Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

wow, Katty, ce petrecere faina!! Ce frumos ca v-ati adunat atatia!!

Crig-nu am fost cu sorcova decat in familie, ca in vecini nu avem unde.Imi cunosc vecinii, dar atat, un salut si gata.

Nico-sponsorizam noi benzina, ce sa facem cu piticu' si are o lista de cumparaturi luuuungaaa...ioi.
Voua cum v-a trecut revu'?? Ati petrecut cu basescu?

Sanzi-sa pui poze de la chef!! Asa imi lipseste o zbenguiala!!E primul an cand stam acasa de revelion, exceptandu-l pe cel in care s-a nascut Andrei.

Devoska, Lucia, cum ati petrecut??

O zi frumoasa!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La Multi Ani tuturor copiilor si parintilor!!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata,
Suntem in a doua zi a anului!
Multumesc de aprecieri!
Sanzi, nice party ati avut, noroc de buni...
Pozele noastre cele care erau pana acum erau facute cu Kodak (dar nu stiu exact modelul, trebuie sa ma uit, parca 7590), azi am mai pus unele facute de mama (a primit-o de la noi, fetele si ginerii, de Craciun) cu o camera foto Fuji J10.
Cristina22, spor la cumparaturi!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La noi ..si e asaaaa frumos.Andy de abia asteapta sa mearga la zapada.

Cris- spor la shopping.Unde anume mergeti ca eu in afara de tesco si cora nu stiu in Debrecen.

Crig - si ati fost la sorcovit??

Katty - ff frumoase pozele,iar voi la fel de frumosi si de eleganti

Sanzi te invidiez...petrecere de oameni mari,super..noi anu asta acasa cu copii,de mult n-am mai stat acasa

Lucia m-am gandit la tine ce repede ati sarbatorit voi,fata de noi,trecerea in noul an.!

Nicoleta sper ca nu esti racita.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Laura, nu mai am probleme decat cu nasul, dar eu am o rinita vasomotorie... bat-o vina!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cristina noi nici macar in familie nu am fost cu sorcova ca aici in ct nu avem pe nimeni.i-am facut eu o sorcova Mariucai ca stie ca asa e obiceiul si noi am fost cei sorcoviti.
am si eu poze de la rev dar nu am cum sa le pun aici.daca vreti le trimit pe mail.

pupici

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=7b841915e4d3f468ee5e00&skin_id=10&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/album/569495182ZYdHJz
am pus si eu poze de ian, si de la party...

Azi am descoperit intr-un parc f aproape, un drum de biciclete prin padure...din pacate, eu si sotu nu avem bici si nu am putut sa mergem azi...asa ca sapt viitoare ne vom cumpara si de abia astept sa mergem pe acolo!!!!

Luni incepem scoala, si nu prea cu chef mult...
Tot luni re-incepe tenisul, si marti pian...am renuntat la inot pentru o perioada...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici si la multi ani cu sanatate si numai bucurii !
Ce faceti, cum sunteti ?
Asa repede au trecut sarbatorile, incarcate de evenimente, agitatie multa, parca nici nu au fost.
Am petrecut si noi in noaptea de An Nou, 7 adulti si 3 copii, pana pe la 3 dimineata. Iar dupa un somn bun, am continuat cu sorcova pe la prieteni si familie. Abia ieri ne-am linistit, cand am inceput pregatirea de serviciu si scoala.
Si de azi, incep pregatirile pentru petrecerea Cristinei, de sambata, de ziua ei.
N-am apucat sa vad decat pozele cu Revelionul lui Sinzi, ca intre tineri si distractia lui David, zilele acestea.
La pozele de pe picasa, trebuie sa ma uit de acasa, ca de la serviciu, nu le pot viziona.
Poate reusesc si eu, sa pun pozele noastre, diseara.
O zi cat mai faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut mamici si pici!

Cumplit de ger la noi. Si la Nina (mi-a zis cumnatul meu). In rest... bine. Stefan a luat prima lectie de schi azi (ieri, in fine). I-a placut, mai merge si miercuri.

Va pup, o saptamana usoara.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

La noi e frumos ,zapada..Andy iese in fiecare zi la bulagreala...si totusi energia e la ea acasa,adica nush ce-ar trebui sa faca sa-l vad ca a obosit

Nicoleta ce frumos tre sa fie la ski...ma bucur ca-i place lu Stefan

Nina vad ca v-ati distrat nu gluma,super...si voi la zapada ,la cat de frig eeeee

Sanzi super pozele...ati luat bikes ?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput