Pepenasi de iulie - august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ruxi, ideea e ca ramane lapte in gurita, si poate ajunge in urechea interna. Cand va avea si dintisori se dezvolta flora, deci carii. De-aia trebuie mai sus. Plus ca niciun copil nu trebuie culcat inainte de a fi spalat pe dinti.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Capri, pe strada Pitar Mos, vezi ca am dat link. Poti face si tu masaj in timpul acesta, nu strica . De aqua gym nu stiu cum fac, unde, in ce...intreb la telefon cand ii sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIANAMI ahaaaaam, m-am deshteptat.
banuiesc ca..dupa ce ii ies dintii nu? trebuie spalati ei, ca acu...ce sa spal? guritza? desi....de la lapte...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Diana, .

Flori, tot reclama mascata zice . Baga un spatiu undeva in numele siteului, poate asa o sa te lase.

Noi azi am mancat 3 feliutze de banana zdrobite cu furculita. Nu a parut prea fericita, dar macar le-a mancat. Maine as incerca un morcovel fiert.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Speli si acum, normal . Cureti gingiile cu o compresa de tifon, seara, dupa ultimul supt. Sau daca are limbuta prea incarcata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIANAMI problema e...ca dupa ce suge seara...adoarme. nu la supt dar imediat. si orice alta miscare gen schimbat sau orice altceva...il trezeste iremediabil. nu pot sa ii fac...dimineatza?
ca si asa papa si noaptea....
'limbutza e curata, o verific mereu. asa zic eu...da mai stii...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cine ma lamureste cu fluorul..acu ca suntem la sb cu dintii

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

In timp ii faci ritual care va include si spalatul pe dinti. Cand va invata sa doarma singurel, fara san. Adica baie, masaj, lapte, spalat pe dinti, poveste si gata. Eu asa zic ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor eu m-am inscris la un concurs,am trimis o poza cu mine si Ralu,daca vreti sa va inscrieti si voi:www.afluacum.ro. Intrati in sectiunea concursuri si noi suntem la pagina 12 daca vreti sa ne votati.Se poate vota o singura data pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

tecky: am votat

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput