Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 16
Francisca spune:
La multi ani cu sanatate, bucurii si impliniri!!!
Bine v-am regasit in 2009!!!
Of, ce rau este fara net acasa...cat am pierdut, dar recuperez acum
Am citit ce ati scris, am vazut repede si pozele voastre, foarte frumoase
Nu imi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede
Sunt asa de obosita mi-as lua inca o saptamana de concediu
De Craciun a fost frumos, a venit ...strengarul a intrat pe geam a adus toate cadourile de pe lista a adus si zapada mult asteptata, ne-am bucurat foarte tare
Multumim fetelor care au trimis ninsoarea la noi prin Mos Craciun
Vlady a colindat pe toata lumea (pe noi, pe bunici, matusi si cativa vecini) apoi am fost la Timisoara sa cumparam jucarii
Am facut si noi cateva poze, dar nu le am la servici sper sa reusesc sa le pun saptamana aceasta.
De Revelion am stat acasa cu baietelul nostru scump si cu parintii mei, a fost foarte frumos
Azi si la Resita e foarte frig, brrrr...
Pacat ca nu mai ninge...dar ne bucuram pt. cei care au zapada.
Nina, va pregatiti de petrecere super sarbatorita
Nicoleta, multa sanatate! Mult succes lui Stefan la ski
Cristina_C, Devoska, cum v-ati distrat? Ati ajuns cu bine acasa?
Cristina22, cum te mai simti? Multi lui Andrei
Laura, am nevoie si eu de un raspuns la intrebarea ta
Multi lui Andy si Alexiei
Crig72, frumoasa foc Mariuca, un dulce de la noi
Sinzi_ana, frumoase poze, superba petrecere
si lui David
Gabbriela, voi ce mai faceti? lui Julian
Anda, ce mai face Edi? Multi din partea noastra
intregul
O zi frumoasa in continuare !
Francisca
Francisca spune:
Of...fetelor...am citit de micuta Emma ...eram asa de bucuroasa cand am citit mesajele mai vechi scrise de Aida, cand zicea ca Emma se simte mai bine si ca s-a ridicat din pat, ca s-a jucat cu zapada... dar ultimul mesaj ...m-a cutremurat...
Sa ne in continuare pt. un MIRACOL
Aida, suntem alaturi de tine si ne in continuare ca noul tratament sa aiba afect.
Multi matzei mici.
Francisca
cristina22 spune:
Francisca-asteptam pozele voastre!
Esti tare draguta, ca ti-ai amintit de mine.Sunt bine, stare tehnica si-a revenit complet.
Laura-poi nu mergem noi sa luam numai papica, ca zici tu de cora si tesco.Merem dupa tzoale si jucariiSunt multe magazine!!!
Nina-cum stati cu pregatirile.Unde sarbatoriti??
Crig-si mie mi-ar placea sa o vad pe Mariuca.Cum sunteti? Aveti zapada?
Nico-cum se descurca Stefan cu skiurile?
Katty-ati inceput gradi?
cristina si Andrei
crig72 spune:
la multi ani Ioana!!sa fii sanatoasa si petrecere frumoasa!
la multi ani Ioan (caprioara)!salutari si sanatate de la noi!!
noi plecam la patinoar ca afara e o vreme splendida.
va pup de va zapacesc de la mic la mare!!
Nicoleta spune:
Salut.
Stefan a fost azi a doua oara la schi. Ii place, vine de acolo hamesit . Important este ca face miscare in aer liber si curat si ca ii place. Performanta va aparea si ea... speram.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Hello dragi mamici, noi am ajuns cu bine acasa duminica dar abia acum am mai avut puterea sa intru deoarece luni am fost prima zi la noul loc de munca si am avut emotii cat carul, asta fiind ultimul hop din aventura inceputa odata cu concursul din decembrie!
Luni si marti n-am facut nimic, azi am avut SEDINTA toti cei nou angajati cu directorii generali si cu nea prezidentele institutiei si am fost pusi fiecare la particica lui! Apoi a fost serbarea de nume a dlui prezidente si am fost invitati noi si vechi! Asa am putut cunoaste mai multa lume.
Maine voi avea si calc. pe birou, deci imi va fi mai usor sa comunic!
Andrei a inceput gradinita de luni asa ca totul e in ordine!
Sinzi, dragute poze, uff, ce vreme calda aveti, pe mine ma deprima gerul asta, ma rog, azi a fost ceva mai cald, dar oricum!
Nina, vazut si pozele tale, foarte generos a fost mosshhul cu fetele tale si cu voi!!!
Nicoleta, a terminat Stefan lectiile de ski? Cum a fost? I-a placut? Intre timp vad ca ai scris ca a fost a doua zi si i-a placut, importanta e miscarea si aerul, performanta va veni doar daca va vrea el asta!
Andy, nu te invidiez ca ai zapada caci mie nu-mi place, doar pentru Andrei mi-as fi dorit, dar si asa foarte putin! In schimb va invidiez ca va puteti face cumparaturi in Ungaria (si pe Cristina22 desigur)!
Francesca, mos bogat si la voi, si cadouri, si ninsoare, asteptam cu siguranta si poze, drept dovada!
Ma va pun poze din ultimele zile petrecute la munte:
http://picasaweb.google.ro/catalina.balaban/Reve2009#5287160465532453858
Pup toate mamicile, de maine promit ca intru mai des!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Francisca spune:
Azi este asa de frumos la noi... ... dar nu pot iesi cu Vlady afara pt. ca este racit
Sper sa fie ceva usor, fara complicatii .
Pun cateva poze facute la Timisoara, doar pe acestea le am la servici, dar promit sa le pun si pe celelalte cat mai repede
http://community.webshots.com/album/559784763XeuLEB?start=192
Cristina22, cum sa nu imi amintesc de tine...tu ai fost mereu activa si dintr-o data ai disparut m-am gandit eu ca ceva nu e ok Ma bucur din suflet ca acum esti bine Multi si lui Andrei
Katty, felicitari pt. noul loc de munca si mult succes!
Am vazut pozele voastre...SUPERBE...Andrei si Ana frumosi foc
Mi-au placut foarte mult si picturile...voi le-ati facut?
Sa stii ca si Vlady este innebunit dupa sah dar nu suporta sa piarda
Va doresc o zi frumoasa si linistita !
intregul
Francisca
andy.p spune:
LA noi nu mai e asa multa zapada in oras...Andy isi omoara timpul jucand tot felul de jocuri:Nu te supara frate - da el se supara daca pierde- Piticot,carti ptt copii...
Franciscaici lu Vlady sa nu mai fie racit...ff frumoase pozele,cred ca s-a distrat Vlady de numa
Cris tre sa-mi dai cateva lectii de shopping
Crig cum s-a descurcat printesa la patinoar??
Nicoleta ceva pozici cu schiorul??
Katty nici e nu ma dau in vant dupa zapada..sunt mai friguroasa su astept cu ochii pe calendar caldura,da ptr Andy e super.Am vazut pozele andrei e tare dragutz..o gramada de Mosi Craciuni care pe unde...si picturile pe fata sunt ff frumoase.Sah joaca si Andy da tot asa se supara daca pierde
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Lucia m-am gandit la tine ce repede ati sarbatorit voi,fata de noilaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)AlexiaAndrei |
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Fetelor, ma scuzati, sunt tot pe fuga....
Poate dupa petrecerea Cristinei, nu va mai fi atata agitatie si voi putea sta si eu, cu voi, mai mult la povesti.
Petrecerea va fi acasa(ca tot intreba Cristina22), la noua locuinta. Aici, in oras, nu exista loc de inchiriat pt. petreceri la copilasi. A fost unul, dar n-a tinut prea mult si s-a desfiintat.
Cristina vrea tort cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici(desi a mai avut la 3 anisori un astfel de tort). Dar pt. ca tot va avea 10 invitati, va fi un tort cu 10 pitici, sa-i poata da fiecaruia unu'.
Francisca, am sa vizionez maine pozele. Acum alerg acasa, sa fac o praji pt. petrecerea de sambata.
Insanatosire grabnica lui Vlady !
Lucia, ce mai faci, cum te simti ? Am vazut ca nici nu ti se observa sarcina. Arati tare bine !
Fetelor, am reusit aseara sa pun pe net si ultimele poze din decembrie si primele din ianuarie.
Sa aveti o zi cat mai faina in continuare ! Pe maine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.