Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

mai am si eu momente cand imi vine sa-i sparg capul ( si ii si zic, cu seninatate ) dar ma calmez rapid, stiti cum ? ma gandesc cum mi-ar placea sa se poarte nora-mea cu Ghighi,ca n-as fi de acord cu una artagoasa si careia sa-i ploua mereu si ma calmez imediat. Si vorba dulce mult aduce.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

E-he-heeee, pai pana la nora mai sunt 20-30 de ani. Nici n-o iau in calcul! Ce fac eu intre timp, ca tre sa dau pept cu realitatea zi de zi???
Si apoi, nora o sa fie aia pe care o vrea Yanis, in consecinta sa se spele cu ea pe cap. Intre timp io tre sa ma spal cu asta de mi-a fost drag...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, am primit plicul azi, e foarte dulce Puppi , parca tu povestesti de alt copil nastrusnic, nu poate fi vorba de fetita asta cuminte si delicata din felicitare .
La multi ani pentru nepoata ! Ati fost la petrecere ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Buna si de la Cluj.
Annisia sper totusi sa mai salvati ceva din revelion chiar daca nu va fi in Anglia. Ce sa faca omul daca tre' sa apere tara? Pt. tine si fiul lui o apara

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Nope, Patria o apar io (puteti sa dormiti linistite); el doar ne scapa de infractori... Si cum inca nu ne-a scapat de toti, nu-i gasesc nicio scuza!
Acum pe bune, depinde si de sefi vere... Pe mine m-a intrebat bashtanul - cand a facut planificarea - daca sa ma treaca de Craciun sau de Revelion? I-am zis ca nu plec nicari de Craciun, dar sigur nu poa sa lucru de Revelion. Acum omul a incurcat datele. Cel putin cand i-am zis ca tre sa stau acasa sa fac curat, friptane si sa dospesc la cozonaci, cred ca n-a mai inteles nimic si m-a trecut libera de Craciun si la lucru de Rev... Cand i-am atras atentia mi-a spus ca nu-i nicio problema, chit ca lucra el ca doar el a incurcat borcanele si eu sa-mi vad linistita de treaba. Ei, alta atitudine soro! Nici nu se compara!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Annisia, in cazul asta nu te pot decat felicita pt. un asemenea sef. Ia-l pe el in Anglia he, he.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

neatza.
betty - capul sus!bafta la gradi!
la multi ani crishtina!
sabina - cum e cu invatatul?
pupici tuturor.

Acu' mi-am amintit si de tine: mey, berbantu' ala a tau nu are cum sa nu te iubeasca! Ca i-ai facut doi copii destepti si harnici. Te alinti tu aici si zici ca esti rea, da' eu stiu mai bine! Voi doi imi amintiti tare de ai mei: mama era 'apriga' si 'bossy', dar tata stia ca ea stie mai bine 'rostul casei' si se executa. Sfatul lui catre cumnatii mei e sa le lase pe fete sa zica ce vor, ca sunt doar 'rele de gura', da' sufletul...ca paine calda! Asa te simt si eu pe tine, numa' gura rea de tine, dar sufletul...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

ma fastacesc....
delfinasului...si tie...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

annisia - daca te vezi cu rox, poti face transferul la ea...ca eu nu mai ajung zilele astea prin zona.
rox - trimis pm.
teo - sa treaca pasa proasta!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Daca tot ne plangem de soti, sa va zic de al meu. Am facut cate un album cu poze pt. bunici, cadou de Craciun. Si ii bai mare ca ai mei apar mai mult decat ai lui. Eu inteleg si punctul lui de vedere, dar m-o facut sa ma simt tare naspa Ideea generala era ca accentul e pus pe Rares, nu pe familia lui, si am vrut sa fie asa ca o trecere in revista a indelungatei lui vieti, gen: prima zi acasa, prima baie, prima rosie, botez, prima intalnire cu marea, etc., Pai io ce sa fac daca ai mei apar in pozele alea si ai lui nu?

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
M-ai amuzat cu cat de flamand ziceai ca e pustiul. Chiar, ce program de masa are peste zi si cam ce mananca?

Se trezeste in jur de ora 7 si primeste un biberon (cam 220 ml) de lapte de vaca.
La 8-8:30 papa micul dejun la gradinita (uneori acasa cand intarziem), cereale cu iaurt si ceva fructe pasate (asa doar fructe pasate, uneori cu biscuiti).
La 11:00 pranzul, doar un fel de mancare, de obicei ceva legume cu carne/ou/ficat de pui sau ciorba cu carne sau supa cu adaos de carne. Uneori mai primeste putin iaurt drept desert.
La 12:00 un biberon cu lapte 260 ml inainte de somnul de pranz.
La 14:00 snack la gradinita - cereale sau clatite sau iaurt cu chifla sau branza cu chifla
La 16:30-17:00 o gustare acasa- banana sau biscuiti sau paine sau pufuleti
La 19 cina - un alt fel 2 (ardei umpluti, piureuri de legume cu carne sau peste, paste) sau cereale cu iaurt
La 20:30-21:00 un biberon de 260 ml cu lapte inainte de culcare

Uneori mai 'cerseste' de la noi paine, struguri, bucati de mere, biscuiti, sticksuri si tot ce mai mancam noi.

Voiam sa-ti mai scriu ceva, dar am uitat ce! Ups!

Aaa...cu marginile de lemn...cred ca ai dreptate. Noi avem la patul nostru, mare, un soi de cadru de lemn si din cauza lui nu poate cobori din pat. Cum canapelele sunt din piele si alunecoase, Tudor nici acum nu stie sa urce/coboare din pat sau canapea. :)) De asta mi-e putin teama de patul normal.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Annisia- imi pare rau de incurcatura ivita !!!! te inteleg....mai ales ca barbatii din fam mea au fost si mai sunt cadre militare, deci...stiu prin ce treci! e normal sa te enervezi si eu m-as fi enervat rau de tot!!!!mi-a facut si al meu figura odata si am crezut ca il omor...., dar nu am rezolvat nimic!
Diwana- unii barbati sunt mai mamosi decat altii!

Mergi la inceput

Diwana, eu zic sa pui in calendar doar poze cu voi si bibicul, fara bunici. In felul asta eviti orice fel de discutie. Sunt convins ca gasesti tu unele in care apareti doar voi sau doar bebe.
Discutiile astea despre parinti ma seaca si pe mine si chiar nu le vad rostul, dar tre sa tin cont de existenta lor. Acum ce sunt eu de vina ca eu sunt mai inventiva si mereu gasesc cate ceva dragut pentru ai mei. Cine il tine vericule sa nu se dea si el peste cap? Sau ce vina am eu ca ai mei stau la curte, aer curat, gratare, alea alea? Asa la mama lui ce sa fac, sa stau tot intre patru pereti? Sau ce sa fac daca ai mei sunt mai pretentiosi? Cand le iau cadouri, tre sa umblu vere, ca nu-i inmoi cu orisice. Ai lui si daca le duci o poza cad pe spate.
Barbatii astia nu inteleg ca parintii nu ni alegem noi. Fiecare cu ce poate. Dar cat ii avem (cel putin asa e la mine) tre sa facem tot ce ne sta in putinta sa le inseninam zilele si sa le aducem o raza de fericire. E mai mult decat o datorie in schimbul a tot ce au facut ei pentru noi, e un sentiment de implinire si apartenenta. Eu nu pot sa functionez ca un TOT, daca nu ii am si pe ai mei langa mine. Fac parte din mine, asa cum eu am facut parte din ei. Iar acum ca mi-a venit si mie randul sa am copii, chiar ca ii inteleg de 1000 de ori mai bine! Toate noptile nedormite, toate grijile, toate sacrificiile, toate de la cate s-au lipsit de cand am aparut noi intre ei, toata tineretea care si-au impartit-o cu noi (in loc sa stea ca baiatul cu fata) si dupa noi am plecat la casile noastre si i-am lasat singuri. Pai la ce le mai foloseste intimitate la 60 de ani? Nu puteam si noi sa fim salon si sa-i lasam singuri la 30 si sa ne intoarcem pe capul lor acum, cand le e greu? In fine... Toate astea merita o rasplata! Si nu pot sa nu ma gandesc la numaratoarea inversa si la inevitabil, Doamne fereste, dar mi-am jurat ca indiferent cine si ce mi-or sta in cale, cand vor avea nevoie de mine am sarit, chit ca ma iau dupa barbat, in 10 minute sunt la ei! Acum ce e drept ca uneori ai mei mai si profita de devotamentul meu si ii dau prilej lui B sa macane. Recunosc!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput