Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Nina spor la pregatiri si petrecere frumoasa!
Laura a fost fain la patinoar!ii place(chiar daca a gustat si gheata) si e tare ambitioasa. in concluzie se descurca binisor.incerc sa pun si niste filmulete.

am revenit cu filmuletele http://good-times.webshots.com/video/3059812370101878694NtBtpB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Poze cu schiorul nu am, din pacate, el merge cu un grup de copii de la gradi, vin instructorii sa ii ia si tot ei ii aduc. Sper sa reusim sa il vedem si noi odata...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-spor la pregateli!! Astept pozele!!!!Sunteti o familie superba si de cate ori va vad pozele, imi merg la inima!
Deci, maine CRISTINA, este deschizatoare sezonului de 7 ani si David de Sanzi il incheie!!

Crig-dar se descurca minunat Mariuca!! Bravo!
Andrei e mai precaut cand vine vorba de role sau patine.Ma intreaba-vrei sa cad si sa ma ranesc?

Nico-cum sunteti??

Lucia-cum e burtik?

Laura-nici Andrei nu suporta sa piarda.Cu mine ii merge, insa taica-sau nu se lasa batut si orice partida se lasa cu scantei!!

Francisca-da' ce baietoi mare s-a facut Vlady!! Ce incantat era in masina lui Shumi!!In Iulius Mall sunt facute pozicile?
Cum e Vlady cu raceala??

Katty-se pare ca nu ai atata timp liber, daca nu ai apuca sa intri.Felicitari pentru noul job! Sa-ti aduca satisfactii pe toate planurile!! Frumos ai inceput anul!!

Noi suntem un pic tristi pt ca am despodobit bradul si casa si arata asa goool!!, vorba lui Andrei!
Deocamdata, nu ne lasa Andrei sa aruncam bradul, asa ca sta dezbracat, dar in suport, totusi, in mijlocul curtii

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine, va scriu de la calculatorul meu (nou-nout) de pe birou!
Am intrat in paine, am tot ce-mi trebuie ca dotare, inclusiv mi s-au repartizat task-uri! In fine, ma simt ca acasa!
O sa citesc d.a. tot ce-ati scris si mai scriu!
Diseara tb. sa merg cu Andrei la doctor, i se irita si se inroseste urat si tare pielea pe maini (deasupra), eu pun pe seama frigului, dar nu-i trece cu nicio crema, am dat si cu galbenele, si cu nivea, si cu crema de iritatii mustela, si deja saracul plange cateodata de durere....aveti idee ce-o fi? La visi i se inrosisera mainile pana aproape de cot intr-o seara!
Nina, petrecere frumoasa Cristinei, am vazut si eu pozele, mi-au placut toate, dar indeosebi cele de afara, cu orasul plin de promoroaca! Cristinuca seamana tot mai mult cu tine!
Maine o sa intru sa-i urez chiar de ziua ei La Multi ani!
Lucia, super-revelionul la 38 de grade, nici nu pot sa-mi imaginez, e ca la noi la 1 mai sau 23 august!
Francisca, are dreptate Cristina22, a crescut mult Vlady, (de fapt au crescut toti copiii nostri, pana la urma), multam de urari!!!
Crig, ce bine se tine Mariuca pe patine, o invidiez, nu pentru Andrei, ci pentru mine, care nu ma incumet!!
Cristina, multam si tie ptr. urari, in fine, simt ca incep sa ma destresez, imi dau acuma seama ca mintea mea e capabila inca sa invete, iar acolo unde am fost totul era o rutina, si ma plafonasem!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andy s-a mai bucurat de o saptamana extra de vacanta ...au avut ceva probleme doamnele si decat sa-l mute dintr-o grupa in alta am preferat sa-l mai tin acasa,cu mine si cu tati care a avut si el inca o saptamana de concediu.De luni toata lumea la munca si eu cu Alexia

Lucia nici eu nu m-as fi bagat in aglomeratia aia..da oricum I-am mai spus si lu Sanzi,nu-mi pot imagina Rev cu asa caldura

Nina cum stai cu pregatelile?Cate petreceri aveti?

Crig chiar ca se descurca bine Mariuca,bravo.
Lu Andy ii e frica si pe role desi si-a dorit,la fel si patine vrea da mai vedem..

Cris aceeasi poveste si la noi,eu il mai las da taica-su never si sa vezi atunciEu mai tin un pic bradul,imi place asa mult si dupa aceea chiar ca pare goala casa

Nico poate totusi apucat sa-l vedeti.

Katty felicitari ptr noul job..imi pare rau de iritatia lu Andrei,nush ce sa zic si eu m-as fi gandit tot la frig...acuma vezi ce-ti spune dr.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Azi am stat cu Vlady acasa Este ceva mai bine... are nasucul infundat dar cel putin nu ii mai curge ca ieri

Am laptopul surorii mele, asa ca profit sa va pun si celelalte poze : Craciun 2008 si Iarna

Nina, am vazut pozele voastre...superbe ca intotdeauna

La multi ani, Cristina!
Printesa mica si frumoasa, noi iti dorim multa sanatate, bucurii si impliniri !
Petrecere frumoasa si multe surprize placute!

Cristina22, ce figura e Andrei
Noi inca avem bradutzul, il mai tinem pana duminica, dar si noua ne va parea goala camera
Da, primele poze erau facute la Mall s-a distrat foarte tare

Katty, ce a zis medicul?
manutzele lui Andrei sa treaca repede

Laura si Vlady a stat acasa saptamana aceasta Sper sa se refaca rapid, daca nu, va mai sta o saptamana acasa

intregul

Sa aveti un week-end minunat!

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Katty, ma bucur ca este bine la noul job! Sa fie numai asa! Cat despre mainile lui Andrei, si eu am probleme, mi se crapa si uneori imi dadea si sangele (asta dupa ce l-am nascut pe Stefan). Si acum dupa ce spal vasele patesc la fel! Eu folosesc o crema de maini de la Avene, au si pentru copii. Pentru fata lui Matei care se inrosea doctorita mi-a recomandat Sebamed. Sper sa ii fie de leac!

Eu sunt foarte obosita... Sper sa imi revin. Va pup pe toate.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Francisca, nu ne-am mai dus la doctor, fiindca nici nu era doctorita lui, nici mainile lui Andrei nu mai erau asa iritate, o sa ma duc odata cand e cu ele foarte rosii si iritate cum erau aseara!
Nicoleta, merci de sfaturi, n-am Avene, acum am incercat (mainile nu mai sunt rosii si iritate, dar pielea e mai groasa pe locurile respective) cu Baneocin, sa vad daca o fi maine mai bine.
O mamica (doctorita) mi-a zis ca s-ar putea sa fi capatat o alergie la frig (aseara s-a jucat cu mainile in zapada), iar cel mai bun tratament: ferirea de alergen, deci manusi calduroase!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bine v-am regasit in 2009!
Craciunul 2008 a fost asa cum si l-a dorit Robert: cu zapada. A inceput sa ninga chiar in Ajun.

La multi ani, Kiki, mult succes la scoala, sanatate, noroc si numai bucurii! Sa ai o copilarie minunata si o viata plina de impliniri!
Nina, felicitari pentru cei 7 ani de cand esti mamica. Imi sunteti amandoua foarte dragi.
Petrecere frumoasa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Kiki!Multa sanatate si fericire, sa ai parte de o copilarie de basm, si o viata senina! Petrecere frumoasa!Eu ma simt bine, burtica nu este prea mare, dar totul este in regula, am facut analize si eco, si abia astept eco din 28 ianuarie cand o sa aflam daca e fetita sau baiat.Aici avem poze de la revelion si de la Craciun:http://community.webshots.com/user/savitry15

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput