Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)
Raspunsuri - Pagina 6
Annisia spune:
Yaio, io ma bagam prima la beutura si la distractiune. Stiam si ce cadou sa-ti iau... HIhihihi... Da ma suna al meu sa ma intrebe daca m-am mai gandit cu revelionul si norocul lui (si al copilasului) e ca nu au inventat astia teleportarea, ca-l strangeam de gat fara regrete. Cum ma, tot eu sa ma gandesc? Pai io am incurcat pe cineva? Moama, asta le intrece pe toate vericule...
Ma duc sa sparg frigiderul. Macar sa am si io o satisfactie! Mi-am atins telul - m-am vazut slaba la loc; acum nu-mi mai pasa, ca stiu ca pot. Ma duc sa fac burta mare, sa-mi aduc aminte cum aratam gravi... Fetelor sa nu faceti ca mine! Voi daca vreti si daca puteti sa fiti gravi pe bune, nu ca mine cu sunca depresata. Chiar, ia sa ma duc eu la Piata Matache sa-mi iau sorici. Nu, ca e aproape de al meu si cine stie ce ganduri criminale imi mai vin. Ma multumesc cu plescoii mei si puii fripti... Hihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Annisia, multa sanatate baiatului! Cum de a racit asa rau mititelul?
Yaia, daca vrei sa ma inveselesc mai bine oferi un vin fiert, astea fara alcool nu ma inveselesc decat daca sunt frumos si viu colorate.
Papanash, super show din ce povestesti, vad ca ai alt tonus azi, chiar si asa nedormita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Annisia spune:
Roxule, daca marti ajungi pana in ora 14:30 in Cora, e ok!!!! Pe la ce ora crezi ca vei veni? Sau ai planificat sa mergi dupa program?
In alta ordine de idei, am un exemplar din cartea de la Adevarul de saptamana trecuta. Mi-a mai luat cineva tare grijuliu si imi luasem si io. A trebuit sa dau omului banii, ce era sa fac? Si m-am pomenit cu doua carti amu. E sigilata, cu tot cu ziarul de joia trecuta. Care are lipsa sa ma anunte!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Annisia, batem palma, ajung pana in ora 2, adica in timpul programului de lucru.
Hai pofta buna, si eu mananc bulimic de cand am slabit, acum am pus la loc jumate din ce am dat jos, dar ca si tine ma gandesc ca o sa scap din nou de kilele abia puse. Yam yam, niste sorici as baga si eu!
Rox ,
Poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Am vazut noua camera, foarte frumos aranjata! Am salvat si linkul, sa caut si eu aici aparatori de pat. Nu m-am gandit la magazinele cu jucarii gen Toys'r'us, dar o sa caut si acolo. Si apoi vad eu cand e timpul pt. pat normal, dar parca as vrea. Oricum, cred ca dupa sarbatori! La noi e musai sa avem aparatorile si patul gata in acelasi timp pentru ca Tudor doarme in camera lui si in patutul lui de cand l-am adus de la spital, deci nu ii stric in niciun caz bunele obiceiuri. Dar si el doarme tare 'imprastiat', de asta trebuie protectie maxima de prima data (uneori in gasesc lipit de grilajul patutului, capul e unde trebuia sa fie picioarele... Vad ca patul ales de voi nu are chiar nimic sa o protejeze de caderi...aici sunt paturi care au un soi de rama mai inalta si ai cam 10 cm de lemn din rama patului mai inaltata decat salteaua, deci ajuta sa-l opreasca...oarecum...trebuie sa mai cercetez problema. Multumesc mult de info, de poze (delicioase fetele ), de urari si, nu in ultimul rand, de pupicii dulci!Trimitem si noi multi ![]() ![]() !Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, multumim
.Al doilea somn a fost oarecum ok, in sensul ca a dormit bine, dar s-a trezit plangand. Cred ca inca nu recunoaste locul. Si mie mi-e frica de cazutul din pat, de aceea vreau musai sa iau aparatoare. In plus, am incercat sa stau departe de marginile de lemn doar putin ridicate, de frica sa nu isi tranteasca, atunci cand doarme, capul pe ea. Si, mai ales, sa nu isi loveasca permanent picioarele sau bratele la urcare/coborare. Patul are colturile rotunjite... Aaa, si mai vroiam sa incap si eu pe langa ea, ca adoarme numai cuibarita langa mine si eu s-o tin in brate
Imi pare rau pt licitatie, dar macar tot te-ai ales cu ceva facut de Tudor. M-ai amuzat cu cat de flamand ziceai ca e pustiul. Chiar, ce program de masa are peste zi si cam ce mananca?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Sim,
multumesc din suflet pentru ajutorul de azi. Fisierul acela este beton, sunt buna de cinste.
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Anisia, pai bine mai eu sunt cantitate neglijabila???
, doar am spus prezent, asteptam sa hotarati ziua.Hai nu mai fi suparata, zau nu are rost, astia sunt barbatii si nu ai ce sa faci, iar berbecutele tb sa-si pastreze calmul![]()

nevirusati pt Yanisucu.
Roxana, e ok la 12, o sa-i dau putin programul peste cap lui Cristi, dar asata este....doarme el si mai tarziu.![]()
Luy, da un semn sa vedem daca e ok ziua si ora.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Eu am rezolvat o parte din drumurile de azi, am mers la munca sa-mi ridic bonurile cadou, si uauuuuuuuuuu, acum vor sa ma intorc din febr.![]()
si nu mai vreau euuuuuu......![]()
![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
mai am si eu momente cand imi vine sa-i sparg capul ( si ii si zic, cu seninatate
) dar ma calmez rapid, stiti cum ? ma gandesc cum mi-ar placea sa se poarte nora-mea cu Ghighi,ca n-as fi de acord cu una artagoasa si careia sa-i ploua mereu
si ma calmez imediat. Si vorba dulce mult aduce.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
diwana spune:
Buna si de la Cluj.
Piticul meu doarme, imediat se trezeste, asa ca sa scriu repede
. N-am avut net, tare nasol e!
Adi, foarte frumoasa camera Lisei
. Al meu sigur ar cadea din pat cu o protectie din acelea. Doarme in toate directiile si in toate pozitiile
.
Papanash se pare ca ti-a prins foarte bine concertul, e evident ca te-ai simtit bine. Despre Ghighi, ce sa zic, e foarte cuminte
. Are si al meu potential sa faca la fel ca meseriashul tau. Nici eu nu stau tot timpul dupa el, adica il las mai las si nesupravegheat cateva minutele. Dar aud ce face, si cand nu aud, dau cu okii dupa el, ca daca-i liniste clar nu-i semn bun. Insa eu am noroc ca am si un tarc in sufragerie, si sta singurel in el si se joaca daca am eu ceva treaba. Altfel ar mai greu. Din fericire inca nu a dat drumul la aragaz, insa e pe lista lui de "must have, must do". De cateva ori pe zi merge si scoate butoanele
Nici eu n-am usa la bucatarie, dar am macar la camera, asa ca atunci cand are de butonat aragazul, masina de spalat si aranajt vasele in dulap sunt si eu mereu cu el.

Lavinia, sora de Yaya, nepotica de Marunzika, Crishtina, Betty and sotzul, si nu in ultimul rand sotz de Teo 

Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Teo cate s-au mai adunat pe capul tau. Multa rabdare si putere. Treci tu si de astea 
Rox, un
pt. Andrei care o face pe ami asa de fericita. Dragalasul de el 
Yaya sorry ca n-ai mai prins mare lucru la licitatie, da' las' ca tu ai premiul cel mare acasa. Si nici macar n-a trebuit sa licitezi pt. el
. Vezi ca premiul tau este intr-un ambalaj mic si scrie Tudor pe el (asta ca sa nu te apuci sa-ti cauti premiul prin casa
)
Annisia sper totusi sa mai salvati ceva din revelion chiar daca nu va fi in Anglia. Ce sa faca omul daca tre' sa apere tara? Pt. tine si fiul lui o apara ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares