Pepenasi de iulie - august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
Ingry spune:
Helpppp!
Alex al meu de 3 zile a decis ca nu mai vrea biberon. El vrea sa pape doar cu lingurita. Ce ma fac? Refuza cu indarjire biberonul, doar noaptea il insfaca cu pofta...Stiu ca mai era cineva in situatia asta, dar nu imi amintesc exact despre cine e vorba, dar spunea ca ii da biberon doar prin somn. Ei, am zis sa incerc si eu si la somnicul de 11AM cand am vazut ca adormise, hop si eu cu biberonul. In prima faza l-a luat fericit crezand ca e suzeta, dar s-a prin repede si l-a impins afara.
Deci, fetelor, va rogggg pentru o solutie!!!!
Ingry spune:
Ileanna, acum am citit din capitolul trecut. Sa stii ca si al meu are uneori acel "suflu ciudat, ca de efort". Si eu m-am intrebat ce o fi, dar nu am luat in seama; mai ales ca am observat ca daca are acel suflu greu si inghite se pare ca dispare (ca si cum ti-ai drege vocea, doar ca el nu stie sa o faca)...Spui ca e din cauza ca ii ajunge lapticul pe caile respiratorii ori mai grav bronsiolita? Tinand cont ca si Alex a avut reflux, sper sa fie prima varianta si la mine. Ufff, trebuie neaparat sa raportez pediatrei...
diarux spune:
asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BUFI, TECKY, ANACO multumim 
DIANAMI care e legatura cu hipoacuzia sau otita daca papa bibe in somn? ca nu inteleg.De ce se intampla asa?
Mishto ispravile lui Andreiutzu!
Daca mai vrei...sa imi mai dai linku de la radio acela pt bebei.

BUJO si noi ne trezim noaptea, asa ca,.."you are not aloooooone!I am here with youuuuuuuuuuuuuuu"...etc recunoasteti personaju'!![]()
![]()
IROLFazi nu ne-am intalnit cu catzelu.![]()
Dr_ANCA
multumim pt dedicatie. super!
MITZY 
mergem la baitza
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
boticelina spune:
Auuuuu si noi [emoticon urland la luna]. Am dormit 4 ore azi noapte deoarece la 5 cupilul meu a decis ca e vremea de distractie (asta dupa ce adormise la 9 jumate, cu o ora jumate mai tarziu decat de obicei) si pina la 6 a chiuit, a tzitzilit, a mormait dupa care a adormit, dar somnul meu deja se dusese. Daca nu-mi injectam niste cafea dimineata la munca as fi cazut cu freza pe taste. Si mai sunt si racita (in continuare).
Nici Nancy nu mai papa lapte simplu cu placere dar azi i-am facut figura cu vanilia si a supt pina la ultima picatura
, a miorlait cand s-a terminat bibele.
Eu ma pregatesc sa intarc deoarece desi iau Galafor cu lapte in care am dizolvat Galactogil, scot doar din dreptul 30 ml/zi. Ufff, urati-mi noroc la noapte ca nu stiu ce-o sa fac, inca mai cuget daca sa fac ceai sau lapte 
Anaxena asa eram io inainte sa ma intorc la munca. Dupa, au disparut starile de nervozitate dar au fost inlocuite plenar de starile de vinovatie ca nu-s cu pisoiul meu cele 6 ore. Dar per total mi-a facut bine la neuron intoarcerea la serviciu.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
azi am cumparat revista superbebe si au un dvd cadou pt copii de la 6 luni cu tematica-culorile..s-a uitat Maria cu mare interes,ea care nu sta o sec locului..nu l-am vazut pe tot ca trebuia sa facem nani,dar cu siguranta ne uitam la el si maine
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
Boti eu is la serviciu de cand am nascut si nu-mi face delok bine..poate ar trebui sa stau cateva ore fara Maria,dar la cat ma vait eu numai gandul sa stam separate ma infioara
vad ca mie luna plin imi prieshte...a adormit copila fara pic de scandal.ne-am uitat la dvd,papat tzitzi pus in pat,zambit la mami.mami inchis usha,copilul nani...macar aici ma mandresc cu Maria
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dma2007 spune:
da ana e super dvd-ul eu am fost la prezentare
o sa fie o serie de 5 sau 6 pe varste , educative, fiecare dvd fiind adaptat pentru o anumita varsta
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
anaxena spune:
acum pt noi,adultzii nu e asha tare dvd...dar Maria era captata!!!sunt curioasa cu ce o sa fie celalalt..ia sa ma uit pe site
apropo mai am putzin si imi inmultzesc stelutzele
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
boticelina spune:
Ana Maria ta e gemeni, noi avem racusori
la ai nostri nu le prieste luna plina.
Normal ca daca o cari pe Maria dupa tine la munca nu faci o pauza cu adevarat. Eu fac si crede-ma ca n-am timp nici sa sun acasa, ma mai suna mama dupa masa de fructe sa-mi spuna cum a mancat si si atunci vorbim scurt. Poate daca as avea timp sa sun eu mai des sa vad ce fac fetele nu m-as simti asa de vinovata, dar crede-ma cu n-am timp nici sa ma duc la tauleta... Ce era de facut in 8 ore eu tre' sa robotesc in 6...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Am ajuns si eu la faza papa si apoi, SPER, somn
.
Aseara, sa nu credeti ca m-am putut culca. Desi ii pusesem la nani pe amandoi, cum m-am bagat in pat Ilinca a inceput sa miorlaie, asa ca a trebuit sa revin pe baricade. Si vreo ora a durat pana s-a culcat la loc, si a mai si supt inca o tura zdravana. In acest timp si Matei s-a dus de vreo 2 ori la baie, ca avea burtica deranjata. Si tipa dupa mine sa vin sa-l spal, ca se manjise rau
. Apoi, fata s-a trezit iar la 2 ore, 1 ora jumate, si tot asa
. Super, nu
?
Sa vedem in seara asta...
Xeno, felicitari ca-ti iese cu culcatu! Sunt verde de invidie
. Zici ca-i fain dvd-ul? Sa-l luam si noi atunci.
Flori, da pm sa te votez.
Dianami, esti un izvor nesecat de informatii pretioase
. Unde e sediul la astia cu aquagimul de bb? Ca preturile e decente
. Au piscina de cupii, sau in ce fac gimnastica? Trebe sa stai si tu cu bb? Ori poate beneficia de un masaj si fundul tau in timpul asta
?
Boti, sanatate si sa te mai tina lapticul! Ma bucur ca iti merge bine la munci
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)