Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Pinacolada, chestia e ca eu vreau ca sotul sa fie "nevastos" si doar fiu-meu "mamos" . Adica eu sa fiu pe primul loc si pt. unul si pt. celalalt Glumesc (mai mult sau mai putin )

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

neatza.
betty - capul sus!bafta la gradi!
la multi ani crishtina!
sabina - cum e cu invatatul?
pupici tuturor.

Acu' mi-am amintit si de tine: mey, berbantu' ala a tau nu are cum sa nu te iubeasca! Ca i-ai facut doi copii destepti si harnici. Te alinti tu aici si zici ca esti rea, da' eu stiu mai bine! Voi doi imi amintiti tare de ai mei: mama era 'apriga' si 'bossy', dar tata stia ca ea stie mai bine 'rostul casei' si se executa. Sfatul lui catre cumnatii mei e sa le lase pe fete sa zica ce vor, ca sunt doar 'rele de gura', da' sufletul...ca paine calda! Asa te simt si eu pe tine, numa' gura rea de tine, dar sufletul...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

ma fastacesc....
delfinasului...si tie...

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Yaia, al meu dupa ce si-a luat tigaia peste sfecla, sa dea dracu daca-si mai aduce aminte ce suflet bun am eu si ce mandrete de fecior i-am tras! Zau asa! Ce nerecunoscator!

Gabitz, am notat! Coletul estem inmasina, gata de atac! Yuhuuuu!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Cecilico, fata de tine mai am o datorie si dupe aia ma duc in depresia mea... Scuze ca te-am sarit din calculele. Daca eram atenta poate chiar ne vedeam, ca eram trei papanashe deja. Oricum, la mine nu e la timpul trecut! Confirmati si imediat sar din izmene!
Cat despre job, eu zic sa nu fii capoasa. Vezi-ti interesul nenica! De ce sa-ti strice aia ploile cu bb2? Ori e deja rost de el si nu vrei sa ne spui? Ca altfel nu pricep neam de ce te-ai sucit...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Annisia, sunt perfect de acord cu tine. Si eu de cand am crescut mi-am dat seama ce inseamna sa fii parinte, si am gasit explicatiile la multe chestii, si zau ca tare as vrea sa fiu de un milion de ori mai buna si mai rabdatoare cu ei, fiindca merita cu prisosinta. Au fost si sunt in continuare niste parinti minunati. Dar socoteala de acasa nu-i ca cea din targ din pacate. Si vina e numai a mea. Jos palaria ca reusesti sa si faci ce simti.

Si referitor la album, too late, ca deja am dat comanda. Si am vrut sa modific ieri pe acolo, dar era destul de complicat, ca ar fi trebuit sa o iau de la zero, nu puteam sa scot sau sa bag alte poze dupa bunul plac, fiindca le-ar fi compromis si pe celelalte, si nu mai aveam nervi sa o iau de la capat. Asta e! Inca un motiv in plus sa zica lumea ca sunt rea.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mda, nici mie nu prea mi-a iesit treaba cu Revelionul, finii nu vin, putin probabil sa mergem numai noi. Asa ca eu compatimesc acum la un loc cu Annisia.

Apropos de ce zicea Gabitz, eu fac transferul cand ma vad cu Annisia, dar aveti grija ce imi dati sa transfer sa nu ma bage omul ei la cremenal.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Deci nu vrea nimeni cartea de la Adevarul??? Hai ca o pun la mica publicitate... Ce sa fac io cu ea? Sa nu ziceti ca nu v-am anuntat pe voi primele...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Roxana, poate va baga omul ei la cremenal pe toate astea care ati tot facut transferuri si uite asa vi se rezolva Revelionul. Masa, casa, distractie totul asigurat. Si sunteti si toate impreuna Sa-i dau eu lista, sau va incapatanati in continuare sa va gasitie undeva de mers de rev?

filmulete Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mda, nici mie nu prea mi-a iesit treaba cu Revelionul, finii nu vin, putin probabil sa mergem numai noi. Asa ca eu compatimesc acum la un loc cu Annisia.

Apropos de ce zicea Gabitz, eu fac transferul cand ma vad cu Annisia, dar aveti grija ce imi dati sa transfer sa nu ma bage omul ei la cremenal.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Hai ca m-ai facut sa rad! Hihihihihi... Truli ce esti! Stai linistita! Pai acum ca nu m-a dus la Londra, numai o spranceana daca ridic la el si devine o pisicuta dragalasa de plus...
Eu una privesc mereu partea buna a lucrurilor, sa vezi acum ce darnic o sa fie Mos Craciun.... Ho-ho-ho-ho-hooooo....

Deci, ce facem? Reluam in calcul ideea unui revelion comun? Bernixule, te bagi? Ar fi dragutz, ca am avea si bebeii alaturi de noi!!!! Eu de asta eram cel mai tare afectata; ca imi lasam buburuza departe...

Hai ca uite cum se gasesc solutii. Bravo Diwana! Fetelor, va fac o sectie in noaptea de Revelion? Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

hai ca ma omorati cu zile!
de 10 minute rad ca nebuna p-aici...norocul meu e ca eliza e la ea in patutz si nu ma vede...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisio vad ca ai limbarita azi,imii amintesti de acum vreun an si ceva...cand in fiecare dimineata gaseam mesaje de la tine garla...
Imi pare rau sa aud de revelion...insa sunt sigura ca gasesti tu o solutie buna pentru amandoi.
Iar asta cu starea nasoala...e valabila si la mine,in afara faptului ca sunt obosita si parca nu mai recuperez deloc...am o stare tare urata.
Plus ca acusica am citit ce a scris Annsiadespre parinti...si parca a sucit cutitul in rana..in fine,nu vreau sa dezvolt aceasta problema

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput