Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai in ultima instanta o sa cautam o ocazie de Revelion pe aici. Dar mie tot dupa Austria imi suspina sufletelul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Crishtina! Sa fii sanatoasa , fericita si sa te bucuri de tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!

Betty, La multi ani fericiti impreuna ! Sa va bucurati de papanasul vostru si de tot ceea ce va doriti.

Teo, La multi ani, sotului tau!
Sanatate multa , sa treaca cat mai repede, sa te bucuri de cei dragi de langa tine.

Isabeluta , multumim de prezenta , pupici micului eschimos.

Sabina , felicitari pentru lucrare si succes pe 17.

Jojo_miha, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos.

Yaia, imi pare rau ca mult asteptata licitatie nu a fost precum iti imaginasei .Pupici papaciosului Tudor.

Papanash, ma bucur ca v-ati distrat.

Annisia , imi pare rau ca a picat plecarea la Londra, dar sigur veti gasi ceva sa va placa pentru petrecerea dintre ani.
Sanatate multa papanasului.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani Christina !

La multi ani sot de dna Teo !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

papanash sarut-mana pt ajutor, trimit mail dar acum am Puppi adormita-n brate.

carpatina sg solutie cu pufuletii ar fi trimisul cu autocarul; dar ar trebui sa mergem la Köln sa-l asteptam, ca lanoi nu opreste. Cand se termina rezerva, asa o sa facem.

Noi avem si kk moale de ieri, canu aveam destule. E pt 1x cand face mai moale.Inca nu mananca mai nimic afara de lapte, iar asistenta mi-a zis sa-i scot laptele si sa-i dau grisine si cartofi fierti. Pai cum sa-i scot laptele ca ea altceva nu vrea deloc??? Ce mai era bun pt diaree?
Am fiert orez, a luat in joaca 3 linguritele si a baut cateva picaturi de ceai de menta. Nu am Smecta si nu stiu de gasesc aici. Spuneati de un fruct, afin?

Incerc s-o pun in pat si revin

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Yaia, al meu dupa ce si-a luat tigaia peste sfecla, sa dea dracu daca-si mai aduce aminte ce suflet bun am eu si ce mandrete de fecior i-am tras! Zau asa! Ce nerecunoscator!

Pai soro, dat tigaie la cap...provocat amnezie...normal ca nu-si mai aminteste omu'! Ia pune mana si fii o dulce sexoasa asa cum numa' tu stii, sa vezi cum il vindeci de amnezie!
In plus, ti-e necaz acum sa ca dat planu' peste cap, da' cand o veni Mosu' incarcat cu de toate si va pupati bot in bot in roata aia ce se invarte deasupra Londrei (cand oti ajunge si acolo...), ce-o sa-i ierti tu toate si o sa-ti aduci aminte ca e baiat bun si-l iubesti!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Asa ca eu compatimesc acum la un loc cu Annisia.

De ce nu va intalniti voi sa compatimiti la comun in noaptea de Revelion...un carnat de la Sim, o placinta de la Maria...vine si Carpatina...ati pus-o de-un Revelion!

Poze

Mergi la inceput

Offf, mai Puppi, cum mai tragi tu cu boala asta...sanatate multa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

papanash are Puppi senzorul activat si nu o pot pune-n pat, sper ca nu-i tarziu daca trimit mai pe seara !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Ce mai era bun pt diaree?

Heilnahrung (HN) - noi avem de la Humana, dar probabil exista si de la altii . (vezi ca am trimis si PM)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Yaia, al meu dupa ce si-a luat tigaia peste sfecla, sa dea dracu daca-si mai aduce aminte ce suflet bun am eu si ce mandrete de fecior i-am tras! Zau asa! Ce nerecunoscator!

Pai soro, dat tigaie la cap...provocat amnezie...normal ca nu-si mai aminteste omu'! Ia pune mana si fii o dulce sexoasa asa cum numa' tu stii, sa vezi cum il vindeci de amnezie!
In plus, ti-e necaz acum sa ca dat planu' peste cap, da' cand o veni Mosu' incarcat cu de toate si va pupati bot in bot in roata aia ce se invarte deasupra Londrei (cand oti ajunge si acolo...), ce-o sa-i ierti tu toate si o sa-ti aduci aminte ca e baiat bun si-l iubesti!

Poze

Yaio, io cred in chestii concrete (nici ieri, nici maine, nici macar azi; doar ACU). Asa ca pana la Mos mai este si tre sa stau tzantzosa si el sa sufere, nicio dulce sexoasa. Peste bot! Iar pana vom ajunge noi la Londra, mai face el o mie de dracii si va avea tot setul de tigai (de la mica, la mare; de clatite, ompleta, grill, pentru peste, pentru legume, cu aburi, cu capac dublu si care mama lor mai sunt, ca daca nu sunt le inventez io, numa sa nu ies in pierdere). Bine, acum la modul serios, sunt constienta ca el nu are nicio vina, dar lui nu i-o pun, ca nu-mi iese nimic la afacerea asta... Profitoare mica ce sunt! Hihihihihihi....

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput