Pepenasi de iulie - august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si pt ca am un fix in seara asta si vreau sa ma albastresc..ca de cand tot ashtept mai scriu un mesaj

cine e treaza???adiq nu cred ca-si permite vreuna luxul sa faca nani la ora asta

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Luna plina, luna plina, dar azi nu cred ca a dormit mai mult de juma de ora, in rest numai in brate si multe tentative esuate de a o culca. Cred ca s-a prins gagica ca prea o laud ca doarme bine noaptea ca s=a trezit de 2 ori dupa baie, pana acum. E clar maine fara suc de mar, o sa incerc morcovul.

Diarux sa-mi zici daca merge upload-ul?

Tecky eu te votez numai sa-mi spui unde, ca de inscris nu cred, m-am lecuit cel putin o perioada, maine se termina cel la care participa puii si deja am ametit sa adun voturi, da-mi un pm si punctam

Si eu as vrea sa stiu cum e cu fluorul.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt voturi deja am mai acumulat voturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cu fluorul...trebuie sa discutati cu un stomatolog pediatru. Se da obligatoriu, zilnic, pana ies toti dintii definitivi. In zilele in care se uita, prismele dentare se formeaza cu calciu in loc de fluor. Prisme cu calciu intre prisme cu fluror = zone slabe care se pot strica primele (prismele cu fluor sunt mai dure decat cele cu calciu).
Se tine cont de mostenirea genetica, de cantitatea de fluor din zona voastra (in apa).
Cat timp se da, copiii vor folosi pasta de dinti fara fluor (la noi e doar Nenedent Baby, in afara sunt multe fara).
Eu le dau ambilor copii de la primii dinti. Iulia are dantura perfecta pana acum. Sa vedem mai tarziu.

Oricum, fara igiena riguroasa, degeaba dam fluor. Pasta conteaza mai putin, important e pariajul, trebuie facut corect si de minim 2 ori pe zi. Asta trebuie invatati copilasii in timp .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

irolf1 ai pm.Eu nu prea cred in astfel de concursuri dar nu strica sa incercam nu?

Mergi la inceput

tecky: si iar la locul 1 e cineva care ...nu am cuvinte sa ma exprim

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Concursuri foto...cu Andrei nu mai trimit nicaieri . Iulia a fost Baby Star la Baby Expo (2-3 ani), pe site-ul mami a castigat de 2 ori 2 concursuri (unul cu produse Hipp, altul Nestle), tot la Baby Expo a castigat si-un concurs de mers de-a busilea (prima ei diploma si medalie de loc intai ....si inca un set de cosmetice de bebe Nivea, nici nu mai stiu unde...deci unele sunt pe bune .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Cu fluorul...trebuie sa discutati cu un stomatolog pediatru. Se da obligatoriu, zilnic, pana ies toti dintii definitivi. In zilele in care se uita, prismele dentare se formeaza cu calciu in loc de fluor. Prisme cu calciu intre prisme cu fluror = zone slabe care se pot strica primele (prismele cu fluor sunt mai dure decat cele cu calciu).
Se tine cont de mostenirea genetica, de cantitatea de fluor din zona voastra (in apa).
Cat timp se da, copiii vor folosi pasta de dinti fara fluor (la noi e doar Nenedent Baby, in afara sunt multe fara).
Eu le dau ambilor copii de la primii dinti. Iulia are dantura perfecta pana acum. Sa vedem mai tarziu.

Oricum, fara igiena riguroasa, degeaba dam fluor. Pasta conteaza mai putin, important e pariajul, trebuie facut corect si de minim 2 ori pe zi. Asta trebuie invatati copilasii in timp .

acest fluor cum se prezinta,sub forma de ce?si cand se da..cand ii dau dintii,nu?

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Info proaspata de la Sensiblu: 15% reducere in decembrie la produse organice (?) pt. copii, gama Planet Kid. Habar n-aveam de ele.

Mergi la inceput