale cu orez si zmeura.

cam atat din partea noastra, sper sa ne facem bine..

ah si de o saptamana sunt matusica ca o nascut sormea un pui mic si blanos, fetita

pupam bostana

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna seara!Ma fetelor nici nu imi vine sa cred ce copil cuminte am avut azisa nu zic untr-un ceas rau.Azi a trebuit sa fac curat in dulapuri ca dac aintra sotul meu in ele parca intra o turma de tauri;tot timpul ii trebuie ultimul tricou de pe raft bluza lui preferata e jos de tot asa ca,si l-am pus pe puil meu in pat si el vb si eu impaturam la haine.Nu i-a trebuit in brate nu a plins,a stat si a privit.
Am terminat si camera de aranjat de Craciun,dar bradul il fac in ajun asa e datina la noi.
toate fetele si pepenasii.

P.S ati vazut ca nu ati scapat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Avem distisor!!!!!!!!!!!

Boti, m-ai lamurit cu deshidratarea .

Ooka, mie mi-a zis pediatrul ca doar fructele prospete pot provoca alergii, prin fierbere alergenul dispare.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

multumesc, Mcoca si felicitari pentru dintzoasa

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Kami, am mai zis io cum ii cu apa vanilata: am fiert-o cu vanilie naturala, care se prezinta sub forma de pastaie si se gaseste la raionul de ingrediente si arome pentru prajituri. Costa 10 lei bucata, era sa lesine casierita la billa cand a pipait plicul si-a vazut ca-i doar un bat inauntru.

Ooka asa stiam si eu ca Vic, ca alergenul se distruge prin fierbere/sterilizare. Si fetele de la mai-iunie au venit cu acelasi gust amar de la Pukka Food

Adica Ale are bebelina? Daca e asa, e cea mai buna veste auzita de mine in ultimul trimestru Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, fericita si sa le/va aduca numai bucurii

Vic uraaa, felicitari pt iepurila Si a iesit asa fara frasuiala, fara maraieli?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput