Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, daca nu vrea orez fiert, pune zeama de la orezul fiert ( il pui in mai multa apa) in loc de apa cand faci laptele. Dintre fructe, banana e cea mai buna la asa ceva.Afine nu stiu, n-am folosit.

Devylla, am vazut ieri o emisiune culinara despre Japonia, mi-a placut mult, eram cu gandul la voi si cu okii-n tv. esti o fata tare curajoasa ( de parca n-aveai destule alte calitati), ai toata admiratia mea .

Teo, mai stai cu noi la taclale, ce dispari asa brusc ? Mihnea cel frumos ce mai face ? Va pregatiti de party ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, acu chiar fug, ca vine Brontozaurul si tre sa ma gaseasca depresata, pana la agonie. Ma duc la oglinda sa studiez stari si fizionomii.
Unde mai pui ca-i pregatisem si papica: salata de vinete, ciorbita de pui si mancare de mazare. Bine ca n-am muncit prea mult, ca daca faceam ceva mai sofisticat, cred ca muream de oftica...

Aaaa, fetili mele, sa va intreb... De la ce mi se poate face rau daca manac prea mult dulce? Am observat chestia in ultimul timp si a fost cumplit. Am mancat trei prajituri si atat mi-a fost. Dupa cateva zile am mai mancat trei si iar naspa. De mos Niculaita am primit niste borcane cu cioco in doua culori si am bagat cu linguroiul direct, iar rau. Deci gravi nu sunt neam. Ce altceva sa fie?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Asa ca eu compatimesc acum la un loc cu Annisia.

De ce nu va intalniti voi sa compatimiti la comun in noaptea de Revelion...un carnat de la Sim, o placinta de la Maria...vine si Carpatina...ati pus-o de-un Revelion!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Pai eu inteleg cine cum vine, dar sa nu le dea prin cap sa vina la mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maruntika, multa sanatate fetei! Musai sa ii dai lapte delactozat, altfel nu scapati de diaree. Nu e nevoie sa il scoti de tot, dar sa fie fara lactoza. In rest ti-au mai zis fetele: orez, morcov fiert, mar copt, etc

Annisia, e de la bila. Si eu am patit la fel dupa weekendul asta de chefuri si dupa dulciurile de Mos Niculae. Ieri a fost punctul culminant al raului (balonare si greturi), azi sunt mai bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

annisia - poate fi bila.ai grija...tine si tu un regim cateva zile....sa fi in forma de craciun.
marunzika - la noi, ca medicament a mers de minune loperamid sirop, 1 ml dupa fiecare scaun apos.si regim musai.poate sa pape si sticsuri, grisine...si hidratare multa.si insanatosire grabnica.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramonaiani, voi cemai faceti ? Sunteti bine cu totii ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia, cu intoarcerea la munca e poveste lunga.....nu merita sa ma gandesc....bb2 mai astepta primavara, doar asa era planul initialnu s-a modificat inca. daca vrei, vreti sa ne vedem eu spun prezent.

de revelion noi nu avem planuri, nu avem cu cine sa-l lasam pe Cristi, pe socri nu am chef sa-i aduc la mine,mi-as pune singura lantul de gat, oricat mi-as dori sa evadez fara copil macar cateva ore, asa ca ''vila plapumioara''...daca ma gandesc bine cred ca o colinda sau o sorcova ar merge la Roxana

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
si uauuuuuuuuuu, acum vor sa ma intorc din febr.

pila... era a fostului "regim"?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana
Ce sa faca omul daca tre' sa apere tara? Pt. tine si fiul lui o apara

Mahhh.. tu aveai 10 ani la revolutie.. de unde ai prins lozincile astea?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Ei, alta atitudine soro! Nici nu se compara!

Ia spune repede.. cat de scurta era fusta si cat de adanc decolteul?

=====================

Mergi la inceput