Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 14
katty spune:
LA MULTI ANI, 2009!!!
Sa aveti un an minunat plin de impliniri si realizari!
Petrecerea de azinoapte a fost frumoasa, am stat pana la 4 dimineata, am fost 12 persoane, cu tot cu copiii, 2 la numar, adica Ana si Andrei.
Afara a fost un frig de ingheata pietrele, au venit colindatori cu capra, cu sorcova, a fost frumos, mancare multa multa de tot.
Azi dimineata au sorcovit copiii si au primit banuti!
Acum va sorcovesc eu pe voi!
SORCOVA VESELA,
Sa traiti sa infloriti,
Ca un mar, ca un par
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra iute ca sageata
Tare ca fierul iute ca otelul
LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!
Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
cristina22 spune:
La multi ani!!
Bine v-am gasit in 2009!!!
Katty- pentru sorcova !
Andrei a fost aseara cu plugusoru', pe la bunici si fratele meu si acum are bani si planuri de cumparaturi.Sambata mergem in ungaria la un magazin de jucarii sa se aprovizioneze omu'!!
Sa nu uit: VASILE
cristina si Andrei
crig72 spune:
La multi ani cu sanatate si sa va bucurati de cei dragi!
Si pe noi ne-a trezit azi Mariuca cu o sorcova in cap .ne-a spus ca ieri am sarbatorit revelionul si azi vom sarbatori sorcova cu alte cuvinte petrecere dupa petrecere.
pupici
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=7b841915e4d3f468ee5e00&skin_id=10&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mariuca
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crig72 La multi ani cu sanatate si sa va bucurati de cei dragi! Si pe noi ne-a trezit azi Mariuca cu o sorcova in cap |
Crig, a reusit Mariuca ta sa ma distreze de minune, de fapt exprimarea ta! Tare de tot!
De fapt am intrat sa va pun ceva poze din zilele astea de petrecere cu noi:
http://picasaweb.google.ro/catalina.balaban/Reve2009#
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
crig72 spune:
katty faine pozele!!copilasi tare eleganti si mamici de asemenea !
Cristina super ca puteti da o fuga la vecini!!sa aveti spor la shopping!
Mariuca
Nicoleta spune:
Salut.
Crig,m-a distrat Mariuca! Dar avea dreptate, nu?
Katty, ce copii frumosi! Si ce parintila fel! Foarte fain ati petrecut!
Cristina, a primit colindatorul si bani de benzina/motorina? Glumesc, fireste. Spor la cumparaturi!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
light spune:
La multi ani cu multa sanatate!Sa aveti un an excelent in care cele rele sa spele, cele bune sa se adune!
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Katty, superbe pozele!!!! Imi place tare cea cu Andrei si tati, cu camasil la fel!!! Are Andrei un zambet smecherash! Iar Ana imi rupe inima...e din ce in ce mai frumoasa!!!! Nu ma satur de pozele cu ea!!! (btw ce camera ai?, imi plac culorile din pozele tale...nu stiu de ce canon-ul meu scoate culori spalacite...tu prelucrezi apoi pozele ?)
Multumim pentru sorcoveala!!!!
Cristina, ce frumos!!! Uite ca ar trebui sa il invat si eu pe David sorcova...anul trecut a mers si el cu colindul in Romania!!!
Noi am fost la o petrecere cu adulti si am "gustat" si noi (dupa mult timp) o petrecere singurei si cu baut pe masura ! Am dansat, am cantat, am ragusit, am uitat numarul de "shot-uri" baute...a fost tare frumos!!!
David a stat cu buni si Rebecca si vecinii de alaturi (s-au jucat pana tarziu in garaj la ei),au facut gratare, au avut tort si artificii!!! Asa ca nu ne-a simtit lipsa deloc!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
ps
Katty, am vazut soriceii pe care i-a facut si prietena mea Mirela la petrecerea de Craciun cu Mosul!!! http://good-times.webshots.com/photo/2421640260087737923IIaXHA
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,